Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bizim halk bir yolunu bulur inşallah o soğan patates 10 lira et 200 lira falan olur
annemi anayım yine :))) yarım saat önce konuştuk, bugün pazara çıktığımı biliyor patates kaç lira dedi, 3 lira dedim, aaaa çok iyiymiş burada hala 6 lira, benim patatesim var ama komşumun bitmiş, 6 lira etiketi görünce almaktan vazgeçmiş dedi, gerçekten İstanbul'da hala patates 6 lira mı yoksa annelerin oturduğu çoğunluğu emekli kesimin olduğu Anadolu yakasının şirin ilçesine has bir durum mu?

Ne kadar güzel bir üslup bu :KK9:
Oy verenler beter olduğunda siz çok çok zengin olacaksınız herhalde.
Böyle söylemler arttıkça oy verenler daha da çok bağlanıyor partilerine.
Et yemezler patates soğan yemezler ama oy verirler merak etmeyin. Bu sebepten dolayı da ölmezler.
Evet tamamıyla sizinle aynı fikirdeyim biliyor musunuz
Aç kalırlar ama yine aynı partiye oy verirler

annemi anayım yine :))) yarım saat önce konuştuk, bugün pazara çıktığımı biliyor patates kaç lira dedi, 3 lira dedim, aaaa çok iyiymiş burada hala 6 lira, benim patatesim var ama komşumun bitmiş, 6 lira etiketi görünce almaktan vazgeçmiş dedi, gerçekten İstanbul'da hala patates 6 lira mı yoksa annelerin oturduğu çoğunluğu emekli kesimin olduğu Anadolu yakasının şirin ilçesine has bir durum mu?

4 liraydı bugün markette patates .
Bir de yüksek fiyattan alınan malı- abla ben bunu yüksek fiyattan aldım veremem ,ucuza alayım o zaman alırsın - diyen satıcıları olacak :KK70:

Ülkenin ekonomi piyasasını senelerdir takip ediyorum, o yüzden siyasette hep işin ekonomi bölümüne vurgu yaparım, bir haber linki koyacağım haberiniz vardır belki, haberi olmayanlarında haberi olsun, yalnız haber geniş açıdan ele alınsın istiyorum, yani şöyle ki ek vergi, iç piyasaya getirtilen ürünlere ekstra zam demektir, bu kalem ürünlere ekstra zam diğer ürünlere de yansıyacaktır demektir.

Dolar dedin, dolardaki dalgalanma devam edecek gibi görünüyor, yukarı çıkabilir belki ama 1,5-2 seviyelerine düşmesi en azından uzun süre mümkün değil, 1,5 liraya düşmesi için Türk lirasının değer kazanması, enflasyonun düşmesi, faizin aşağı çekilmesi, ithalatın azalıp ihracatın artması, üretimin artması, siyasi istikrar, işsizlik oranının düşmesi, döviz rezervlerinin artması, merkez bankasına güven gibi bir takım şeylerin peşpeşe olması gerekiyor, imkb hala toparlanmış değil, seçim günü 7000 puanlık hızlı bir çıkış ardından baş aşağı yapmaya başladı, henüz dip noktayı yapmadı ama yapması olası.

Evet haberimiz diyor ki: http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-abd-urunlerinin-ekonomi-2695324/
Gerçek ve doğru GTIP ile ithal edilirse ödenir ancak bu vergiler...
Aklıma eski bakan UNAKITAN geldi nedense gece gece.. :dondurma: Cleavland bir de tabi :)))

Arkadaşım ...
Konu din,baş örtü vs. taraflara kayıyordu, Mune Mune abla daha başka gündemle ilgili konular var döviz vs konuşun dedi,ben de bu aralar böyle bir arayışta olduğum İçin sordum..
Sanane yani...
Sana mı soracam ne sorup ne sormayacağımı,neyi konuşup konuşmayacağımı...
Siyaset dışına tek çıkan yorum benimki mi beni alıntılıyorsun? Amacın ne ya senin..

:KK70: :KK70: Hakikaten kafalara gel derken doğru demişim. Konu dışına çıktığın için mi alıntılıyorum sandın? Erdoğan erdoğan vatan için erdoğan deyip sonra paramı dolarda mı tutsam euroda mı mantıksız olmuyor mu? Madem bu kadar memnunsun yönetiminden neden TL'de tutmuyorsun? Memnun değilsen ne diye Erdoğan erdoğan diye kafa şişiriyorsun?

Pattis soğan konuşalım mı yine...midesine dokunacak olanlar okumasın ama...

Ucuzluyormuş gözünüz aydın...yazlık pattisler çıkacakmış öyle dedi haberlerde ( yazlık ne demekse taze patates demek istedi zaar) yerseniz tabi....yazlık pattisler neden gelecekmiş bilin bakalım...yıllardır iç savaş halinde olan zavallı suriyeden...dileğim.haberlerin doğru olmaması bu kadar düşmüş olmamayı umuyorum....

