:) amaan bosa demiyolar herkesle konusma yapma siyaset :)bende artık lutfetmeyecegim bu ne yahu ne kendimi anlatmaya calisiyorsam hala
Kazen manavdan mı bildiriyosun şuan bize.. Fiyatlar felaket aç kaldık.. Bulgur yeriz napalım
Konusurken sen gibi degilki hepsi burasida dahil:) tamam burdada iki taraftanda abartan oluyo. Tabiiki kimse ustun degil. Ole saniyo olabilir ancak. Genede tarzindan dolayi diger her yaziyi takip etmedim cok fazla bana karsi cizgini bozmadin tesekkur ederim.Konusmayı okumadım tabi ki ama burda kimsenin kimseden üstünlüğü yok cevap vermek cevap almak lütuf gibi değerlendirilmemeli.. Geniş bi platform herkes herkesin görüşüne de saygı duymalı bence. Hakaret girince işin içine hiç hoş olmuyor.. Hakaret deyince aklıma geldi.. Mesela Meral Akşenerın ikidebır iktidar parti için "şerefsizdir" sözü benı son derece irrite etmişti.. Yani yakısmıyor ya bu tarz hitaplar..
Yok siz benim yazdıklarımdan zerre birşey anlamıyorsunuz ve ben yoruldum .Size göre " verecek cevabım yok "bitti. Hadi yine iyisiniz pofff ki ne poffff yazarsınız buralarda cevap verilmedi bu sorularımıza diye.Once okuduğunu anlamak lazım yoksa yapabileceğim hiçbirşey yok.Amacınız munazara değil benim mesajlarimi çürütmek. Ve sizinle başka bir konuda da ortak biryerde bumusamamistik sizi aslında göz ardı et butonu ile yok saymisim ancak bugün giriş yapmayı unutarak okurken alintinizi gördüm ve ben yine göz ardı ediyorum sizi.
Gellll vatandaş gelll batan ülkenin zerzevati bunlar.....
Bugün pazarda 7 liraydı. Üstelik küçük küçükleri.
Bugün merak ettim markette tek tek çektim.... Soğan aşağı patates yukarı 1 kişide fiyat koymadı. Kur kuruya açıklama yerine buyrun fiyatlar diye koydum
Konusurken sen gibi degilki hepsi burasida dahil:) tamam burdada iki taraftanda abartan oluyo. Tabiiki kimse ustun degil. Ole saniyo olabilir ancak. Genede tarzindan dolayi diger her yaziyi takip etmedim cok fazla bana karsi cizgini bozmadin tesekkur ederim.