Halen ayni seyleri tekrar ediyorsun. Ben olmus olaydan bahs ediyorum, sen hic olmamis, varsayimlardan bahs ediyorsun.
Nereden biliyorsun en basit chp'nin hdp secime katilmadiginda yaygarayi basacagini? Hadi diyelim öyle, chp'nin yaygara basmasi ve akp'nin hdp'nin secimlere katilmasini onaylamasi ayni derecede kötü degil mi?
Ne zaman akp, chp'nin tepkisine göre karar aldi da, böyle önemli bir konuda bide kararini ona göre ayarlayacak??
Sorun su:
1. Chp'nin hdp ile ittifak kurdugunu söyledin ve bu bariz yalandi.
2. Olmayan olayda hdp'nin secimlere katilmamasi halinde chp'nin yaygara cikaracagini söylüyorsun ki bu yine karalama icin.
Ancak ayni suclamalari akp icin yapamiyorsun. Haburda hdp'yi degil, bizzat pkk'yi karsiladilar diyoruz. "Eh o eskiden, ülkenin bekasi icin" diyorsun. Eh simdi hersey madem ortada. Madem hdp bayragi bile tüh kaka, madem sehit veriyoruz. Nedir bu hdp'nin meclise girebilmesi?? Herseyden sonra niye akp buna onay veriyor? Cevabin chp olmasi cok komik ve gercekci degil.
Tekrar cözüm süreci olursa karsisinda duracagini söylemissin ve ayni zamanda boldladigim cümlede kendin ile celisiyorsun. Eski hdp, yeni hdp mi varmis? Haha! Simdiden bile güzellemeye basladin bakiyorum da. Demirtas demedi mi Apo'nun heykelini dikecegiz diye? Cözüm süreci oldugunda dersin artik "o eski hdp'di yav, yeni hdp ile birsey olmaz. Reis biliyor ne yapacagini". Yazik.
Ha ben kürtlerin kendini mecliste temsil edilmesini isterim. Ve normalinde meclise terör örgütü yada ona yardim edenler giremez. Normal bir demokratik ülkede böyle olur. Eh madem hdp secime katildi, meclise girdi, demek ki terör örgütü degil demi? Ola ki chp ile ittifak kurdu (ki degil) o zaman bu ittifak seni rahatsiz etmemeli cünkü hdp terör örgütü degil, demi?