- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
Siyaset her parti için bu malesefŞaşırdık mı? Ben şaşırmadım, bu seçimde başarı İnce'nindir, o ne derse desin seçmeni biliyor gerçekleri.
Bence bunu söylemesi iyi oldu
Umarım zamanı gelince kendiyle çelişmez
Talihsiz kısmı kesin zatenCanım bende aksine çok talihsiz bir açıklama olduğunu düşünüyorum.
Zamanı geldi de geçeli epey oldu diye düşünüyorum.
Partisi oy larda 5-6 puan düşmüş. Akp nin düşen puanıyla ilgileniyor, birde üstüne biz düşürdük diyor
Bence bunu söylemesi iyi oldu
Umarım zamanı gelince kendiyle çelişmez
Şimdi ntv de söylüyor.Ceviz büyüklüğünde diye uyarı var.Selamlar hanımlar hava bozdu her an dolu yağabilir burada..
Valla kendi bilirİyi de artık bunu takmıyorlar ki.Adamlara ''siz geçmişte böyle söylemişsiniz'' deyip kanıt çıkarsanız da ''evet söyledim ne olmuş yani'' der üste çıkarlar.A'dan Z'ye hepsi böyle.O an ne isterlerse onu söylüyorlar.
Valla kendi bilir
Bundan sonra çıkıp habire 2 puan arttırdık yok 7 puan düşürdük diyerek avutur kendini
Evet aykırı ama insanların ateist olmalarına, alkol almalarına dair laflar da aykırıdır.
Bu gibi söylemlerle Atatürk'e de laf söyleme hakkı buldu insanlar, Atatürk'ün fotoğraflarını yayımlayıp ağzına geleni söylediler, oysa Atatürk dünya kadar fabrika kurdu, halk evleri, köy enstitüleri, içki içiyor dedikleri Atatürk cephelerde bu millet için savaşlar kazandı, diyaneti kurdu.
O yüzden rica ediyorum, artık kimse ama kimse ne din üzerinden ne de insanların özel hayatı sayılacak içki, inanmama özgürlüğü üzerinden propaganda yapmasın.
Şimdi ntv de söylüyor.Ceviz büyüklüğünde diye uyarı var.
Selam Kelesci AblaSelamlar hanımlar hava bozdu her an dolu yağabilir burada..
Geçen sene ki resmen tufan gibiydi ahretlik, bizimkiler çok korkmuştu, gece annem de dedi dolu yağacakmış diye, umalım da yağmasın dedik ama bastıracak galibaBekliyorum bende bakalım,geçen seneki çok fenaydı..
Atatürk de bizim bam telimiz üstü kapalı yorumları bile delirtiyor.Evet aykırı ama insanların ateist olmalarına, alkol almalarına dair laflar da aykırıdır.
Bu gibi söylemlerle Atatürk'e de laf söyleme hakkı buldu insanlar, Atatürk'ün fotoğraflarını yayımlayıp ağzına geleni söylediler, oysa Atatürk dünya kadar fabrika kurdu, halk evleri, köy enstitüleri, içki içiyor dedikleri Atatürk cephelerde bu millet için savaşlar kazandı, diyaneti kurdu.
O yüzden rica ediyorum, artık kimse ama kimse ne din üzerinden ne de insanların özel hayatı sayılacak içki, inanmama özgürlüğü üzerinden propaganda yapmasın.
Bam teli olmasından ziyade Atatürk bu ülkeyi düşman işgalinden kurtarıp 10 yılda kimsenin bir solukta sayamayacağı kadar fabrikalar açmıştır, biz bugün milli uçak diyoruz, Atatürk o milli uçak için fabrika kurmuştur, bizim ilk uçağımızın adı Vecihi K-6'dır. Diyaneti kurmuştur, açıp bakılsın diyanetin kuruluş tarihine.Atatürk de bizim bam telimiz üstü kapalı yorumları bile delirtiyor.
Sel gider kum kalır biz iyi olalım onlara nasılsa bişey olmuyor kuzuuuuuu
Selam Kelesci Abla
Orası neresi :)
Geçen sene ki resmen tufan gibiydi ahretlik, bizimkiler çok korkmuştu, gece annem de dedi dolu yağacakmış diye, umalım da yağmasın dedik ama bastıracak galiba