- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
Yenilen pehlivanlar;
Kazananla uğraşmak yerine daha çok çalışmalısınız.
Ben Erdoğan neredeyse, oradayım Akparti, Karaparti farketmez.
Neden mi?
Öncelikle pekçok icraatı, vatansever ve halktan yana olması.
Eğer ülkede gerçekçi bir muhalefet olsaydı Akparti şu ana kadar yaptıklarının 10 katını yapardı, muhalefete koz vermemek için.
Muhalefet günü birlik ve işe yaramayan bir yolda gidiyor.
Haliyle iktidardakiler şımarıklığa ve kibre boğuluyor tıpkı muhalif kanat gibi. Eğer Akpartililer ayağını denk almazsa hiç beklemedikleri anda fena çakılacaklar.
Erdoğan yalnız ve Akpartili vekiller onun yükünü azaltmak yerine artırıyorlar.
"Reis yapar, Reis halleder vs"
O zaman senin işin ne, defol git.
Bu arada İnce traktörü geri geri parkettiği ve bisiklet sürdüğü bilimsel projeleriyle elit(!) kesimden nasıl oy aldı hayret?
Chp'ye oy vermeyen seçmeni kömürcü (doğalgaz varken hem de), makarnacı, pattisci, soğancı, g.t kılı, göbeğini kaşıyan, ayak kokulu, cahil vb bildiğimiz, bilmediğimiz çeşitli sıfatlarla aşağılayan seçmenlere sahip bir oluşum sittin sene iktidar olamaz.
Kutuplaşmayı bu söylemler artırdı ve devam edecek.
Önceden hoşgörü vs diyordum ancak Erdoğan gelmeden önce de kutuptuk, dışlanıyorduk. Erdoğan'dan sonra bir nebze de olsa sağlanmaya çalışılan eşit olduğumuz gerçeği, kendini farklı addeden sınıfı hayal kırıklığına uğrattı.
Bu eşit olma durumunu reddediyorlar.
"İnce gelecek, asalet gelecek, ayak kokulular gidecek" fenomen pucca'nın seçim günü yazdığı bu cümle, değişmeyen zihniyete tek örnek. Benzer paylaşımlar çok çoktu. Pabucumun demokratı, pabucumun cumhuriyetçisi.
O yüzden kutuplaşmaksa kutuplaşmak, sonuna kadar.
Bana saygılı davranana saygı gösteririm.
Makarnacı diyene alkolik, dinci diyene dinsiz, cahil diyene kara cahil derim.
Sabır da tahammül de buraya kadar.
Kazananla uğraşmak yerine daha çok çalışmalısınız.
Ben Erdoğan neredeyse, oradayım Akparti, Karaparti farketmez.
Neden mi?
Öncelikle pekçok icraatı, vatansever ve halktan yana olması.
Eğer ülkede gerçekçi bir muhalefet olsaydı Akparti şu ana kadar yaptıklarının 10 katını yapardı, muhalefete koz vermemek için.
Muhalefet günü birlik ve işe yaramayan bir yolda gidiyor.
Haliyle iktidardakiler şımarıklığa ve kibre boğuluyor tıpkı muhalif kanat gibi. Eğer Akpartililer ayağını denk almazsa hiç beklemedikleri anda fena çakılacaklar.
Erdoğan yalnız ve Akpartili vekiller onun yükünü azaltmak yerine artırıyorlar.
"Reis yapar, Reis halleder vs"
O zaman senin işin ne, defol git.
Bu arada İnce traktörü geri geri parkettiği ve bisiklet sürdüğü bilimsel projeleriyle elit(!) kesimden nasıl oy aldı hayret?
Chp'ye oy vermeyen seçmeni kömürcü (doğalgaz varken hem de), makarnacı, pattisci, soğancı, g.t kılı, göbeğini kaşıyan, ayak kokulu, cahil vb bildiğimiz, bilmediğimiz çeşitli sıfatlarla aşağılayan seçmenlere sahip bir oluşum sittin sene iktidar olamaz.
Kutuplaşmayı bu söylemler artırdı ve devam edecek.
Önceden hoşgörü vs diyordum ancak Erdoğan gelmeden önce de kutuptuk, dışlanıyorduk. Erdoğan'dan sonra bir nebze de olsa sağlanmaya çalışılan eşit olduğumuz gerçeği, kendini farklı addeden sınıfı hayal kırıklığına uğrattı.
Bu eşit olma durumunu reddediyorlar.
"İnce gelecek, asalet gelecek, ayak kokulular gidecek" fenomen pucca'nın seçim günü yazdığı bu cümle, değişmeyen zihniyete tek örnek. Benzer paylaşımlar çok çoktu. Pabucumun demokratı, pabucumun cumhuriyetçisi.
O yüzden kutuplaşmaksa kutuplaşmak, sonuna kadar.
Bana saygılı davranana saygı gösteririm.
Makarnacı diyene alkolik, dinci diyene dinsiz, cahil diyene kara cahil derim.
Sabır da tahammül de buraya kadar.