Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
kılıçtaroğlu Chp nin basında oldukça iflah olmazlar
İnce olmalı Chp nin basında
hatta ben İncenin yerinde olsam geçerim hazırki bir sol partinin basına mesela Dsp
Chp nin yarısını toplamazsa peşinden namerdim

Bügün ankarada chp binasi önünde birkac chp secmeni oturarak tepki göstermisti. Bende bunu destekliyorum. Hele bügünkü basin aciklamasi dan sonra chp secmeninde Kilicdaroglu kotasini doldurmustur. Ince ile yakaladigi ani, asla onsuz yakalayamaz. Bu sekilde yerel secimde %10 bile zor bulur.

Bazen Kilicdaroglunun Erdoganci oldugunu düsünmüyor degilim acikcasi.

Hanımefendi, o zamanlar şimdi “fetö dersanesi/okulu dediğiniz yerlere gitmeyi ak partili kesim teşvik ediyordu, cemaatin yüzde doksanı da ak partiye oy veriyordu. İşler çok değişti, ama bunların zamanında can ciğer olduğunu bir hatırlayamadınız. Ben çok iyi hatırlıyprum. O yüzden karşı çıktığınız her kimseye “fetö” damgası vurmaktan vazgeçin, zira komik oluyor.

muhalefet kötü napalım

ben Chp li değilim ama gerçekten üzülüyorum ya İnce gibi adamlarla muhalefet olalım
partiyi tutmam ama severim kılıçtaroğluyla yazık oluyor

Eeee askerlik yapmayanlar illegal bişey yapmıyorlar onun bir bedeli var o bedeli ödüyorlar askerlik yapmıyorlar... ekmek parası derdinde olsa giderdi doğuya çünkü bu fetöcülerde öğretmenlik yapanlar çok çok düşük maaşlar alıyordu bizzat tanıdıklarım vardı öğretmenler vardı.. fetönün okuluna gittiyse hizmet için gitmiş oluyor...

Neyse bu konuları tartışmayacağım çünkü ne dersek diyelim her türlü bir kulp bulacaksınız iyi akşamlar...

Hanımefendi 1988 ak parti mi vardı???? Ben mi komik oldum şimdi sen mi??? Hangi hayal dünyasından geliyorsun acaba???? Bu damgayı ben vurmadım açıp televizyonu izleseydin gazeteleri okusaydın görürdün... sizler gibi iftiracıları gördükçe her türlü DEVAM diyeceğiz....

Ince bile basın açıklamasını çok kibar bir şekilde yapmışken oy çalma falan yok adam kazandı derken siz neyin hazımsızlığını yaşıyorsunuz yahu.. bi kendinize gelin artık sıkıldık sizin iftiralarınızdan...

Pardon ben chp ye oy vermedim de, kazananla da bir derdim yok, benim derdim madem 88 de fetö okulunda çalışan fetövü damgası yiyor da sonraki yıllarda kolkola gezenler aklanıyor. NEyse daha fazla konuşamam sizin gibi bir fanatikle. Nezaket herkese lazım.

Aynen

Anlamıyorlar anlatmaya çalışıyoruz anlamıyorlar... neyse inşallah daha güzel bir gelecek bekliyor ülkemizi...
(Bak şimdi ben bunu dedim diye yine bana yürüyecekler)

Boşuna yorulma anlamıcaklar :)
Seçim günüde muharrem ince piyasada yok ysk da rehin alınmış diye iftira attılar.ertesi gün adam çıktı kendi seçmenine şizofren dedi

Zaten chp kendi içinde ayrı bir savaş veriyor.daha kendi partisini yönetemeyen adamlara devletmi emanet edilir

Söz konusu askerlik degil,ki, ögretmenlik görevi. Istifa etmis. Evet istifa etmek ilegal degil. Askerliginden kacmadi ki. Bunu Erdogan'in ogullari yapti ama. Cürük raporu aldilar. Hatta biri testes kanseri olmasina ragmen 3 ay sonra cocugu olmustu.

Fetö okulu oldugunu bilmiyorsun. Ne kadar maas aldigini bilmiyorsun. Ancak teori üretip, bir yerlerden vurmaya calisiyorsun. Bu adamin diplomasi var hic degilse. Yillarca ögretmenlik yapmis. Ve fetö hizmetine bakacaksan önce Erdogan'a bak. Türkce olimpiyatlar ile, devlet'in her yerine yerlestirmek ile, Ergenekonda sucsuzlari hapis'e atmak ile hizmetin en ala'sini yapmistir.

Kulp bulan yada daha dogrusu bulmaya calisan sensin, ben degilim.

Chp ve secmeni en azindan 1 kisiye bagli degil. Istedigini alamayinca tepkisine veriyor. Alternatif yok diye aglamiyor. Ve ben halen diyorum secimlerde, her secimdeki gibi birseylerin dönmesi kesin. Adam kalkip bunu elbette medyada ilan etmez, edemez.

Ve ona bakacaksak Erdogan kendi secmenine neler dedi, neler. Kendisi bile secmenleri koyun olarak görüyor. Egemen Bagista demisti "cok kolay panpa, bir iki bakara makara süresini atiyorsun" diye.

Akp icinde kim Erdogan'a karsi gelir? Cesaret yok cünkü korku var. Korku olan yerde iyi devlet yönetilir mi sence?

Aryacım sabrına hayranım ❤
Bir sorarmısın arkadaşa Burak Erdoğan askerliğini nerde yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…