Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Evet cunku inceyi daha zayif rakip goruyorum. Erdogan gibi degil bana gore. Ha firsati olsa belki o da insanlarin kalbini kazanir o baska. Tarlaya atilan patatese bile belki erdogan attirmistir dedim dun, hatta dunden beri ayni seyi tekrar ediyorum. Sacma sapan taskinca kutlamalar vs. Hepsini elestirdim.. ama sen gormemissin demekki. Ayrica ben sahislara hakaret etmedim burda.. chp secmeninin genel tavrindan soz ediyorum ben asaglayici hor goren vs. Bu saldirganligi anlayamadim. Bu sekil olunca nasil secmeni cekeceksin tarafina?

Ama bunun için Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuk sevdasından vazgeçmesi gerekiyor. Koltuğa oturan da kalkmak istemiyor malum.

Birde yalova seçimlerinde iptal edilmişti tekrardan kazanmıştı orayı..

Patatelerın sorumlusu biziz diye biliyordum oysa ki

Gitme sakın buralarda görmek isteriz seni:))

Bu secımlerde Yalova onu nasıl secmedı anlamadım

Zaten o çok ilginç değilmi..
Bende onu çözemedim..

Ama bunun için Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuk sevdasından vazgeçmesi gerekiyor. Koltuğa oturan da kalkmak istemiyor malum.
Kılıçdaroğlu önceki seçimlerde koltuktan kalkmalıydı, partinin iyiliği için artık kalksın lütfen, kendisine kızan seçmenlerine kulak vermesi gerekiyor ama o Ekmelettin İhsanoğlu tercihinden bu yana kulak tıkıyor.

Bu secımlerde Yalova onu nasıl secmedı anlamadım
Sayin ince , Yalovadan köyünden muhtarlık icin aday olsaymış secilemezmis.)).. Zamaninda muhtar bile olamaz dedikleri Recep Tayyip Erdoğan simdi Başkan )

Ben sevinmesinler yada namaz kılmıyorlar demedim o anda ezan oknuyordu müziği kapatma zahmetinde bile bulunmadılar. Taşkınlık yapacaklarına ezanda okunuyorken gidip Şükür namazı kılmaları daha hayırlıdır demek istedim. Keza bende oyumu Recep Tayyip Erdoğana verdim ve buna son 3 gün kala karar verdim ama biz takım tutar gibi şampiyonluk kazanmış gibi çıldırmadık.

Tartışamayınca yasakları mı devreye sokalım? Konuyu kapatmak çözüm mü? Çözünse Mune kapatalım konuyu

Tartışma ortamında bilgi paylaşımı olmuyor aslında. Amaç bu olmak zorunda degil tabi, içini döken de olsun :)
Aynı şeyler donup duruyor.
1500 sayfa olacak
500 ünde yağ, tüp, hastane kuyrukları var.
700-800 kadarında sen teröriste destek oldun hayır sen diye paylaşılamayan bir hdp var,
Yollar,köprüler, hastaneler defalarca başa sarıldı.
Kaç sayfa soğan patates oldu bilmiyorum :)
Şaibeli seçim iddiaları da aynı şekilde, dünden beri aynı seyler donup duruyor. Hiç biri bir yere varmıyor.
Aynı konu üzerinde tartışılmasında elbet sorun yok. Ama aynı fotoğrafları, ayni videoları, aynı linkleri paylaşıp, aynı cümleleri yazmakla nereye varacağız bende merakla takip ediyorum.

Üzüldüğüm konu ise, artık taraf demekte bir sakınca görmüyorum, zira herkes memnun görünüyor bundan,
Kazanan tarafın sevinmeyi bilmemesi, çirkin üslubu,
Kaybeden tarafında halktan uzak, elitist, eğitimli/aydın biziz, siz cahiller çoğunluksunuz alın işte çekin ceremesini, tavrı.

Arada güzel argümanlarla fikrini yazanlar var, demekki henüz tükenmemiş başlık :)

Dinle çok aram yok ama ezan okunurken bacak bacak üstüne attıysam hemen oturuşumu düzeltirim..
Böyle öğrendik ailemizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…