Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ha bide her türk asker dogar gibi şeyler söyleyip bir gün bile askerlik yapmazlar.
Seçim meydanlarından "Batı’dan Doğu’ya gönül köprüsü kuracağım" diyen İnce, 1988’de Doğu’ya tayin edilince terör bölgesine gitmemek için öğretmenlikten istifa etmiş! Fetönün dersanesinde öğretmenlik yapmış..........

Yahu arkadaşlar kazanan kazanmış hala neyin derdindesiniz..??

burdada hava bozdu
market isim var ne olacak şaşkınım
herkez arabasinin üstünü örtmüş
otoparklara goturenlerde var ..
inşallah dolusuz yagar geçer..

Selam canısı,İstanbul'dayım ben..
Sorma ahretlik resmen dehşeti yaşamıştık camlara vuran o doluları anlatmaya inan kelimeler yetmez..
8.kattayım masanın ortasında duran güneşlik bile aşağıya uçtu düşün artık korkunçluğu..

Umarım bu seferki öyle olmaz Hanım, İstanbul savaştan çıkmış gibiydi, annem balkon kapılarını kapatana kadar dolular evin içine girmiş. O kadar korkmuş ki afet atlattık bu dolu değil afetti diyordu.

Umarım bu seferki öyle olmaz Hanım, İstanbul savaştan çıkmış gibiydi, annem balkon kapılarını kapatana kadar dolular evin içine girmiş. O kadar korkmuş ki afet atlattık bu dolu değil afetti diyordu.

İnşallah dediğin gibi olurda en hasarla atlatırız,şimdilik bişey yok bakalım ilerleyen zamanda ne olur bekleyeceğiz..
Birde o camlara duvarlara vuran doluların sesi çok ürkütücüydü,kulaklarımı kapatmıştım fayda bile etmedi..
Yeinden sökülen ağaçlarımız oldu..
Resmen afetti o günkü yaşananlar..
Otoparkta araba kalmamış,komşumda arabasının üzerine halı atmış demin gördüm,bazılarıda koliyi açmışlar bantla yapıştırmışlar..

Kılıçdaroğlu yine istifa etmemiş, parti için de ülke için de yanlış yapıyor :olamaz:

0D7291FD-B9BD-42B7-8EBC-E31349F3FBB5.png

Böyle diyorlar :)) istifa etmez,
Belki biraz baskı devam ederse yeniden seçime gider.

Akp+Mhp yasa cıkarmak için gerekli milletvekili sayısına sahip değil.
İstedikleri yasayı geciremeyecekler.
Bu sebepten bir süre daha ohal devam edecek gibi görünüyor. Cumhurbaskanı bu durumu kendi yetkisiyle etkileyebiliyor mu acaba?
Ohal kalkacak diye vaatleri vardı. Bakalım sözlerini tutacaklar mı yoksa kafalarına göre devam mı.
Tabiki sozunu tutmayacak... peki bi ona oy verenlerin umrunda mi ? Tabi ki degil...

Bam teli olmasından ziyade Atatürk bu ülkeyi düşman işgalinden kurtarıp 10 yılda kimsenin bir solukta sayamayacağı kadar fabrikalar açmıştır, biz bugün milli uçak diyoruz, Atatürk o milli uçak için fabrika kurmuştur, bizim ilk uçağımızın adı Vecihi K-6'dır. Diyaneti kurmuştur, açıp bakılsın diyanetin kuruluş tarihine.
Sevmeyebilirler ama Atatürk'ü karalamasın kimse, göz göre göre haksızlık da etmesinler.

Kur ani Kerimin Turkceye cevrilmesini saglayan ilk lider Ataturk tur
Elmalili Hamdi Yazari halen en iyi ceviri olarak goruyorlar.
Bu konudan bile epey sevap ve guzellik kazandigini dusunuyorum.

Kur ani Kerimin Turkceye cevrilmesini saglayan ilk lider Ataturk tur
Elmalili Hamdi Yazari halen en iyi ceviri olarak goruyorlar.
Bu konudan bile epey sevap ve guzellik kazandigini dusunuyorum.

Ben Atatürk'ü çok seviyorum, ilke ve inkılaplarına saygı duyuyorum, bu fikrim nefes aldığım sürece asla değişmeyecek, Atatürk'ü torunlarıma da miras bırakacağım, herkesin sevdiği bir lider vardır mutlaka, en azından herkes adına yazmayayım ama kendi adıma insanların sevdiği liderlere saygı duyuyorum, onlarda benim liderim için saygı göstersin istiyorum.

