Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Sizin özel bağlantılarınız var belli ki gizli gerçekleri biliyorsunuz demek ki. Nedenmis siz açıklayın benim bulduğum bu kadar

Merakımdan soruyorum sızın wp listenizde de nasıl yendik ama muarrem tarzı durum paylasan var mı??
Hayır yoksa hepsini silcem

0-4 yaş 505.904
5-9
yaş 481.649
10-18
yaş 669.142
19-24
yaş 548.829
25-34
yaş 635.560
35-44
yaş 359.386
45-59
yaş 272.737
60-90+
yaş 116.177

toplam ; 3 milyon 589 bin 384

Google'a resim boyutu küçültme yazıp çıkan sitelerden birinde düzenleme yaparsan yükleme sorunu yaşamazsın.

Su çok güzel boyu geçmiyor dedim, denize girmek isteyen sendin :)))
Zevkti her saniyesine değdi. Teşekkürler. Bilgisayara geçince bakayım programlara.

Suriyeliler oy kullandımı gören varmı ben Bakırköy'de oturuyorum valla burda Suriyeli yok asla kiraya vermediler evlerini onlara satmadılar neyse en merak ettiğim bu sandıkta gören vArmı yoksa yalan habermi

Ben dün bakındım dolaştık biraz ama hiç görmedim. Tabi belirli bir süre içindeydi. Etrafımdakilere de sordum kimse görmemiş. Çok enteresan geldi görmeyi bekliyordum burada çok Suriyeli var. Demek ki vatandaşlık almamışlar.

Zevkti her saniyesine değdi. Teşekkürler. Bilgisayara geçince bakayım programlara.

Rica ederim, yüklenmek istenen görsellerin ebatları büyük olunca sistem hata verir, herkesin aklında olsun, ebat küçültüp yükleyin

Rica ederim, yüklenmek istenen görsellerin ebatları büyük olunca sistem hata verir, herkesin aklında olsun, ebat küçültüp yükleyin

Ben onu çözdüm ki wp den bırıne atınca ebat küçülüyor :) sonra da buraya atıyorum kabul ediyor :)) kk kadınlarından duymuştum bunu da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…