- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seçim meydanlarından "Batı’dan Doğu’ya gönül köprüsü kuracağım" diyen İnce, 1988’de Doğu’ya tayin edilince terör bölgesine gitmemek için öğretmenlikten istifa etmiş! Fetönün dersanesinde öğretmenlik yapmış..........Ha bide her türk asker dogar gibi şeyler söyleyip bir gün bile askerlik yapmazlar.
Selam canısı,İstanbul'dayım ben..
Sorma ahretlik resmen dehşeti yaşamıştık camlara vuran o doluları anlatmaya inan kelimeler yetmez..
8.kattayım masanın ortasında duran güneşlik bile aşağıya uçtu düşün artık korkunçluğu..
Umarım bu seferki öyle olmaz Hanım, İstanbul savaştan çıkmış gibiydi, annem balkon kapılarını kapatana kadar dolular evin içine girmiş. O kadar korkmuş ki afet atlattık bu dolu değil afetti diyordu.
Tabiki sozunu tutmayacak... peki bi ona oy verenlerin umrunda mi ? Tabi ki degil...Akp+Mhp yasa cıkarmak için gerekli milletvekili sayısına sahip değil.
İstedikleri yasayı geciremeyecekler.
Bu sebepten bir süre daha ohal devam edecek gibi görünüyor. Cumhurbaskanı bu durumu kendi yetkisiyle etkileyebiliyor mu acaba?
Ohal kalkacak diye vaatleri vardı. Bakalım sözlerini tutacaklar mı yoksa kafalarına göre devam mı.
Bam teli olmasından ziyade Atatürk bu ülkeyi düşman işgalinden kurtarıp 10 yılda kimsenin bir solukta sayamayacağı kadar fabrikalar açmıştır, biz bugün milli uçak diyoruz, Atatürk o milli uçak için fabrika kurmuştur, bizim ilk uçağımızın adı Vecihi K-6'dır. Diyaneti kurmuştur, açıp bakılsın diyanetin kuruluş tarihine.
Sevmeyebilirler ama Atatürk'ü karalamasın kimse, göz göre göre haksızlık da etmesinler.
Eki Görüntüle 2161904
Böyle diyorlar :)) istifa etmez,
Belki biraz baskı devam ederse yeniden seçime gider.
Kur ani Kerimin Turkceye cevrilmesini saglayan ilk lider Ataturk tur
Elmalili Hamdi Yazari halen en iyi ceviri olarak goruyorlar.
Bu konudan bile epey sevap ve guzellik kazandigini dusunuyorum.
Ben Atatürk'ü çok seviyorum, ilke ve inkılaplarına saygı duyuyorum, bu fikrim nefes aldığım sürece asla değişmeyecek, Atatürk'ü torunlarıma da miras bırakacağım, herkesin sevdiği bir lider vardır mutlaka, en azından herkes adına yazmayayım ama kendi adıma insanların sevdiği liderlere saygı duyuyorum, onlarda benim liderim için saygı göstersin istiyorum.
Kurduğu fabrikaları listelemeye bile gerek yok herşey ortada, hem de hem 1. Dünya savaşından hem Kurtuluş savaşından yorgun ve maddi manevi zorluklar yaşayan bir ülkede yapmış üretim adına herşeyi.
Ülkem insanı üretsin demiş, kimseye muhtaç olmasın demiş, köylü milletin efendisidir demiş.
Buna ilaveten son birşey daha yazacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan 2016'da Zeytinburnu'nda bir açılışta şöyle demiştir:
"Maddi ve manevi miraslara sahip çıkılmanın gerekliliğini vurgulayan Erdoğan, “Mazisine sahip çıkmayanın atisi karanlıktır. "
Bizim mazimizde Osmanlı kadar Atatürk de var ve Cumhurbaşkanının bahsettiği miraslardan biri de Atatürk'dür.
O yüzden lütfen herkes mazisine sahip çıkarken o mazi de bizleri bugüne taşıyan Atatürk'e de sahip çıksın.
Bazilari cikmiyor ve bana nankorluk gibi geliyor.
O halde bile ulkede neler yapti?
Ulke uretmeli dedi ve suan herseyi disardan aliyoruz.
