Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de gül bülbüle karga çöplüğe götürür dedi.Ak partinin isine gelir kknin gitmemesi:) gitcek yuzde yok zaten adamda.
Ak partinin isine gelir kknin gitmemesi:) gitcek yuzde yok zaten adamda.
Kimin umrundaki bu durum:) yeterki koltuk gitmesin..Ama böyle devlete de zarar .
Güçlü muhalefet iktidarı da güçlendirir, hatalarını düzelttirir, aklını başına almasına sebep olur.
Bu kadar zayıflıkla herkes at koşturur meydanda..
Seçim sonrası ilk basın açıklamasıHiç istifa edecek gibi durmuyor.
Hala gereksiz acıklamalar, boş konusmalar.
Muharrem İnce'nin basarısını kendine mal ediyor.
Unlu sair bu dizelerinde ne demek istedi aceba:)Bir de gül bülbüle karga çöplüğe götürür dedi.
Siyaset hayati bitmedi mi onun bu durumda?Eeee şimdi Muharrem İnce ne olacak?
Adam o kadar çalıştı çabaladı, havaya girdi ..
Unlu sair bu dizelerinde ne demek istedi aceba:)
Herkes ne anladı bilmem ,ben gülü MHP ,bülbülü başkanlık olarak algılamayı tercih ediyorumUnlu sair bu dizelerinde ne demek istedi aceba:)
HDP,CHP ve SP kabul etmiş işte.Meral Akşener kabul etmedi diye diğer partiler vazgeçti mi?Saadet bilinen ittifkta idi,HDP nin e desteği gerek mitinglere katılımdan belli idi.HDP seçmeni neden İnce'nin mitingine gidiyor ,sloganlar atıyor o halde kendi partisi HDP.
Erdoğan'ın istediği oy HDP den değil Kürt halkından.Bütün Kürt halkının HDP ye oy verdiğini düşünüyorsunuz herhalde.HDP sadece Güneydoğu da etkili.Oysa Doğu Anadolu Bölgesinde de yoğun Kürt halkına sahip.Onlar neden tercih etmiyor.Benim seçimide barajı aşar aşmaz silah atışı yapan Kürt komşum da var,Ak partinin bayrağını balkonuna asan Kürt komşumda.
Hani bir söz var kuzguna yavrusu şahin görünür diye.Siz de CHP ye gönül vermişsiniz.Herkes gönül verdiği partiye yapılan yakıştırmalardan rahatsız olur.Ama dışarıdan bakan görür .Böyle düşünen sadece ben değilim ,sayısız kişiler var.Yine başkasının sözü diyeceksiniz ama bu tweet de diğer partinin genel başkanının Gülgün Feymana attığı tweet .
https://twitter.com/Dogu_Perincek/status/1010971122261811200
Siyaset hayati bitmedi mi onun bu durumda?
Sankisi fazla... islerin boyle olacagini kk da biliyodu kendini harcamadi inceyi yem etti bu kadar basit. Daha oncede yazdim adami harcayacaklar dedim. Inceye bayildigimdan degil ama ole. Belki ince bile gonullu aday olmamisti..Milletvekili değil artık .Ama çok vefasızca bir konuşma oldu bence.
Başkanlık için önerdiğin adamın adını ağzına almıyorsun gazeteci sorunca konuşuyorsun .
Muharrem İnce de parti başkanlığına gelmeyi düşünmüyormuş.
Garip bir durum oldu sanki
Şaşırdık mı? Ben şaşırmadım, bu seçimde başarı İnce'nindir, o ne derse desin seçmeni biliyor gerçekleri.Hiç istifa edecek gibi durmuyor.
Hala gereksiz acıklamalar, boş konusmalar.
Muharrem İnce'nin basarısını kendine mal ediyor.
Tamam ben yazmaktan vazgeçtim ,benim düşüncem diyelim ,kapatayım konuyu,cidden sıkıldım aynı şeyleri yazmaktan .Halen israr ile anlamamaktan geliyorsun.
1) chp acik sekilde hdp ile ittifak kurdu mu? Buna deliliniz var mi?
Ben miş muşlardan bahs etmiyorum. Önceden birşeyler fisildiyor diye, gerçekleştiği anlamina gelmiyor. Gül'ünde cati aday olacaği fisildaniyordu. Peki o zaman şimdi Gülün chp ve iyi partinin felan çati adayi olduğunu söyleyebilirmiyiz?
Hayir dimi? Eh aynisi bu hdp/chp ittifaki içinde geçerlidir.
Hdp'liler, Ince'nin mitingine gitmek istiyorsa buna Ince ne yapsin? Bu nasil ittifak olduğuna dair bir delil olarak görülür? Eh o zaman birçok Erdogana oy verip, mecliste hdp'ye oy verenlerde var. O zaman Erdogan hdp ile ittifak kurdu diyebilirmiyiz?
2) Kac sayfadir soruyorum. Bu konuda chp'ye camur atiyirsunuz fakat erdoğanin hdp'nin seçimlere katilmasini sağlamasina neden birşey demiyorsunuz? Hdp ödenek aldi bunun için. Hdp, pkk ile eşit ise bu başli başina bir sikinti değil mi?
Ben öyle partizan bir insan değilim. Ince'nin dedikleri hoşuma gitti ve onu destekledim. Ayni zamanda mesela Kiliçdaroğlunun gitmesini istiyorum. Chp yönetimin değismesini istiyorum. Yani gayet iyi olaya objektif bakabiliyorum. Gönül ile alakasi yok. Olmayan şeyleri, olmuş gibi çaba göstermeye çabalayan sizler ile alakali.
Bence bunu söylemesi iyi olduKemal Kılıçdaroğlu : Koltuk sevdalısı olan kişilere partide yer yok.
Komik adam.