Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ben bana yalan söyleyeni yakalamışsam benim için artık yalancıdır. Bundan sonra her sözüne kuşkuyla bakarım güvenemem.

Sizin özel bağlantılarınız var belli ki gizli gerçekleri biliyorsunuz demek ki. Nedenmis siz açıklayın benim bulduğum bu kadar
Kuru kuru sloganlara odaklanirsaniz gerçeklerden böyle uzaklaşırsınız:)Elbetteki biliyorum sebebini lakin paylaşmayacağim.

Yok siz benim yazdıklarımdan zerre birşey anlamıyorsunuz ve ben yoruldum .Size göre " verecek cevabım yok "bitti. Hadi yine iyisiniz pofff ki ne poffff yazarsınız buralarda cevap verilmedi bu sorularımıza diye.Once okuduğunu anlamak lazım yoksa yapabileceğim hiçbirşey yok.Amacınız munazara değil benim mesajlarimi çürütmek. Ve sizinle başka bir konuda da ortak biryerde bumusamamistik sizi aslında göz ardı et butonu ile yok saymisim ancak bugün giriş yapmayı unutarak okurken alintinizi gördüm ve ben yine göz ardı ediyorum sizi.

❤❤❤❤

Onlar bunlar demek bile yanlis.. is dindarliga kadar gidiyo dun konusuyodukki muneden ikaz geldi...biri takmis kizin avatarina:) madem tesetturlusun niye acik teshirci foto kullandin bilmem ne:)

Ben işin hiiiç din boyutuyla ilgilenmiyorum şahsen.. İsteyen türban takar isteyen çarşaf giyer isteyen şort, bikini.. Önemli olan zihin benim için.. Kimsenin bası kapalı dıye yargılamam, başı açık dıye de göklere çıkarmam..
Fakat ben acıgım dıye de cok eleştirildim. Özel hayatımda
Herkese saygı duydum.
Duyuyorum da..

Ben de birşey sorabilir miyim? Valla merakımdan soruyorum.
Patates soğan eken çiftçiler zengin midir? Zenginlerse eğer ellerinde bulunan mahsullerin değeri ha 40 kuruş olmuş ha 50 kuruş olmuş ne diye inat etmişler de satmamışlar?
Diyelim ki çiftçiler fakir, o zaman para kazanacakları mahsülleri ne diye boş tarlalara atmışlar? Bunlar fakir insanlar değil mi?

Forumda oldu bugun bu konusmalar:) kiz avatarini kedi yapti sonunda:)

Birsey yazdi ona cevap yazinca.. size cvp vermeyi biz lutuf ediyoruz dedi galiba.. Iste bak dedim ya:) iste kendini ustun girme cabasi budur. Bu ve bu tarz yorumlar.

Konusmayı okumadım tabi ki ama burda kimsenin kimseden üstünlüğü yok cevap vermek cevap almak lütuf gibi değerlendirilmemeli.. Geniş bi platform herkes herkesin görüşüne de saygı duymalı bence. Hakaret girince işin içine hiç hoş olmuyor.. Hakaret deyince aklıma geldi.. Mesela Meral Akşenerın ikidebır iktidar parti için "şerefsizdir" sözü benı son derece irrite etmişti.. Yani yakısmıyor ya bu tarz hitaplar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…