Bu ulkede ibadet edenler ezan sesini duyabilenler onun sayesinde oldugunu unutuyor cok uzucu...
Gözlerim doldu. Eskiden Atatürk büyük asker büyük komutan çok değerli bir insan derdim. Ama insan tapmaya gerek yok. Zamanla temel düşüncem değişmemekle beraber bazı liderleri gördükçe sevgim saygım arttı. Çok zeki, ileri görüşlü ve modern bir lidermiş. İnşallah bu özelliklere sahip bir lider daha gelir ülkemize.Ben Atatürk'ü çok seviyorum, ilke ve inkılaplarına saygı duyuyorum, bu fikrim nefes aldığım sürece asla değişmeyecek, Atatürk'ü torunlarıma da miras bırakacağım, herkesin sevdiği bir lider vardır mutlaka, en azından herkes adına yazmayayım ama kendi adıma insanların sevdiği liderlere saygı duyuyorum, onlarda benim liderim için saygı göstersin istiyorum.
Kurduğu fabrikaları listelemeye bile gerek yok herşey ortada, hem 1. Dünya savaşından hem Kurtuluş savaşından yorgun ve maddi manevi zorluklar yaşayan bir ülkede yapmış üretim adına herşeyi.
Ülkem insanı üretsin demiş, kimseye muhtaç olmasın demiş, köylü milletin efendisidir demiş.
Buna ilaveten son birşey daha yazacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan 2016'da Zeytinburnu'nda bir açılışta şöyle demiştir:
"Maddi ve manevi miraslara sahip çıkılmanın gerekliliğini vurgulayan Erdoğan, “Mazisine sahip çıkmayanın atisi karanlıktır. "
Bizim mazimizde Osmanlı kadar Atatürk de var ve Cumhurbaşkanının bahsettiği miraslardan biri de Atatürk'dür.
O yüzden lütfen herkes mazisine sahip çıkarken o mazi de bizleri bugüne taşıyan Atatürk'e de sahip çıksın.
Gözlerim doldu. Eskiden Atatürk büyük asker büyük komutan çok değerli bir insan derdim. Ama insan tapmaya gerek yok. Zamanla temel düşüncem değişmemekle beraber bazı liderleri gördükçe sevgim saygım arttı. Çok zeki, ileri görüşlü ve modern bir lidermiş. İnşallah bu özelliklere sahip bir lider daha gelir ülkemize.
Kız mı kadın mı diyen liderlerimiz bile var. Nerede Atatürk nerede şimdiki liderler.
Şiir gibi konuştunuz. Saygılar benden sizeKulakları çınlasın bir dostum bu tapma sözü üzerine bana Atatürk'ü neden sevdiğimi sormuştu.
Ben Atatürk'ü bana seçme ve seçilme hakkı verdiği için seviyorum, üretime, istihdama önem verdiği için, bir Çınar ağacını kesmemek için köşkü yürüttüğü için, sevmek için kendimce bir sürü nedenim var ama tapmayacağımı bilecek kadar da inancım var. İnsanlar sevdikleri liderleri ölçülü bir şekilde sevmeli, değerler birbirine karışmamalı.
Dediğim gibi kişisel konulara girmeyeceğim, neden sevdim niye sevdim dile getirdim hepsi o kadar.
Dünya sevmek üzerine kurulu aslında, keşke herkes herkesi farklılıklarına rağmen sevebilse, zalim yanım uykuya daldı, hümanist yanım hortladı, aşk, kelebekler, çiçekler demeden kaçayım en temizi.
Geçsin daha iyi olur. AKP den MHP ye oy kayması oldu. Şimdi de CHP ye oy kayması olur.Kılıcdaroglu da AKP tarafına gecerse şaşırmıcam.. Bu ulkede Hersey oluyor..
Seçim meydanlarından "Batı’dan Doğu’ya gönül köprüsü kuracağım" diyen İnce, 1988’de Doğu’ya tayin edilince terör bölgesine gitmemek için öğretmenlikten istifa etmiş! Fetönün dersanesinde öğretmenlik yapmış..........
Yahu arkadaşlar kazanan kazanmış hala neyin derdindesiniz..??