- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Vallah Erdogan senin ile hemfikir degil. Saydigi hakaretleri haddi hesabi yok. Burda Ince'ye oy veren hickimse hakaret etmedi. Sadece elestirdi. Buna bile gelemiyorsun. Ve alem ediyorsun kalem ediyorsun olmayan seyi olmus gibi gösterip magdur edebiyati yapiyorsun. Yazik ya. Bu kadar insanlari bide karsindakilerini öldürmek istediklerini söylemek, suclamak, itham etmek. Su cesarete bak. Ne kadar cirkin laflar. Cidden yazik.
Benimde umudum kalmadı birdahada seçime gitmiycem
Hep Ataturkun putlastirildigini soyluyorsuniz fakat bazi liderler de putlastiriliyor onu ne yapicaz????
Kendi adima kula kulluk etmem.
Gitmemek olmaz bırakalım da boş kaleye mi atsınlarBenimde umudum kalmadı birdahada seçime gitmiycem
Ki kazananlardan da silahla kutlayanlar oldu. İçerek kutlayacagiz diyenler en azından kendi kendine kimseyi rahatsız etmeden kutlardi. Ki o lafı kim demiş, bu diyenler kaç kişi, öyle yapacak kaç kişi bilmiyoruz bile. Olmamis bir şeyin üzerinden laf ediyor ama olan şey için bir şey demiyor. Yeterince ayrismadik gibi hala da devam ediyorlar ona şaşıriyorum ben. Sanki oy vermeyenler bu ülkenin vatandaşı değil, sanki onlar ülkesini düşünmüyor,onlar namaz kılmıyor. Resmen algı yaratma pesindeler. Bir şey deneyim diyorum diyorum dayanamiyorum da. En iyisi okumamak:)Isinize gelince "hangi özgürlügünüz yok" diyorsunuz. Suna bak, insanlarin alkol almalarina bile karsisiniz. Özgürlük sadece size var ya. Bircok sey söyleyebilirim ancak benim bildigim islam ve din böyle birsey degil. Sadece bunu söyleyecegim.
O da yanlış zaten o zihniyettekiler yüzünden ülke bu halde ben tarafsız bakıyorum kafanızda ayrıştırmışsiniz herkesi AKP'li insanlar da öyle diyor ama öyle değil
Gitmemek olmaz. Biz vazgeçersek, hedeflerimiz için savaşmazsak sonrasında yaşananlardan şikayet etme hakkımız da olmaz.Benimde umudum kalmadı birdahada seçime gitmiycem
Gitmemek olmaz. Biz vazgeçersek, hedeflerimiz için savaşmazsak sonrasında yaşananlardan şikayet etme hakkımız da olmaz.
Biz elimizden geleni yapalım, en azından vicdanımız rahat olsun. Yanlış gördüğümüz şeylerin karşısında duralım, kabullenip durumun daha kötüye gitmesine neden olmayalım.
Ben Erdoganin davasina gönül verdim. Ve evet ak partinin içindeki cürükler olmasa ak partiliyimde.Ama el insaf yani el insaf. Herşeyden önce komsumsun benim arkadaşımsın ,hastanede yolda dolmusta gordugum sohbet ettiğim,tebessüm ettigim vatanimin kıymetli insanlarından birisin. Ak partiliyim desem ne demesem ne.Simdiki haliniz çok daha iyi gösteriyor Ya iktidar olsaydınız !!mesajlara genel bi bakıyorum da şu an yanınızda olsak vurursunuz elimlnize silahı alıp yazıktır!!!
Abla akşam silah atanlar kimler gördükBu mesajı kaçırmışım,sen ne dediğinin farkındamısın .
Ne demek vurursunuz,sen bizi eli silahlı cani filanmı zannettin yoksa...
Sen nasıl eğitimcisin öyle,şu söylediğine kendin inanıyormusun acaba..
Abla akşam silah atanlar kimler gördük
Elif'in mantığına göre kaybetselerdi demek ki onlar bizi vururdu
Sonuçta belinde silahı olan insanlar
Benim söylediğim daha inandırıcı bence
Abla akşam silah atanlar kimler gördük
Elif'in mantığına göre kaybetselerdi demek ki onlar bizi vururdu
Sonuçta belinde silahı olan insanlar
Benim söylediğim daha inandırıcı bence
Bende katılıyorum sana. Daha %50 lik oy bile açıklanmadan milleti sokağa döktü eğer ince kazansaydı heralde iç savaş çıkardı.
Nedir bu böyle seçim kazanıyorsan adam gibi sevin ..
Benim burda yazistigim bur bayan silahlar yuzinden korkmus ve kiz erken dogum riski varhangi din bunu onayliyor merak ettim
Dolar 4.694 olmuş...