Sayin ince , Yalovadan köyünden muhtarlık icin aday olsaymış secilemezmis.)).. Zamaninda muhtar bile olamaz dedikleri Recep Tayyip Erdoğan simdi Başkan )
Biri namaz kılıyor diye o kisiye iyi dindar denilemez... Namaz kulla Allah arasindadir..
Biri iciyor diye onada dinsiz vs gibi şeyler soylenmesi doğru degil... buda Allahla kul arasindadir...
Onemli olan kalp niyettir...bu kalbide en iyi Allah görür bilir....
Maşallah darısı başına inşallah abla
Gerçi sen Meal okumayı tercih edersindir
Sende öyle tontonmu olacaksınnnn oyyyy bir görebilsek keşke
Bi kac gune kadar durulur dutluk olur heryer))
Tamam geçtik namaz ehli denir geçelim bu kısmı dini yorumdan cımbızı yiyecez şincikBiri namaz kılıyor diye o kisiye iyi dindar denilemez... Namaz kulla Allah arasindadir..
Biri iciyor diye onada dinsiz vs gibi şeyler soylenmesi doğru degil... buda Allahla kul arasindadir...
Onemli olan kalp niyettir...bu kalbide en iyi Allah görür bilir....
Sayin ince , Yalovadan köyünden muhtarlık icin aday olsaymış secilemezmis.)).. Zamaninda muhtar bile olamaz dedikleri Recep Tayyip Erdoğan simdi Başkan )
Hayır ne cadısı minnoş tontonum benimBanada mealı olur zaten..
Cadı tonton olurum buna eminim
Kendimize gelmemiz lazım bir an önce..
Atatürk düşöanlığıjı size istinaden söylemedim, sizinle yazıştıktan sonra sinirlendiğimi yazdım, Atatürk konusu ise zaten o arkadaş ile konuştuğumuz konuydu.
Ha genel anlamda Atatürk düşmanlığı yapan akp seçmenine bu lafı neye istinaden dediğimi soruyorsan GERÇEK hayatta tanıdığım tüm akpli insanların Atatürkten nefret etmeleri böyle düşünmeme sevk etti.
Yok yol hakkınıza girdiysem haram olsun bana. Sabit fikirli olduğumu söylediniz beni tanımadan bu önyargıdır be direk ayrıştırmadır bana göre.
Dün de dediğim gibi sonuçlar ülkemize hayırlı olur inşallah. Ben karamsar bir bakış açısı ile baksam da dilerim yanılırım.
Emine Ülker Tarhan’dan şahane bir sol parti başkanı olur.
Ama sol parti bu ülkede iktidar olmaz. En iyi ihtimalle muhalefet olur.
Ne kadar iç gıcıklayıcı bir hayal olsa da bu isimlerin bir araya gelme fikri, sonucu belli.
Yönetim şekli değişirse tekrar konuşalım tabi bunu :)
Muharrem ince ve Mansur yavaş, halkı daha kucaklayıcı figürler.
Bir arada nasıl çalışırlar bilmiyorum, ama İnce’nin bir şeyleri değiştirebileceğini gördük.
Oooo namazla bi insan iyi olsaydi babaannem olurduAynen ağzından dua düşmeyip dalavere peşinde olanlarıda çok gördük hayatta..
İçiyor diyede dinsiz etiketi yiyenleride gördük maalesef..
Bir laf vardır,imanla paranın kimde olduğu belli olmaz diye..
Tamam geçtik namaz ehli denir geçelim bu kısmı dini yorumdan cımbızı yiyecez şincik
Hayır ne cadısı minnoş tontonum benim
Oooo namazla bi insan iyi olsaydi babaannem olurdu))) ama herkesin kalbini kırdı ...
Icen dunyanin en kötüsü olsaydi babam genclik yillarinda cok icerdi... dunyanin en merhametli insanı benim gözümde kalbi vicdanı kimsede yok ... hatta ben soyle derim sendeki su merhamet bende bile yok baba anama çekmişim herhal der guleriz))
Haa bu arada babam iyi bir akplidir)) Recep Tayyip Erdoğan canını ver dese düşünmeden verir....
Şöyle ki chplilerin geneline kapalılara düşman diyemiyorsak akplilerinde geneline atatürk düşman diyemeyiz buda ön yargıdır..
Şunun gibi düşünün günümüzde çoğu devlet adamını eleştirip yanlışlarını söylüyorsak bu atatürk içinde geçerli zira kul kusursuz değildir..
Artık "oy" alamıyor yazmıştım ama hala eski seçimler diyorsunuz .Birde geçmiş seçimin değil şimdiki seçimin grafigindeki oyuna baktınız mi demirtasın?
Eleştirmekle kimsenin değeri düşmüyor ama hakaret olmamalı demokrasilerde eleştiri olur o dönemde ezanın Türkçeleştirilmesi ve istiklal mahkemeleri ile şuanki Türkiye'de olduğu gibi adaletsizlikler yaşanmış bunları bu şekilde eleştirmek başka annesine hakaret etmek başka her iki taraf uçlarda düşünüyor birisi ahlaksızca hakaret edebiliyor öteki putlaştırıyor kurucu lider evet bir kahraman bunu kabul etmeli hakaret eden kişiye aittir o hakaretAma ulke kurtarmis kurmus birinin cok elestirilmeye hakkinin oldugunu dusunmuyorum soyle dusunun ki yangin ortasinda kalmis yanacaksiniz biri sizi kurtariyor siz beni yanlis kurtardin diyorsunuz Vicdan cok onemli ve Nankorluk kotu...