Hadi ya bir kelepçe yuzunden hükmü uzadi diyorsun yani bir de bunu soruma cvp gibi paylaşman ayri ironik:) devlet istese değil onu kelepçeli karga tulumba götürür o duruşmaya cezasj kesilmesi için.Yaziyi kendinde okumuş olsaydin adamin tutuklu yargilandiği mahkemesinin 8 aydir ertelendiğini de görürdün.Anca kamyon arkasi yazilari gibi slogan atin.Bir de dip not daha etkili beddualar ögren bu tutmaz.Neden "ciddi" terimini özellikle belirttinibelirttiniz.Dilerim tez zamanda ipte sallandigini görürüzNeyse bakınız bunu buldum https://www.google.com/amp/s/tr.spu...071029170888-demirtas-kelepce-mahkeme-segbis/ ama geçerli bir sebeb gibi gelmedi bana. Neyse önümüzdeki günlere bakalım. Insallah tez zamanda çok amin.
Cocuk ile ne alaka? Cocugu kucagina verdiler! Yahu bayragi sorun ediyorsunuz ama Erdogan'in Hdp'yi secime koymasini sorun etmiyorsunuz! Madem hdp pkk'li, Demirtas niye hakaretten icerdede, terördan dolayi degil. Yakinda cikar zaten hapisten meclise girmek icin. Buda mi chp'nin sucu?
Yahu daha 2 yil önce Akp Barzani'nin bayragini asmisti Ankarada. Haburda bir bayragi degil, harbiden pkk'lilari davul zurna ile karsiladilar. Ha bunu ülkenin bekasi icin yaptigini kabul ediyorsan, ordaki bayrakta ülkenin bekasi icin kabul etmek zorundasin.
Abla onlara cevap veren yokErdoğan hdplilerle elele göz göze diz dizeydi aynen fetö ile olduğu gibi. Onlar neden es geçiliyor.
Yaw ablam iyi tarafini soleriz kabahat kotu tatafini soleriz gene kabahat:) ne yapsin millet?Vayyy be sayfaları okuyorum da daha dün tüü kaka tacizci İnce yere göğe konamaz olmuş.
Bunun cevabını veriyorum veriyorum tekrar veriyorum ancak bir türlü size yeterli gelmiyor. O devlet başkanı eğer onaylamasada idi bu sefer kürt seçmen öncelikli olarak heleki chp ve yöneticileri çoktan ortalığı birbirine katmıştı.Ha illa benim düşüncemi merak ediyorsan Evet bencede onaylamamaliydi çoktan ipte sallandirmaliydi ancak herşey bizim düşündüğümüz gibi olamıyor malesef.Ha Allah korusun şu saatten sonra çözüm süreci der yok bilmem ne der ışte o zaman kesinlikle ama yine "inşaallah" diyerek bunun karşısında dururum. Çünkü hdpde bulunan (yenileri bilmiyorum)eskileri için konuşuyorum amaçları kürttürk kardeşliği değil,dogumuzu bizimle birlikte geliştirmek değil. Aklı sıra ülke bölmek. Seçim sürecine hiçbir zaman sıcak bakmadım ancak kürtte istedi mecliste temsil edileyim.Haksız diyebilir miyiz hayır dimi.Ancak yaptıkları yapacaklarının teminatı değildir inşaallah.Şu saatten sonra terör propagandası yapan,ima eden hiç bir vekil 1 dk bile tutulmamalı mecliste.Bu Ak parti ,chp, mhp ,hdp ,iyi parti farketmez. O mecliste bulunanlar millet vekili yani senin benim vekilim adı üstünde esas sensin, esas benim onlar ise vekil ve halk ne istiyorsa onu yapmakla yükümlüler ve birarada tutmak kardeşçe farkli dil ,din,ırk mezheple bir arada yasabilmemizi sağlamak zorundalar.Ama bizlerinde bunun için çaba sarfetmesi gerekmez mi?Üzgünüm ama burada sabahtan beri ne Yazdiysam olumlu her mesajım görmezden gelindi.Ama içinde geçen en ufak olumsuz cümle ise köpürtüldü.Herşeyin hayırlısı diyor ve mesajımı sonlandilırıyorum saygılar
Sen, o, bu ne derse desin ben bu ulkede bu adamin arkasinda yuzde elli Turk vatandasi olduguna inanmiyorum. Yillarca sinir kapilari acikti, milyonlarca OSOlu, El Nusra'li, Hizbullahci terorist bu ulkeye elini kolunu sallaya sallaya girdi. Yalova dedigin yerde Turkler kadar Katarli, Suudi Arabistanli yasiyor, Suriyelinin yanisira. Gecen gun Binali cikip "30 bin Suriyeli'ye vatandaslik verdik" dedi, itiraf gibi... Neden boyle birsey deme ihtiyaci hissetti? Sokakta elinde nufus cuzdani ile gordugun her arabi o 30 binin icinde say diye.. Kim biliyor gercek rakami?
