Kardesimin arkadasi hava harp okulunda okuyordu cok basarili bi ogrenciydi gorev var diyerek 15 temmuzda bogaz koprusune gitmisler darbe yapiyorlar diye cocugu parcalamislar tirnaklarindan kimligi ortaya cikmis bi de hain diye adi cikti ne oyunlar dondu neler oldu bilmiyorum bildigim tek sey bir suru can gitti Rabbim ailelerine sabir versin.bu arada bize ne yazik ki darbenin oldugunu enistesinden ogrenen bir baskanimiz var gercekten cok yazikee aksam yemeginde ne var kizlar
ben düştüm telaşa
önce yemek yiyeceğiz sonrada kutlamalara devam
terasi yikadim geniş balkon oturmasi olacak
12 metre ye 2 metrelik ..
eee soz konusu BAŞKAN BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN kutlamalar bitmez
gecede 15 tembuz demokrasi ve şehitler meydanindayiz ...
söz konusu
vatan olunca
milletimizle el eleyiz
Manti yaptim canim ben , havada sıcak yogurtladim oh buz gibi iyi gittiee aksam yemeginde ne var kizlar
ben düştüm telaşa
önce yemek yiyeceğiz sonrada kutlamalara devam
terasi yikadim geniş balkon oturmasi olacak
12 metre ye 2 metrelik ..
eee soz konusu BAŞKAN BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN kutlamalar bitmez
gecede 15 tembuz demokrasi ve şehitler meydanindayiz ...
söz konusu
vatan olunca
milletimizle el eleyiz
Atatürk eleştirilebilir bende bazı politikaları savunmuyorum ama o koşullarda olmadığımdan hangi ruh hali ile bunu yaptığını kestiremediğimden ve en önemlisi geçmişi değiştiremeyeceğimden sadece geçmişi sorgulayıp yoluma bakıyorum. Geçmişte yaşamak kadr sürekli geçmişi öne sürmekte köyü. Yakın tarihimize bakarak şuan ki yönetimi politikasını eleştirmek normal bir şey.Şöyle ki chplilerin geneline kapalılara düşman diyemiyorsak akplilerinde geneline atatürk düşman diyemeyiz buda ön yargıdır..
Şunun gibi düşünün günümüzde çoğu devlet adamını eleştirip yanlışlarını söylüyorsak bu atatürk içinde geçerli zira kul kusursuz değildir..
Hala yazdigimin arkasindayim sen okumayi biliyorsun ama algın kıt... donup tekrar okursan sana kit akilli degil algin kit (anlaman kıt) demistim...ama sen okudugunu gene anlamayip 2. Defadir kit akilli oldugunu soyledigimi yazdigina göre... demek ki oylesin yazik ki bunun farkinda bile degilsin...cunku senin algın kıt... ve sen bunu tekrar tekrar ispatliyorsun... merak eden donup okusun buna ne demisim anlaman kıt mi demisim kıt akilli mi demisim? Senin gibi boş vaktim bol olmadigindan bunun pesinden kosup sana vakit harcamaya luksum yok sen kendin çal kendin oyna nasilsa meydan boş...İnce'nin İstanbul oyu 3 milyon 377 bin küsür. Kendiside sonuçları kabul etti açık ara yenilgi söz konusu dedi malumunuz. (erdemli bir davranış, helal olsun. En azından diğer Kılıçdaroğlu gibi aslında biz kazandık oyumuz arttı bla bla bla yapmadı, kendisini tebrik ediyorum)
Pekiii büyük maltepe mitinginde 5 milyon kişi vardı diyenler burada mı acaba?
Ben bu mümkün değil zira matematiksel olarak imkansız, 5 milyon kişi olması için metrekareye 50 kişi düşmesi lazım dediğimde beni linç edenler...??
Heleki ismi lazım değil bir üye vardı (arch2401 ) ve iddiasına göre 6 milyon 700 bin küsür kişi varmış ve emniyet verilerine göre bu böyleymiş :) yaklaşık 7 milyon insan! İstanbul nüfusun yarısı!
Ben bunu kabul etmeyip boş yere insanları umutlandırmayın dediğimde bana KIT akıllısın demişti bu ulvi şahıs. Kimmiş kıt
akıllı?
basiniz sağolsunKardesimin arkadasi hava harp okulunda okuyordu cok basarili bi ogrenciydi gorev var diyerek 15 temmuzda bogaz koprusune gitmisler darbe yapiyorlar diye cocugu parcalamislar tirnaklarindan kimligi ortaya cikmis bi de hain diye adi cikti ne oyunlar dondu neler oldu bilmiyorum bildigim tek sey bir suru can gitti Rabbim ailelerine sabir versin.bu arada bize ne yazik ki darbenin oldugunu enistesinden ogrenen bir baskanimiz var gercekten cok yazik
Aynen adam harbi adam ,yenilmemiş olsa bile kimseyi kırmadı helal olsunn helal olsunn İnce...süpersin en azından dürüstsün ,allah yolunu açık etsinNeyse bir secim daha bitti.
