Aklıma geldı ya.. Benım babaannem kendı üretiyor patates sogan biber vs toprak ana sayesinde yaz aylarında pazara gitmiyor. Dün konustuk işte bak dedım 7 TL den alıyoruz oyunu iyi düşün dedim.. Ben pazara gitmiyom ki Allah ona zeval vermesin dedi.. Güldüm yani ne deyim esprılestık biraz da kapattık sonra :)
Oluyor böyle şeyler. Canları sağ olsun. Babam da kardeşime darıldı chp ye oy vermedi diye ama dargınlığı 1 saat sürdü. Herkes hür iradesinde kullanıyor oyunur. Bakış açıları farklı ne yapalım
Suriyeliler çok seviyor. Her fırsatta söylüyorlar zaten özellikle Kuruma gelince. Bizi azarlamasını da tehdit etmesini de iyi biliyorlar. Neyse gece gece şu suriyeliler meselesi germesin beni.
Bunu bir nevi grev gıbı düşünüyorum. Sız mazotu dusurun bizde urunleri.. Bunun karsılıgında çiftçi ıstedıgı cevabı alamadı çünkü hükümet ithalat yapcaz dedi.. Son durum ne olacak bende merak ediyorum..
Kim bunu koyan? Cok yakinin degildir umarimİşte wp den bahsettıgım buydutontriko
Akp seçmeni böyle mi düşünüyor? Bu mudur zihniyetiniz?
Nihayet beni anlayan biri gel kiz seni opiim :)tontriko akp ye oy vermiş olsa da partizan değil belli hiç saçma sapan slogan attığına şahit olmadim şahsen:)
Malesef zihniyetleri bu.Akp seçmeni böyle mi düşünüyor? Bu mudur zihniyetiniz?
Bu arada yarin Kılıçdaroğlunun istifa edeceğine dair bir söylenti var ne düşünüyorsunuz.
Senin kendi evin kendi baban yok mu arkadaşim ?
Orta yolculari sevmem ama sana seviyenden dolayi sempatim var ee hadi öp bari:)Nihayet beni anlayan biri gel kiz seni opiim :)
Gerçekten merak ederek sordum.Malesef zihniyetleri bu.