Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Kardesimin arkadasi hava harp okulunda okuyordu cok basarili bi ogrenciydi gorev var diyerek 15 temmuzda bogaz koprusune gitmisler darbe yapiyorlar diye cocugu parcalamislar tirnaklarindan kimligi ortaya cikmis bi de hain diye adi cikti ne oyunlar dondu neler oldu bilmiyorum bildigim tek sey bir suru can gitti Rabbim ailelerine sabir versin.bu arada bize ne yazik ki darbenin oldugunu enistesinden ogrenen bir baskanimiz var gercekten cok yazik

Manti yaptim canim ben , havada sıcak yogurtladim oh buz gibi iyi gitti )

canımın ici canım arkadasim chp li
neyapayim onumu kirayim
davet ettim gel kiz yemek yiyelim hem konusuruz surdan burdan

Atatürk eleştirilebilir bende bazı politikaları savunmuyorum ama o koşullarda olmadığımdan hangi ruh hali ile bunu yaptığını kestiremediğimden ve en önemlisi geçmişi değiştiremeyeceğimden sadece geçmişi sorgulayıp yoluma bakıyorum. Geçmişte yaşamak kadr sürekli geçmişi öne sürmekte köyü. Yakın tarihimize bakarak şuan ki yönetimi politikasını eleştirmek normal bir şey.
Ayrıca ben dediğim gibi hayatta tanıdığım insanların oranına göre istatistik yaparım. Aynı söyşediğiniz önyargı meselesini kardeşimle de tartışmışlığım var. Ama ben tüm ülkeyi ya da tüm dünyayı bilemediğimden tanıdığım bin-ikibin belki daha fazla insanlarla ilgili istatistik yapıp kafamda bir olgu oluşturuyorum. Benim çevremde chpliler kapalılara karşı değil, ancak daha uç sosyalist arkadaşlarım, komünist arkadaşlarım din olgusuna karşı olduklarından başörtüsüne karşılar. Bunu da soğru bulmuyor ve onları da eleştiriyorum.
Bu toplumda beraber yaşıyoruz. Sizlerin inancına saygılı olmak zorundayız. Aynı şekilde sizin de bizim inanç ve değerlerimize saygılı olmamız lazım ki barış içinde yaşayalım.
Ama bu kişisel inanç be değerler topluma taşar diğer kesime baskı yaparsa ortaya bir sorun çıkartır. Şuan ülkemizde olan bu. Sizin için demiyorum ama ben kendi çalıştığım kurumda da denk geldim resmi bir kurum 29 ekimi 19 mayısı kutlamaz 10 kasımı anma mı. Yok maalesef iktidara yaranmak için bunu yapmıyorlar. Neyse konu uzadıkça uzayacak kalp kırmaya sa gerek yok.
Dediğim gibi herkes kendi hayatıyla yaşadıklarıyla görüşlerini oluşturuyor. Herkesin bir siyasi görüşü ve hayat felsefesi var. Zıt olsakta saygı duymam gerek.

Hala yazdigimin arkasindayim sen okumayi biliyorsun ama algın kıt... donup tekrar okursan sana kit akilli degil algin kit (anlaman kıt) demistim...ama sen okudugunu gene anlamayip 2. Defadir kit akilli oldugunu soyledigimi yazdigina göre... demek ki oylesin yazik ki bunun farkinda bile degilsin...cunku senin algın kıt... ve sen bunu tekrar tekrar ispatliyorsun... merak eden donup okusun buna ne demisim anlaman kıt mi demisim kıt akilli mi demisim? Senin gibi boş vaktim bol olmadigindan bunun pesinden kosup sana vakit harcamaya luksum yok sen kendin çal kendin oyna nasilsa meydan boş...

basiniz sağolsun

Neyse bir secim daha bitti.
Ve bu secim bize İnceyi kazandırdı, mutluyum o sebepten.

Kendini ve partisini aklamak için önüne gelene terörist diyenler hariç herkese mutlu günler...
Aynen adam harbi adam ,yenilmemiş olsa bile kimseyi kırmadı helal olsunn helal olsunn İnce...süpersin en azından dürüstsün ,allah yolunu açık etsin

Isinize gelince "hangi özgürlügünüz yok" diyorsunuz. Suna bak, insanlarin alkol almalarina bile karsisiniz. Özgürlük sadece size var ya. Bircok sey söyleyebilirim ancak benim bildigim islam ve din böyle birsey degil. Sadece bunu söyleyecegim.

Hep Ataturkun putlastirildigini soyluyorsuniz fakat bazi liderler de putlastiriliyor onu ne yapicaz????

Kendi adima kula kulluk etmem.

Sol partinin iktidar olma şansı yok zaten,ama olsa keşke..
İnce rol model oldu partisi adına..
Bu ülke de sol tek başına iktidar olmaz. Çünkü ülkenin çoğunluğu muhafazakar ve sağ görüşlü.
Ama önemli olan tüm kesimi temsil edecek bir hkümet ve meclis olması çok güzel olurdu.

Şükürler olsun Rabbim'e zaferi kadehlerle kutlayacağız diyenlere fırsat vermediği için, bizlere şükür namazları kıldırdığı için.

Çok talihsiz bir açıklama olmuş...
Esefle kınıyorum sizi,herşey namaz demi sizler için...
Şu söylediğiniz kul hakkına girmektir...

Vallah Erdogan senin ile hemfikir degil. Saydigi hakaretleri haddi hesabi yok. Burda Ince'ye oy veren hickimse hakaret etmedi. Sadece elestirdi. Buna bile gelemiyorsun. Ve alem ediyorsun kalem ediyorsun olmayan seyi olmus gibi gösterip magdur edebiyati yapiyorsun. Yazik ya. Bu kadar insanlari bide karsindakilerini öldürmek istediklerini söylemek, suclamak, itham etmek. Su cesarete bak. Ne kadar cirkin laflar. Cidden yazik.

Yarısına kadar dinleyebildim. Sinir katsayım çıktı. Hak yiyenlere yine hakkımı haram ederek günü kapatıyorum ya. Çok sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…