Ve bu secim bize İnceyi kazandırdı, mutluyum o sebepten.
Kendini ve partisini aklamak için önüne gelene terörist diyenler hariç herkese mutlu günler...
Sagolunbasiniz sağolsun
iyi benimde aklimda olsunManti yaptim canim ben , havada sıcak yogurtladim oh buz gibi iyi gitti)
Şükürler olsun Rabbim'e zaferi kadehlerle kutlayacağız diyenlere fırsat vermediği için, bizlere şükür namazları kıldırdığı için.
Ama İnce 'yi ne kadar Sevmesem de helal olsun adam Kılıçdaroğlu gibi değil sonucu kabul etti. Yenildiyseniz yenilmişsinizdir dedi. Bizden oy olarak çok fazlalar dedi. Hatta Kemal'e de çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş diyordu. Adam hakli yani boyle olacağı belliydi kendi de biliyordu olgunlukla karşıladı . Hatta al alındığını söyleyenlere de şizofren dedi adam daha napsın kendi kabul etti seçmeni kabul etmiyor. Bi kaç gün daha konuşurlar ancak onlar da eninde sonunda kabul edecek. Başkan Erdoğan...
Eleştirmekle kimsenin değeri düşmüyor ama hakaret olmamalı demokrasilerde eleştiri olur o dönemde ezanın Türkçeleştirilmesi ve istiklal mahkemeleri ile şuanki Türkiye'de olduğu gibi adaletsizlikler yaşanmış bunları bu şekilde eleştirmek başka annesine hakaret etmek başka her iki taraf uçlarda düşünüyor birisi ahlaksızca hakaret edebiliyor öteki putlaştırıyor kurucu lider evet bir kahraman bunu kabul etmeli hakaret eden kişiye aittir o hakaret
Bu ülke de sol tek başına iktidar olmaz. Çünkü ülkenin çoğunluğu muhafazakar ve sağ görüşlü.Sol partinin iktidar olma şansı yok zaten,ama olsa keşke..
İnce rol model oldu partisi adına..
Bu ülke de sol tek başına iktidar olmaz. Çünkü ülkenin çoğunluğu muhafazakar ve sağ görüşlü.
Ama önemli olan tüm kesimi temsil edecek bir hkümet ve meclis olması çok güzel olurdu.
Maalesef. Sosyal demokrat biri olarak üzülsem de bu gerçek. Şuana kadar kucaklayıcı bir sağ blokta görmedim dilerim gidişat birleştirici olur!Olma şansıda yok zaten..
Kucaklayıcı olunsun yeterki..
Şükürler olsun Rabbim'e zaferi kadehlerle kutlayacağız diyenlere fırsat vermediği için, bizlere şükür namazları kıldırdığı için.
Maalesef. Sosyal demokrat biri olarak üzülsem de bu gerçek. Şuana kadar kucaklayıcı bir sağ blokta görmedim dilerim gidişat birleştirici olur!
Ben Erdoganin davasina gönül verdim. Ve evet ak partinin içindeki cürükler olmasa ak partiliyimde.Ama el insaf yani el insaf. Herşeyden önce komsumsun benim arkadaşımsın ,hastanede yolda dolmusta gordugum sohbet ettiğim,tebessüm ettigim vatanimin kıymetli insanlarından birisin. Ak partiliyim desem ne demesem ne.Simdiki haliniz çok daha iyi gösteriyor Ya iktidar olsaydınız !!mesajlara genel bi bakıyorum da şu an yanınızda olsak vurursunuz elimlnize silahı alıp yazıktır!!!
Yarısına kadar dinleyebildim. Sinir katsayım çıktı. Hak yiyenlere yine hakkımı haram ederek günü kapatıyorum ya. Çok sinir bozucu.Vallah Erdogan senin ile hemfikir degil. Saydigi hakaretleri haddi hesabi yok. Burda Ince'ye oy veren hickimse hakaret etmedi. Sadece elestirdi. Buna bile gelemiyorsun. Ve alem ediyorsun kalem ediyorsun olmayan seyi olmus gibi gösterip magdur edebiyati yapiyorsun. Yazik ya. Bu kadar insanlari bide karsindakilerini öldürmek istediklerini söylemek, suclamak, itham etmek. Su cesarete bak. Ne kadar cirkin laflar. Cidden yazik.
Benimde umudum kalmadı birdahada seçime gitmiycemUmarım herşey düzelir diyecemde hiç umudum yok inanki..