Ha bi de milletvekili ithal ettik suriyeden hayırlı uğurlu olsun...artık açıklamasını bile türkce yapamayan suriyeli bir milletvekilimiz pardon vekiliniz ( ben seçmedim çünkü beni temsil etmiyor) var hayırlı uğurlu olsun...

:KK70: :KK70: Hakikaten kafalara gel derken doğru demişim. Konu dışına çıktığın için mi alıntılıyorum sandın? Erdoğan erdoğan vatan için erdoğan deyip sonra paramı dolarda mı tutsam euroda mı mantıksız olmuyor mu? Madem bu kadar memnunsun yönetiminden neden TL'de tutmuyorsun? Memnun değilsen ne diye Erdoğan erdoğan diye kafa şişiriyorsun?

Senin gibi yorumlarıyla bana bir katkısı olmayan,gereksiz konuşan biriyle uğraşmayacağım.. he he dediğin gibi..
İstediğimi istediğim şekilde konuşurum,sananee!!!bu kadar insan gördü etti de seni mi enterese etti yorumum, okuma yazma arkadaş ,benim yorumlarımı es geç .

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında ben de merak ediyorum çünkü bugün ciddi ciddi hesap kitap yapmaya çalıştım asgari ücret üzerinden, aldıklarımı kalem kalem sayabilirim de, ortada ne abartı fiyatlı bir ürün ne de alınmasa da olur bir malzeme var, hepsi bir evde olmazsa olmaz şeyler, 1600 lira alsaydım çıkın 250 lira harcamayı, geriye 1350 lira kalacaktı, daha ortada faturalar yok, çoluk çocuk varsa onların ihtiyacı yok, ev kiraysa kira parası yok, günlük ekmekti ekstra harcamalardı yok, 1600 liraya herşeyi sığdırıp geçinebilen varsa tüyo istiyorum, ciddiyim, ki ben de ev kirası, küçük bebek, okula giden çocuk da yok, 3 kişiyiz üçümüzde erişkiniz, gelirimiz hamd olsun ama bana bile 250 lira çok geliyor, neden derseniz buraya yerleştiğimizde kahvaltılıkları da pazardan alıyorum, sebze, meyve, hatta portakal mandalina, muzu abartmıyorum 5'er kilo alıyorken 50 lira harcıyordum(6 sene evvel) bu sene 200 lirayla pazara çıkıyorum yetmiyor bile, içinde hakiki zeytinyağım, köy tereyağım, köy yumurtam, sütüm, peynirim, balım ve zeytinim de dahil sadece peynircime verdiğim para 150 lira.
Mune sizin orda hayat gerçekten daha ucuz ama ona bile yetmez asgari ücret hele bizim buralar coşmuş resmen kiraz 12 tl armut 15 tl muz 11 tl şeftali 8 tl domates 7 tl taze fasülye 11 tl patates soğanı sorma zaten gelir seviyem iyi ama ben bile hepsinden yaRımşar
Kilo aldım insanın gözüne geliyor limon un kilosu 7 tl valla şaka gibi fiyatlaR bazen kayınvalidemin semtinden almaya çalışıyorum bu saydıklarımdan en fazla 1 er tl kar ediyorum İstanbul'un hali içler acısı valla asgari ücretliye içim yanıyor

Hiç bir din bunu onaylamazda siz erdoğanı tarikat lideri bizide ihvanları filan mı sandınız?
Erdoğana oy verenler sadece dindar kesim değil.islamı yaşayan da yaşamayan da hatta inanmayanda oy veriyor.

Silaha bizde karşıyız.bi kaç eli silahlı için herkesi aynı kefeye koymayın lütfen.
Eee kendini tanitirken once dini anlatiyorlar benim sizi ne zannetmem cok onemli degil zaten biraz objektif olmak yeterli

Pattis soğan konuşalım mı yine...midesine dokunacak olanlar okumasın ama...

Ucuzluyormuş gözünüz aydın...yazlık pattisler çıkacakmış öyle dedi haberlerde ( yazlık ne demekse taze patates demek istedi zaar) yerseniz tabi....yazlık pattisler neden gelecekmiş bilin bakalım...yıllardır iç savaş halinde olan zavallı suriyeden...dileğim.haberlerin doğru olmaması bu kadar düşmüş olmamayı umuyorum....

Ha bi de milletvekili ithal ettik suriyeden hayırlı uğurlu olsun...artık açıklamasını bile türkce yapamayan suriyeli bir milletvekilimiz pardon vekiliniz ( ben seçmedim çünkü beni temsil etmiyor) var hayırlı uğurlu olsun...
Bakan Zeybek dün açıklamıştı
Suriye'den patates ithal edecekmişiz.
Süper dimi

Screenshot_20180628-092249.jpg

X