Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Yalnız şu çok komik değil mi
Ohal kalkmazsa Erdoğan mhp yi tanımaz istediği gibi yoluna devam eder
Ohal kalkarsa göbekten bağlanır mhp ye
Yani bunlara bu aklı kim veriyosa

Yani başkanlık dediler, yürütme gücü dediler, beka için sistem dediler.
Kazandınız.
Güçte sizde, sözde sizde. Kaldırın o zaman ohale artık ne hacet.
Diye sorarlar adama da sorarlar mı şimdi emin olamadım

Evet ciddiyim:) ben erdogani ayristirici gormuyorum. Yasaklar koyan erdogan olmadiki ondan oncekiler oldu. Konu gene kilik kiyafete vs gelir ama daha oncede konusuldu bu

Ayristirici olarak görmüyormusun? Istersen tekrar o herkese hakaret ettiği video'yu yayinlayim mi? Yada sürekli başörtülü bacim diyerek kabataş olayinda nasil bir iftira ile bir grubu yaftalmasini?

Birtakim şeyler Erdoğandan önce var olmasi bahane değil. Adam 16 yildir iktidar. Normal ülkelerde zaten koalisyon olur. Haddi diyelim bir parti cok oy aldi, yinede sadece en fazla 4 yili olur. Koca 16 yil gecti ve halen suçu kabul etmek yerine "ama oda yapti öğretmenim" argümani var.

Peki madem Erdoğan birşey değistirmedi, madem ayni eskisine devam, hatta daha beteri, ona oy vermek niye?

Ve istersen burda yaşa tontri, buranin sağci partisi ile Erdoğanin kullandiği taktik birebir ayni. Tek fark Türkler burda azinlikta ve solcu anlayişi daima azinliği koruyan bir anlayiş, bu dünyanin her tarafinda böyledir.

Daha iyisi olduguna inansaydim ona verirdim oyumu emin ol. Demekki milyonlar ayni seyi dusunuyor. Yapacak tek sey ne? Oy vermek dahasini yapamaz kimse..er ya da gec gidecek kimse ölümsüz degil... daha kotu olur ulkenin durumu ama daha iyi olur mu hic umudum yok. Hani cok gulluk gulistanlik oldugu icinde demiyorum bunu. Sadece ezelden beri ulkenin durumu bu ve gercekten bahsettiginiz iyi standartlarda olan bi ab ulkesine donusecegine asla inanmiyorum.

Dun aciklamami yaptim bu konuda merak ediyorsan bakabilirsin:) oyle gorseydim oyumu
Ona vermezdim:) o da benim bilecegim bir is dimi:)

Tabi ki senin bileceğin iş.
Akp li değilim diyorsan değilsindir ama bir şey söylüyorsan tavrınla da bu söylediğini bütünleştirmelisin.

Her seçimde Akp ye oy vermemiş olabilirsin. Bu seçimde verdiysen ve burada taraflı bir şekilde yazıyorsan
şuan için Akp tarafındayım diyebil en azından.
Takım tutmayan bir insanın
Fenerin Galatasarayın yada Beşiktaşın attığı gole çılgınca sevindiğini görebilir misin?
Göremezsin. Çünkü onun için bir anlam ifade etmez.
Ama sen çılgınca sevinip kendini takım tutmayan tarafa konumlandırıyorsun.
Ve bu absürtlüğün farkında bile değilsin, en üzücü olan da bu.

HDP,CHP ve SP kabul etmiş işte.Meral Akşener kabul etmedi diye diğer partiler vazgeçti mi?Saadet bilinen ittifkta idi,HDP nin e desteği gerek mitinglere katılımdan belli idi.HDP seçmeni neden İnce'nin mitingine gidiyor ,sloganlar atıyor o halde kendi partisi HDP.
Erdoğan'ın istediği oy HDP den değil Kürt halkından.Bütün Kürt halkının HDP ye oy verdiğini düşünüyorsunuz herhalde.HDP sadece Güneydoğu da etkili.Oysa Doğu Anadolu Bölgesinde de yoğun Kürt halkına sahip.Onlar neden tercih etmiyor.Benim seçimide barajı aşar aşmaz silah atışı yapan Kürt komşum da var,Ak partinin bayrağını balkonuna asan Kürt komşumda.
Hani bir söz var kuzguna yavrusu şahin görünür diye.Siz de CHP ye gönül vermişsiniz.Herkes gönül verdiği partiye yapılan yakıştırmalardan rahatsız olur.Ama dışarıdan bakan görür .Böyle düşünen sadece ben değilim ,sayısız kişiler var.Yine başkasının sözü diyeceksiniz ama bu tweet de diğer partinin genel başkanının Gülgün Feymana attığı tweet .
https://twitter.com/Dogu_Perincek/status/1010971122261811200

Ben cilginca sevinmedim ole sevinenleride elestirdim hatta.. bekledigim sonuca neden cilginca sevineyimki:) erdogani sempatik buldugumu soyledim genede soluyorum:) bunu soluyorum cunku bu oylari erdogan aldi.. ak parti oldugu icin degil. Belki erdogan olmasaydi sonuc bambaska olacakti.. ki kac gundur benim ak partili oldugum konusuldu:)) partiyle ilgili elestirdigim cok sey var erdoganda yok mu? Tabiiki var.. digerlerinde daha cok elestirilcek sey var demekki. olumune filan bagli degilim. Ol desin oleyim demem mesela..bu konuda bu aciklamamda son olsun artik:)

Evet aykırı ama insanların ateist olmalarına, alkol almalarına dair laflar da aykırıdır.
Bu gibi söylemlerle Atatürk'e de laf söyleme hakkı buldu insanlar, Atatürk'ün fotoğraflarını yayımlayıp ağzına geleni söylediler, oysa Atatürk dünya kadar fabrika kurdu, halk evleri, köy enstitüleri, içki içiyor dedikleri Atatürk cephelerde bu millet için savaşlar kazandı, diyaneti kurdu.

O yüzden rica ediyorum, artık kimse ama kimse ne din üzerinden ne de insanların özel hayatı sayılacak içki, inanmama özgürlüğü üzerinden propaganda yapmasın.

çılgınca sevinmek örneklediğim bir durumdu.
Neyse uzatmanın bir anlamı yok artık.

Muharrem İnce'den bahsetmedi bile.
Onun sağduyulu acıklamasına bak bir de kılıcdaoglununkine.
Delegelerini doldurdu partiye kurtulamıyoruz da.

Bayağı hızlı hızlı konuşuyor.Bayağı hazırlandı galiba konuşma için

Muharrem İnce'den bahsetmedi bile.
Onun sağduyulu acıklamasına bak bir de kılıcdaoglununkine.
Delegelerini doldurdu partiye kurtulamıyoruz da.

Bu muhalefet boşluğuyla Erdoğan ölene kadar iktidar olarak devam eder.

İnce oylarını arttırdı bir teşekkür dahi etmedi.

Diktatör diyor ama kendisi de diktatörlük yapıyor şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…