Yalnız şu çok komik değil mi
Ohal kalkmazsa Erdoğan mhp yi tanımaz istediği gibi yoluna devam eder
Ohal kalkarsa göbekten bağlanır mhp ye
Yani bunlara bu aklı kim veriyosa
Dun aciklamami yaptim bu konuda merak ediyorsan bakabilirsin:) oyle gorseydim oyumuTontri sen kendini Akp li de görmüyorsun zaten
Onun için bu yorumuna şaşıramadım
Yerel seçimlere kadar hadi ölsün bitsin 1 yılYani başkanlık dediler, yürütme gücü dediler, beka için sistem dediler.
Kazandınız.
Güçte sizde, sözde sizde. Kaldırın o zaman ohale artık ne hacet.
Diye sorarlar adama da sorarlar mı şimdi emin olamadım
Evet ciddiyim:) ben erdogani ayristirici gormuyorum. Yasaklar koyan erdogan olmadiki ondan oncekiler oldu. Konu gene kilik kiyafete vs gelir ama daha oncede konusuldu bu
Ayristirici olarak görmüyormusun? Istersen tekrar o herkese hakaret ettiği video'yu yayinlayim mi? Yada sürekli başörtülü bacim diyerek kabataş olayinda nasil bir iftira ile bir grubu yaftalmasini?
Birtakim şeyler Erdoğandan önce var olmasi bahane değil. Adam 16 yildir iktidar. Normal ülkelerde zaten koalisyon olur. Haddi diyelim bir parti cok oy aldi, yinede sadece en fazla 4 yili olur. Koca 16 yil gecti ve halen suçu kabul etmek yerine "ama oda yapti öğretmenim" argümani var.
Peki madem Erdoğan birşey değistirmedi, madem ayni eskisine devam, hatta daha beteri, ona oy vermek niye?
Ve istersen burda yaşa tontri, buranin sağci partisi ile Erdoğanin kullandiği taktik birebir ayni. Tek fark Türkler burda azinlikta ve solcu anlayişi daima azinliği koruyan bir anlayiş, bu dünyanin her tarafinda böyledir.
Dun aciklamami yaptim bu konuda merak ediyorsan bakabilirsin:) oyle gorseydim oyumu
Ona vermezdim:) o da benim bilecegim bir is dimi:)
HDP,CHP ve SP kabul etmiş işte.Meral Akşener kabul etmedi diye diğer partiler vazgeçti mi?Saadet bilinen ittifkta idi,HDP nin e desteği gerek mitinglere katılımdan belli idi.HDP seçmeni neden İnce'nin mitingine gidiyor ,sloganlar atıyor o halde kendi partisi HDP.Bu daha halen ittifak değil ki. Hatta hiç olmadiğini gösterir. Eh Erdoğanda hdp'lilerin oyunu istiyor. O halde Erdoğandami hdp ile ittifak kurdu?
Kisacasi chp-hdp ittifaki olmamiştir. Teşebbüsü oldu mu bilemeyiz.
Ancak daha önce dediğim gibi Erdoğanin Apo ile görüştügü ortada. Başkanlik sistemi istediğinde, hdp ile ittifak kurmak istediği ortada. Buna karşi birşey dememek ve ayni zamanda sirf başkalarin söyledikleri üzerine hem chp üzerine böyle kesin iddiada bulunmak, hem bunu tüh kaka olarak lanse etmek en hafif tabiri ile yalniştir.
Ben cilginca sevinmedim ole sevinenleride elestirdim hatta.. bekledigim sonuca neden cilginca sevineyimki:) erdogani sempatik buldugumu soyledim genede soluyorum:) bunu soluyorum cunku bu oylari erdogan aldi.. ak parti oldugu icin degil. Belki erdogan olmasaydi sonuc bambaska olacakti.. ki kac gundur benim ak partili oldugum konusuldu:)) partiyle ilgili elestirdigim cok sey var erdoganda yok mu? Tabiiki var.. digerlerinde daha cok elestirilcek sey var demekki. olumune filan bagli degilim. Ol desin oleyim demem mesela..bu konuda bu aciklamamda son olsun artik:)Tabi ki senin bileceğin iş.
Akp li değilim diyorsan değilsindir ama bir şey söylüyorsan tavrınla da bu söylediğini bütünleştirmelisin.
Her seçimde Akp ye oy vermemiş olabilirsin. Bu seçimde verdiysen ve burada taraflı bir şekilde yazıyorsan
şuan için Akp tarafındayım diyebil en azından.
Takım tutmayan bir insanın
Fenerin Galatasarayın yada Beşiktaşın attığı gole çılgınca sevindiğini görebilir misin?
Göremezsin. Çünkü onun için bir anlam ifade etmez.
Ama sen çılgınca sevinip kendini takım tutmayan tarafa konumlandırıyorsun.
Ve bu absürtlüğün farkında bile değilsin, en üzücü olan da bu.
Her cuma bakara okumak mı zorunuza gitti?
İşte sen böyle dedikçe,dinle aram yok benim dedikçe sana dinsiz diyenede karşı çıkmıcaksın kusura bakma.
Saldırılarını din üzerinden yürütme.
Bu adam içki masalarından kalkmayan barlarda gezen adam olsa sesiniz çıkmazdı dimi? O ayyaş kafayla nasıl ülke yöneticek diye sorgulamazdınız..
Yetti artık şu kuranı namazı dilinize doladığınız.hala hazmedemediniz şunu.
Yok hastaymış kansermiş ölücekmiş.
Bi kanser hastası nasıl o tempoya dayansın.o adam devlet için millet için 2 3 saat uyku uyuyor sadece.
Yalanla iftirayla yürümüyor bu işler bak.mış mış miş mişleriniz işe yaramadı.muharremin dediği gibi yendi de yendi yendi de yendi...
Yaşınızın olgunluğunu yorumlarınızda da görelim lütfen.saygı duymayı öğrennmek için geç kalmış sayılmazsınız
@Mune din üzerinden saldırı yapmak kurallara aykırımıydı?
Ben cilginca sevinmedim ole sevinenleride elestirdim hatta.. bekledigim sonuca neden cilginca sevineyimki:) erdogani sempatik buldugumu soyledim genede soluyorum:) bunu soluyorum cunku bu oylari erdogan aldi.. ak parti oldugu icin degil. Belki erdogan olmasaydi sonuc bambaska olacakti.. ki kac gundur benim ak partili oldugum konusuldu:)) partiyle ilgili elestirdigim cok sey var erdoganda yok mu? Tabiiki var.. digerlerinde daha cok elestirilcek sey var demekki. olumune filan bagli degilim. Ol desin oleyim demem mesela..bu konuda bu aciklamamda son olsun artik:)
Kılıcdaroglu konusuyor.
Hadi git daa
Sanki kendi başarmış birşeyleri gibi konuşuyor
Ortada görünmedi 2 aydır şimdi ağam paşam gibi nutuk atıyor
Hiç bırakmaya da niyeti yok gibi
CHP liler Allah sabır versin ne diyeyim ben bile sinir oldum burda
Sanki kendi başarmış birşeyleri gibi konuşuyor
Ortada görünmedi 2 aydır şimdi ağam paşam gibi nutuk atıyor
Hiç bırakmaya da niyeti yok gibi
CHP liler Allah sabır versin ne diyeyim ben bile sinir oldum burda
Muharrem İnce'den bahsetmedi bile.
Onun sağduyulu acıklamasına bak bir de kılıcdaoglununkine.
Delegelerini doldurdu partiye kurtulamıyoruz da.