Kurduğu fabrikaları listelemeye bile gerek yok herşey ortada, hem 1. Dünya savaşından hem Kurtuluş savaşından yorgun ve maddi manevi zorluklar yaşayan bir ülkede yapmış üretim adına herşeyi.

Ülkem insanı üretsin demiş, kimseye muhtaç olmasın demiş, köylü milletin efendisidir demiş.

Buna ilaveten son birşey daha yazacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan 2016'da Zeytinburnu'nda bir açılışta şöyle demiştir:
"Maddi ve manevi miraslara sahip çıkılmanın gerekliliğini vurgulayan Erdoğan, “Mazisine sahip çıkmayanın atisi karanlıktır. "

Bizim mazimizde Osmanlı kadar Atatürk de var ve Cumhurbaşkanının bahsettiği miraslardan biri de Atatürk'dür.

O yüzden lütfen herkes mazisine sahip çıkarken o mazi de bizleri bugüne taşıyan Atatürk'e de sahip çıksın.

Ben Atatürk'ü çok seviyorum, ilke ve inkılaplarına saygı duyuyorum, bu fikrim nefes aldığım sürece asla değişmeyecek, Atatürk'ü torunlarıma da miras bırakacağım, herkesin sevdiği bir lider vardır mutlaka, en azından herkes adına yazmayayım ama kendi adıma insanların sevdiği liderlere saygı duyuyorum, onlarda benim liderim için saygı göstersin istiyorum.

Kurduğu fabrikaları listelemeye bile gerek yok herşey ortada, hem de hem 1. Dünya savaşından hem Kurtuluş savaşından yorgun ve maddi manevi zorluklar yaşayan bir ülkede yapmış üretim adına herşeyi.

Ülkem insanı üretsin demiş, kimseye muhtaç olmasın demiş, köylü milletin efendisidir demiş.

Buna ilaveten son birşey daha yazacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan 2016'da Zeytinburnu'nda bir açılışta şöyle demiştir:
"Maddi ve manevi miraslara sahip çıkılmanın gerekliliğini vurgulayan Erdoğan, “Mazisine sahip çıkmayanın atisi karanlıktır. "

Bizim mazimizde Osmanlı kadar Atatürk de var ve Cumhurbaşkanının bahsettiği miraslardan biri de Atatürk'dür.

O yüzden lütfen herkes mazisine sahip çıkarken o mazi de bizleri bugüne taşıyan Atatürk'e de sahip çıksın.

Bazilari cikmiyor ve bana nankorluk gibi geliyor.
O halde bile ulkede neler yapti?
Ulke uretmeli dedi ve suan herseyi disardan aliyoruz.
Bu ulkede ibadet edenler ezan sesini duyabilenler onun sayesinde oldugunu unutuyor cok uzucu...

Bazilari cikmiyor ve bana nankorluk gibi geliyor.
O halde bile ulkede neler yapti?
Ulke uretmeli dedi ve suan herseyi disardan aliyoruz.
Bu ulkede ibadet edenler ezan sesini duyabilenler onun sayesinde oldugunu unutuyor cok uzucu...

Kişisel mevzulara girmeyeceğim ama sevdiğim birini seviyorum demek ihtiyacı hissettim çünkü burada siyaset konuştuğumuz için siyaset üzerinden gideyim, bir görüşü savunurken başka bir görüşü aşağılamayı sevmiyorum, keza liderler konusunda da öyleyimdir, eleştiririm ama asla aşağılamam, böyle şeyleri incitici buluyor ve üzülüyorum.

Nasıl ki söylemlerde Cumhurbaşkanına haksızlık yapıldığını düşünen sevenleri incinip kırılıyorsa birkaç senedir artarak devam eden Atatürk için söylenmiş aşağılama sözlerine de ben inciniyorum.
Burasını kastetmiyorum, genel olarak basına çıkan haberler, fısıltı halinde söylenenler bir sürü şey işte:KK43:

Seçim zamanları anketler de yazıyorum çoğunlukla gerginliği azaltmak maksatlı yazarım, siyasi eleştirilerim de eleştiri niteliğinden hakaret boyutuna geçmez lakin seçim zamanları topiği belli bir sakinlikte tutmak amaçlı yazmak dışında şu bölüme uğramayı bile sevmiyorum artık, okuduğum herşey kırıyor zira, bu seçimdeki kotamı bile çoktan aştım aslında.

