Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Hiç istifa edecek gibi durmuyor.
Hala gereksiz acıklamalar, boş konusmalar.
Muharrem İnce'nin basarısını kendine mal ediyor.
Seçim sonrası ilk basın açıklaması
Açıkçası bunu şimdi yapmaz yapamaz
Ama bu 1 ay içinde daha fazla baskılara dayanacağı sanmıyorum
Yoksa diğer tek adamdan farkı kalmaz

Halen israr ile anlamamaktan geliyorsun.

1) chp acik sekilde hdp ile ittifak kurdu mu? Buna deliliniz var mi?

Ben miş muşlardan bahs etmiyorum. Önceden birşeyler fisildiyor diye, gerçekleştiği anlamina gelmiyor. Gül'ünde cati aday olacaği fisildaniyordu. Peki o zaman şimdi Gülün chp ve iyi partinin felan çati adayi olduğunu söyleyebilirmiyiz?

Hayir dimi? Eh aynisi bu hdp/chp ittifaki içinde geçerlidir.

Hdp'liler, Ince'nin mitingine gitmek istiyorsa buna Ince ne yapsin? Bu nasil ittifak olduğuna dair bir delil olarak görülür? Eh o zaman birçok Erdogana oy verip, mecliste hdp'ye oy verenlerde var. O zaman Erdogan hdp ile ittifak kurdu diyebilirmiyiz?

2) Kac sayfadir soruyorum. Bu konuda chp'ye camur atiyirsunuz fakat erdoğanin hdp'nin seçimlere katilmasini sağlamasina neden birşey demiyorsunuz? Hdp ödenek aldi bunun için. Hdp, pkk ile eşit ise bu başli başina bir sikinti değil mi?

Ben öyle partizan bir insan değilim. Ince'nin dedikleri hoşuma gitti ve onu destekledim. Ayni zamanda mesela Kiliçdaroğlunun gitmesini istiyorum. Chp yönetimin değismesini istiyorum. Yani gayet iyi olaya objektif bakabiliyorum. Gönül ile alakasi yok. Olmayan şeyleri, olmuş gibi çaba göstermeye çabalayan sizler ile alakali.

Siyaset hayati bitmedi mi onun bu durumda?

Milletvekili değil artık .Ama çok vefasızca bir konuşma oldu bence.
Başkanlık için önerdiğin adamın adını ağzına almıyorsun gazeteci sorunca konuşuyorsun .

Muharrem İnce de parti başkanlığına gelmeyi düşünmüyormuş.

Garip bir durum oldu sanki

Sankisi fazla... islerin boyle olacagini kk da biliyodu kendini harcamadi inceyi yem etti bu kadar basit. Daha oncede yazdim adami harcayacaklar dedim. Inceye bayildigimdan degil ama ole. Belki ince bile gonullu aday olmamisti..

Tamam ben yazmaktan vazgeçtim ,benim düşüncem diyelim ,kapatayım konuyu,cidden sıkıldım aynı şeyleri yazmaktan .
HDP kapatılmamış ki,kapatılmayan bir parti de girer seçimlere ve de alır yardım istesek te istemesek te.

Bir chp li vekile yüksek bir telefon faturası gelmişti 1-2 milyon arası sanki. Ben ona da hakkımı helal etmedim. Bu ülkenin her kuruşu her vatandaşının hakkıdır. Körü körüne kimseyi desteklemem. Herkesi her partiyi sorgularım. Herkese taraf herkese muhalefet olabilirim. İktidar partisinin doğru yaptığı şeyleri ( kapalı alanda sigara yasağı gibi) desteklerim. Yanlışlara da itiraz ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…