- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Sizin özel bağlantılarınız var belli kiHadi ya bir kelepçe yuzunden hükmü uzadi diyorsun yani bir de bunu soruma cvp gibi paylaşman ayri ironik:) devlet istese değil onu kelepçeli karga tulumba götürür o duruşmaya cezasj kesilmesi için.Yaziyi kendinde okumuş olsaydin adamin tutuklu yargilandiği mahkemesinin 8 aydir ertelendiğini de görürdün.Anca kamyon arkasi yazilari gibi slogan atin.Bir de dip not daha etkili beddualar ögren bu tutmaz.
Onlara cevap veren çok gören yokAbla onlara cevap veren yok
1480 sayfadır soruyoruz ı ıh
Kazen iyide hiç kullanAn varmı onu merak ettimSuriyelilerin hepsi oy kullansa ; 3 milyon 589 bin 384 (çoluk çocuk)
Zevkti her saniyesine değdi. Teşekkürler. Bilgisayara geçince bakayım programlara.Google'a resim boyutu küçültme yazıp çıkan sitelerden birinde düzenleme yaparsan yükleme sorunu yaşamazsın.
Su çok güzel boyu geçmiyor dedim, denize girmek isteyen sendin :)))
Kazen iyide hiç kullanAn varmı onu merak ettim
Asla yok:)Merakımdan soruyorum sızın wp listenizde de nasıl yendik ama muarrem tarzı durum paylasan var mı??
Hayır yoksa hepsini silcem
Ooo Ozaman bu zafer değilBenim basından duyduğum 30 K ama kaçı kullandı bilmiyorum.
Benim basından duyduğum 30 K ama kaçı kullandı bilmiyorum.
Suriyeliler oy kullandımı gören varmı ben Bakırköy'de oturuyorum valla burda Suriyeli yok asla kiraya vermediler evlerini onlara satmadılar neyse en merak ettiğim bu sandıkta gören vArmı yoksa yalan habermi
Asla yok:)
Onlara cevap verme hakkini bile onlar lutuf ediyolar bize cunku : (Onlara cevap veren çok gören yok
Zevkti her saniyesine değdi. Teşekkürler. Bilgisayara geçince bakayım programlara.
Isteyen istedigini yazsin umrumda degil..vben kimseyi siyasi gorusunden dolayi dislamam ozel hayatimda dahil1 tane var da hayır sımdı cvp vercem olmayacak.. En iyisi burayı okumaya devam
Onlara cevap verme hakkini bile onlar lutuf ediyolar bize cunku : (
Isteyen istedigini yazsin umrumda degil..vben kimseyi siyasi gorusunden dolayi dislamam ozel hayatimda dahil
Rica ederim, yüklenmek istenen görsellerin ebatları büyük olunca sistem hata verir, herkesin aklında olsun, ebat küçültüp yükleyin
Ben onu çözdüm ki wp den bırıne atınca ebat küçülüyor :) sonra da buraya atıyorum kabul ediyor :)) kk kadınlarından duymuştum bunu da :)