Kurduğu fabrikaları listelemeye bile gerek yok herşey ortada, hem 1. Dünya savaşından hem Kurtuluş savaşından yorgun ve maddi manevi zorluklar yaşayan bir ülkede yapmış üretim adına herşeyi.

Gözlerim doldu. Eskiden Atatürk büyük asker büyük komutan çok değerli bir insan derdim. Ama insan tapmaya gerek yok. Zamanla temel düşüncem değişmemekle beraber bazı liderleri gördükçe sevgim saygım arttı. Çok zeki, ileri görüşlü ve modern bir lidermiş. İnşallah bu özelliklere sahip bir lider daha gelir ülkemize.
Kız mı kadın mı diyen liderlerimiz bile var. Nerede Atatürk nerede şimdiki liderler.

Gözlerim doldu. Eskiden Atatürk büyük asker büyük komutan çok değerli bir insan derdim. Ama insan tapmaya gerek yok. Zamanla temel düşüncem değişmemekle beraber bazı liderleri gördükçe sevgim saygım arttı. Çok zeki, ileri görüşlü ve modern bir lidermiş. İnşallah bu özelliklere sahip bir lider daha gelir ülkemize.
Kız mı kadın mı diyen liderlerimiz bile var. Nerede Atatürk nerede şimdiki liderler.

Kulakları çınlasın bir dostum bu tapma sözü üzerine bana Atatürk'ü neden sevdiğimi sormuştu.
Ben Atatürk'ü bana seçme ve seçilme hakkı verdiği için seviyorum, üretime, istihdama önem verdiği için, bir Çınar ağacını kesmemek için köşkü yürüttüğü için, sevmek için kendimce bir sürü nedenim var ama tapmayacağımı bilecek kadar da inancım var. İnsanlar sevdikleri liderleri ölçülü bir şekilde sevmeli, değerler birbirine karışmamalı.

Dediğim gibi kişisel konulara girmeyeceğim, neden sevdim niye sevdim dile getirdim hepsi o kadar.

Dünya sevmek üzerine kurulu aslında, keşke herkes herkesi farklılıklarına rağmen sevebilse, zalim yanım uykuya daldı, hümanist yanım hortladı, aşk, kelebekler, çiçekler demeden kaçayım en temizi.

Kulakları çınlasın bir dostum bu tapma sözü üzerine bana Atatürk'ü neden sevdiğimi sormuştu.
Ben Atatürk'ü bana seçme ve seçilme hakkı verdiği için seviyorum, üretime, istihdama önem verdiği için, bir Çınar ağacını kesmemek için köşkü yürüttüğü için, sevmek için kendimce bir sürü nedenim var ama tapmayacağımı bilecek kadar da inancım var. İnsanlar sevdikleri liderleri ölçülü bir şekilde sevmeli, değerler birbirine karışmamalı.

Dediğim gibi kişisel konulara girmeyeceğim, neden sevdim niye sevdim dile getirdim hepsi o kadar.

Dünya sevmek üzerine kurulu aslında, keşke herkes herkesi farklılıklarına rağmen sevebilse, zalim yanım uykuya daldı, hümanist yanım hortladı, aşk, kelebekler, çiçekler demeden kaçayım en temizi.
Şiir gibi konuştunuz. Saygılar benden size:KK52:

Seçim meydanlarından "Batı’dan Doğu’ya gönül köprüsü kuracağım" diyen İnce, 1988’de Doğu’ya tayin edilince terör bölgesine gitmemek için öğretmenlikten istifa etmiş! Fetönün dersanesinde öğretmenlik yapmış..........

Yahu arkadaşlar kazanan kazanmış hala neyin derdindesiniz..??

Adam ilegal birsey yapmamis ki. Torpil ile baska yere tayin almamis ki. Namusu ile istifa edip, özel okulda calismis. Fetö okulu oldugunu bilmiyorum fakat olsa bile, ekmek parasi degil mi? En azindan Tayyip'in yaptigi gibi 20 yildir Fetö'nün ta kendisi ile el ele, kol kola degildi.

Simdi köprü yapmak istemesi dogal ve güzel birsey degil mi? Bunu yasadiklarindan ötürü yapma istegi olamazmi?

Sorun kazanmak degil ki. Türkiyenin gelecegi söz konusu. Daha halen herkesi kucaklayan bir cumhurbaskani olmamasi sorunu.

X