- 13 Haziran 2016
- 167
- 191
kılıçtaroğlu Chp nin basında oldukça iflah olmazlar
İnce olmalı Chp nin basında
hatta ben İncenin yerinde olsam geçerim hazırki bir sol partinin basına mesela Dsp
Chp nin yarısını toplamazsa peşinden namerdim
Seçim meydanlarından "Batı’dan Doğu’ya gönül köprüsü kuracağım" diyen İnce, 1988’de Doğu’ya tayin edilince terör bölgesine gitmemek için öğretmenlikten istifa etmiş! Fetönün dersanesinde öğretmenlik yapmış..........
Yahu arkadaşlar kazanan kazanmış hala neyin derdindesiniz..??
Bügün ankarada chp binasi önünde birkac chp secmeni oturarak tepki göstermisti. Bende bunu destekliyorum. Hele bügünkü basin aciklamasi dan sonra chp secmeninde Kilicdaroglu kotasini doldurmustur. Ince ile yakaladigi ani, asla onsuz yakalayamaz. Bu sekilde yerel secimde %10 bile zor bulur.
Bazen Kilicdaroglunun Erdoganci oldugunu düsünmüyor degilim acikcasi.
Eeee askerlik yapmayanlar illegal bişey yapmıyorlar onun bir bedeli var o bedeli ödüyorlar askerlik yapmıyorlar... ekmek parası derdinde olsa giderdi doğuya çünkü bu fetöcülerde öğretmenlik yapanlar çok çok düşük maaşlar alıyordu bizzat tanıdıklarım vardı öğretmenler vardı.. fetönün okuluna gittiyse hizmet için gitmiş oluyor...Adam ilegal birsey yapmamis ki. Torpil ile baska yere tayin almamis ki. Namusu ile istifa edip, özel okulda calismis. Fetö okulu oldugunu bilmiyorum fakat olsa bile, ekmek parasi degil mi? En azindan Tayyip'in yaptigi gibi 20 yildir Fetö'nün ta kendisi ile el ele, kol kola degildi.
Simdi köprü yapmak istemesi dogal ve güzel birsey degil mi? Bunu yasadiklarindan ötürü yapma istegi olamazmi?
Sorun kazanmak degil ki. Türkiyenin gelecegi söz konusu. Daha halen herkesi kucaklayan bir cumhurbaskani olmamasi sorunu.
Hanımefendi 1988 ak parti mi vardı???? Ben mi komik oldum şimdi sen mi??? Hangi hayal dünyasından geliyorsun acaba???? Bu damgayı ben vurmadım açıp televizyonu izleseydin gazeteleri okusaydın görürdün... sizler gibi iftiracıları gördükçe her türlü DEVAM diyeceğiz....Hanımefendi, o zamanlar şimdi “fetö dersanesi/okulu dediğiniz yerlere gitmeyi ak partili kesim teşvik ediyordu, cemaatin yüzde doksanı da ak partiye oy veriyordu. İşler çok değişti, ama bunların zamanında can ciğer olduğunu bir hatırlayamadınız. Ben çok iyi hatırlıyprum. O yüzden karşı çıktığınız her kimseye “fetö” damgası vurmaktan vazgeçin, zira komik oluyor.
Hanımefendi 1988 ak parti mi vardı???? Ben mi komik oldum şimdi sen mi??? Hangi hayal dünyasından geliyorsun acaba???? Bu damgayı ben vurmadım açıp televizyonu izleseydin gazeteleri okusaydın görürdün... sizler gibi iftiracıları gördükçe her türlü DEVAM diyeceğiz....
Ince bile basın açıklamasını çok kibar bir şekilde yapmışken oy çalma falan yok adam kazandı derken siz neyin hazımsızlığını yaşıyorsunuz yahu.. bi kendinize gelin artık sıkıldık sizin iftiralarınızdan...
Anlamıyorlar anlatmaya çalışıyoruz anlamıyorlar... neyse inşallah daha güzel bir gelecek bekliyor ülkemizi...Milletçe birlik olma zamanı.. Neyin kafasındasınız hala?
Başkanını seçti Türkiye..
AynenPardon ben chp ye oy vermedim de, kazananla da bir derdim yok, benim derdim madem 88 de fetö okulunda çalışan fetövü damgası yiyor da sonraki yıllarda kolkola gezenler aklanıyor. NEyse daha fazla konuşamam sizin gibi bir fanatikle. Nezaket herkese lazım.
Anlamıyorlar anlatmaya çalışıyoruz anlamıyorlar... neyse inşallah daha güzel bir gelecek bekliyor ülkemizi...
(Bak şimdi ben bunu dedim diye yine bana yürüyecekler)
Eeee askerlik yapmayanlar illegal bişey yapmıyorlar onun bir bedeli var o bedeli ödüyorlar askerlik yapmıyorlar... ekmek parası derdinde olsa giderdi doğuya çünkü bu fetöcülerde öğretmenlik yapanlar çok çok düşük maaşlar alıyordu bizzat tanıdıklarım vardı öğretmenler vardı.. fetönün okuluna gittiyse hizmet için gitmiş oluyor...
Neyse bu konuları tartışmayacağım çünkü ne dersek diyelim her türlü bir kulp bulacaksınız iyi akşamlar...
Boşuna yorulma anlamıcaklar :)
Seçim günüde muharrem ince piyasada yok ysk da rehin alınmış diye iftira attılar.ertesi gün adam çıktı kendi seçmenine şizofren dedi
Zaten chp kendi içinde ayrı bir savaş veriyor.daha kendi partisini yönetemeyen adamlara devletmi emanet edilir
Kazanan Akp değil kazanan ErdoğanKk hala kaybeden ak parti diyor ya:) kazananin ak parti olduguna nasil ikna olacaksa:))) gerci kazanan kendisi inceyi bozuk para gibi harcadi
Aryacım sabrına hayranım ❤Söz konusu askerlik degil,ki, ögretmenlik görevi. Istifa etmis. Evet istifa etmek ilegal degil. Askerliginden kacmadi ki. Bunu Erdogan'in ogullari yapti ama. Cürük raporu aldilar. Hatta biri testes kanseri olmasina ragmen 3 ay sonra cocugu olmustu.
Fetö okulu oldugunu bilmiyorsun. Ne kadar maas aldigini bilmiyorsun. Ancak teori üretip, bir yerlerden vurmaya calisiyorsun. Bu adamin diplomasi var hic degilse. Yillarca ögretmenlik yapmis. Ve fetö hizmetine bakacaksan önce Erdogan'a bak. Türkce olimpiyatlar ile, devlet'in her yerine yerlestirmek ile, Ergenekonda sucsuzlari hapis'e atmak ile hizmetin en ala'sini yapmistir.
Kulp bulan yada daha dogrusu bulmaya calisan sensin, ben degilim.
Aryacım sabrına hayranım ❤
Bir sorarmısın arkadaşa Burak Erdoğan askerliğini nerde yapmış