Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Diktatör derseniz bu tanıma göre sizi içeri alırlarsa "diktatör tanım doğrulandığı" için doğruyu söylemiş olur ve ceza almazsınız. Çünkü siyaha siyah derseniz doğruyu söylemiş olursunuz.

Lakin diktatör değil ise yanlış kelime kullanımından ceza alırsınız. Ceza alma sebebiniz onun diktatör olmaması değil sizin yanlış tanımınızdır. Siyaha beyaz demeniz yani ....

Anlayıp anlamadığınızı ölçmek için soruyorum. Biri size yalan söyledi ve yalanını yakaladınız o yalancı mıdır ?
Ben bana yalan söyleyeni yakalamışsam benim için artık yalancıdır. Bundan sonra her sözüne kuşkuyla bakarım güvenemem.

Sizin özel bağlantılarınız var belli ki :KK53:gizli gerçekleri biliyorsunuz demek ki. :KK14:Nedenmis siz açıklayın benim bulduğum bu kadar:KK76:
Kuru kuru sloganlara odaklanirsaniz gerçeklerden böyle uzaklaşırsınız:)Elbetteki biliyorum sebebini lakin paylaşmayacağim.

Halen ayni seyleri tekrar ediyorsun. Ben olmus olaydan bahs ediyorum, sen hic olmamis, varsayimlardan bahs ediyorsun.

Nereden biliyorsun en basit chp'nin hdp secime katilmadiginda yaygarayi basacagini? Hadi diyelim öyle, chp'nin yaygara basmasi ve akp'nin hdp'nin secimlere katilmasini onaylamasi ayni derecede kötü degil mi?

Ne zaman akp, chp'nin tepkisine göre karar aldi da, böyle önemli bir konuda bide kararini ona göre ayarlayacak??

Sorun su:

1. Chp'nin hdp ile ittifak kurdugunu söyledin ve bu bariz yalandi.
2. Olmayan olayda hdp'nin secimlere katilmamasi halinde chp'nin yaygara cikaracagini söylüyorsun ki bu yine karalama icin.

Ancak ayni suclamalari akp icin yapamiyorsun. Haburda hdp'yi degil, bizzat pkk'yi karsiladilar diyoruz. "Eh o eskiden, ülkenin bekasi icin" diyorsun. Eh simdi hersey madem ortada. Madem hdp bayragi bile tüh kaka, madem sehit veriyoruz. Nedir bu hdp'nin meclise girebilmesi?? Herseyden sonra niye akp buna onay veriyor? Cevabin chp olmasi cok komik ve gercekci degil.

Tekrar cözüm süreci olursa karsisinda duracagini söylemissin ve ayni zamanda boldladigim cümlede kendin ile celisiyorsun. Eski hdp, yeni hdp mi varmis? Haha! Simdiden bile güzellemeye basladin bakiyorum da. Demirtas demedi mi Apo'nun heykelini dikecegiz diye? Cözüm süreci oldugunda dersin artik "o eski hdp'di yav, yeni hdp ile birsey olmaz. Reis biliyor ne yapacagini". Yazik.

Ha ben kürtlerin kendini mecliste temsil edilmesini isterim. Ve normalinde meclise terör örgütü yada ona yardim edenler giremez. Normal bir demokratik ülkede böyle olur. Eh madem hdp secime katildi, meclise girdi, demek ki terör örgütü degil demi? Ola ki chp ile ittifak kurdu (ki degil) o zaman bu ittifak seni rahatsiz etmemeli cünkü hdp terör örgütü degil, demi?
Yok siz benim yazdıklarımdan zerre birşey anlamıyorsunuz ve ben yoruldum .Size göre " verecek cevabım yok "bitti. Hadi yine iyisiniz pofff ki ne poffff yazarsınız buralarda cevap verilmedi bu sorularımıza diye.Once okuduğunu anlamak lazım yoksa yapabileceğim hiçbirşey yok.Amacınız munazara değil benim mesajlarimi çürütmek. Ve sizinle başka bir konuda da ortak biryerde bumusamamistik sizi aslında göz ardı et butonu ile yok saymisim ancak bugün giriş yapmayı unutarak okurken alintinizi gördüm ve ben yine göz ardı ediyorum sizi.

Şu siyasetten dini bir çıkartamadık gitti. Şimdi konu eklenerek artmış birde.

Akp' ye oy verenlerin yarısı köylü, taşra kısmıysa yarısı da okumuş üst düzey yönetici, müdür vs. Kıyaslama yapmak çok yanlış. Okumak, üniversite mezunu olmak kişiliği belirlemez ki? Oy vermek için düşünmek yeterli. Aklı başında herkes oy kullanma özgürlüğüne sahip. Okumuş ya da okumamış!!!
Siyasileri eleştirin, ama seçmenleri rencide edici eleştirilerden kaçınalım. Çok yazık daha da kötü oluyor böyle.

❤❤❤❤

Onlar bunlar demek bile yanlis.. is dindarliga kadar gidiyo dun konusuyodukki muneden ikaz geldi...biri takmis kizin avatarina:) madem tesetturlusun niye acik teshirci foto kullandin bilmem ne:)

Ben işin hiiiç din boyutuyla ilgilenmiyorum şahsen.. İsteyen türban takar isteyen çarşaf giyer isteyen şort, bikini.. Önemli olan zihin benim için.. Kimsenin bası kapalı dıye yargılamam, başı açık dıye de göklere çıkarmam..
Fakat ben acıgım dıye de cok eleştirildim. Özel hayatımda
Herkese saygı duydum.
Duyuyorum da..

Ben de birşey sorabilir miyim? Valla merakımdan soruyorum.
Patates soğan eken çiftçiler zengin midir? Zenginlerse eğer ellerinde bulunan mahsullerin değeri ha 40 kuruş olmuş ha 50 kuruş olmuş ne diye inat etmişler de satmamışlar?
Diyelim ki çiftçiler fakir, o zaman para kazanacakları mahsülleri ne diye boş tarlalara atmışlar? Bunlar fakir insanlar değil mi?

Ben işin hiiiç din boyutuyla ilgilenmiyorum şahsen.. İsteyen türban takar isteyen çarşaf giyer isteyen şort, bikini.. Önemli olan zihin benim için.. Kimsenin bası kapalı dıye yargılamam, başı açık dıye de göklere çıkarmam..
Fakat ben acıgım dıye de cok eleştirildim. Özel hayatımda
Herkese saygı duydum.
Duyuyorum da..
Forumda oldu bugun bu konusmalar:) kiz avatarini kedi yapti sonunda:)

lZrn1b.jpg

Birsey yazdi ona cevap yazinca.. size cvp vermeyi biz lutuf ediyoruz dedi galiba.. Iste bak dedim ya:) iste kendini ustun girme cabasi budur. Bu ve bu tarz yorumlar.

Konusmayı okumadım tabi ki ama burda kimsenin kimseden üstünlüğü yok cevap vermek cevap almak lütuf gibi değerlendirilmemeli.. Geniş bi platform herkes herkesin görüşüne de saygı duymalı bence. Hakaret girince işin içine hiç hoş olmuyor.. Hakaret deyince aklıma geldi.. Mesela Meral Akşenerın ikidebır iktidar parti için "şerefsizdir" sözü benı son derece irrite etmişti.. Yani yakısmıyor ya bu tarz hitaplar..

X