Evlere muhurlu oy pusulalari dagitmis, sandikta verilen bos oy pusulasini kendine getirene para odulleri dagitmis.. AKP yapar mi? Yapar.. Bugune dek yaptiklari yapacaklarinin teminati. Hazine ellerinde, birazini da fakirlestirdikleri halkla paylasmislar, oy satin alarak.. Insanlar para icin oy karsiligi vatan satmislar, yakala sandikta yakalayabilirsen.. Bu secimi almak icin herseyi yapacaklarini soylemistik zaten. Kaybettigi takdirde yargilanmak vardi. I. Melih bile bu korku ile AKPnin kanatlari altina siginmadi mi? Ser ittifaki.. AKP oylari aldi, ama Bahceli de aldi. Miting bile yapmadan.. Suya sabuna dokunmadan.. Bu iste bir yanlislik yok mu? Ecevit zamaninda ayni MHP cok daha azi icin baraj alti kalmisti. Bu sonuclari isteyen yer, isteyen gargara yapar, artik bu saatten sonra Turkiye'nin geldigi noktaya acimaktan baska birsey gelmiyor icimden..
Ben tesettürlüyüm.
Ailem karışık.
Çoğunluk akpartili.
Başı açık ama akpartili olan arkadaşlarım olduğu gibi kapalı olduğu halde akpartiye vermeyeceğim diyen arkadaşlarım da var.
Tahsil durumları değişiklik gösterse de kimseyi üniversite mezunu veya ilkokul mezunu olma durumuna göre değerlendirmedim.
Kendini geliştirme meselesi bir yerde.
Okumuş cahiller de var,hani şu 'hayat okulundan' mezun olanlar da :)
Ama gençlik okuyor
En azından benim etrafımdakiler öyle
+++1000Bir insana disardan bakarak şu partili şu kesim demek doğru degil....onun dusuncelerini bilmek gerekiyor..
Aynen benimde kapali bi arkadasim akpye vermedi oyunu...iste bazi beyinler kapalilar namaz kilanlar kesin akplidir, açık içki icen kesin chplidir diye ayristiriyorlar...
Onlar için her şey sadece başörtü namaz yani sadece işin gösterişindeler.Çok talihsiz bir açıklama olmuş...
Esefle kınıyorum sizi,herşey namaz demi sizler için...
Şu söylediğiniz kul hakkına girmektir...
Suriyeliler oy kullandımı gören varmı ben Bakırköy'de oturuyorum valla burda Suriyeli yok asla kiraya vermediler evlerini onlara satmadılar neyse en merak ettiğim bu sandıkta gören vArmı yoksa yalan habermi
Gören varmı onu istiyorum Allah için. Ben görmedim çünkü komşum yok SuriyeliVatandaşlık alan suriyeliler kullanmış diye duydum. Ne kadar dogru bilmiyorum.
Dün akşam akepeli arkadaşlarla beraberdik. Bunların hepsini yüzlerine söyledim önemsemiyorlar omuz silkiyorlar. Biz herşeyin farkındayız zaten bay Tayyip o söylemleri kendi yüzdesine söylüyor ama umurlarında değil .
Gören varmı onu istiyorum Allah için. Ben görmedim çünkü komşum yok Suriyeli
Google'a resim boyutu küçültme yazıp çıkan sitelerden birinde düzenleme yaparsan yükleme sorunu yaşamazsın.Mune ben geldim. Bahçe resimleri için dosya büyük diyor. Siber suçlara bildirilmişim. uyuyamadım gece Neyse geyik bir tarafa, artık banlanmak istemiyorum beni kandırma pls.
Bence Ozaman balon haberdi yok benceBenim oturdugum yerde de yok Suriyeli ben Hıc görmedim