Evet cunku inceyi daha zayif rakip goruyorum. Erdogan gibi degil bana gore. Ha firsati olsa belki o da insanlarin kalbini kazanir o baska. Tarlaya atilan patatese bile belki erdogan attirmistir dedim dun, hatta dunden beri ayni seyi tekrar ediyorum. Sacma sapan taskinca kutlamalar vs. Hepsini elestirdim.. ama sen gormemissin demekki. Ayrica ben sahislara hakaret etmedim burda.. chp secmeninin genel tavrindan soz ediyorum ben asaglayici hor goren vs. Bu saldirganligi anlayamadim. Bu sekil olunca nasil secmeni cekeceksin tarafina?Ben sizin kime oy verdıgınızle ilgilenemedim ki. Sadece tarafsızım deyıp, bugun inceye oy verenlere karsı hitabınızı sordum.. Kendı sahsıma cevap vereyim kimseyi asagılamadım. Kendı partimi de eleştiriyorum..
Ama bunun için Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuk sevdasından vazgeçmesi gerekiyor. Koltuğa oturan da kalkmak istemiyor malum.CHP'nin başında partiyi ileri taşıyacağını düşündüğüm 4 kare as'ı söyleyeyim mi?
Muharrem İnce, Mansur Yavaş, Özgür Özel, Emine Ülker Tarhan.
Ütopik mi bence değil, olsa süper olurdu.
Kesinlikle öyle abla.. Bugune kadar İnce’nin de ön plana hiç çıkmamasına üzüldüm.. En azından parti sözcüsü olsa idi. 15 milyon secmenı 20 milyon olurmuydu acaba diyorum.. Meclis toplantılarında kısa kısa verilen konusma hakkıyla tanıdık adamı ama yeterli gelmedi..
Evet cunku inceyi daha zayif rakip goruyorum. Erdogan gibi degil bana gore. Ha firsati olsa belki o da insanlarin kalbini kazanir o baska. Tarlaya atilan patatese bile belki erdogan attirmistir dedim dun, hatta dunden beri ayni seyi tekrar ediyorum. Sacma sapan taskinca kutlamalar vs. Hepsini elestirdim.. ama sen gormemissin demekki. Ayrica ben sahislara hakaret etmedim burda.. chp secmeninin genel tavrindan soz ediyorum ben asaglayici hor goren vs. Bu saldirganligi anlayamadim. Bu sekil olunca nasil secmeni cekeceksin tarafina?
Birde yalova seçimlerinde iptal edilmişti tekrardan kazanmıştı orayı..
Bak gormemissin o mesajimida:) Bende belki dedim zaten.. tabiiki akillara ilk gelen sizsiniz:) ama hersey olabilir..Patatelerın sorumlusu biziz diye biliyordum oysa ki
Ben biliyorum eski avatarını yanılmıyorsan göğüstü demi..
Banada faşist diyenler olmuştu zamanında..
Öylemiyim halbuki tonton bir anneanneyim oysaki..
Bak gormemissin o mesajimida:) Bende belki dedim zaten.. tabiiki akillara ilk gelen sizsiniz:) ama hersey olabilir..
Aynen valla adam güzel konuşmuş helal olsun hakaret, aşağılama ve oylar çalındı dememiş güzel bir konuşma olmuş... bunu birde oy veren insanlar becerebilse çok iyi olurdu...https://www.instagram.com/p/BkcZ2mwFP17/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=b2w3cvd5imd6 varya elimde olsa sizden chp ve fikirlerini siler ak parti yüklerdim :) eger chpye genel başkan olmazsan bize gel bekleriztabi Erdoganda bekler mi bilemedim
Konu kapanırsa diye şimdiden teşekkür etmek istedim. tek tek isim sayamayacağım ama sabırla her gün burada yorum yapan bilmediklerimi gösteren , unuttuklarımı hatırlatan muhalif arkadaşlara ve saygı çerçevesinden çıkmadan yorum yapabilen iktidar tarafındaki bazı arkadaşlara ve tabii ki yönetime çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürüm de her ne kadar buradan okuyamayacak olsa da sayın Muharrem İnce'ye.Kısa sürede çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum öncelikle ve bundan sonrası için büyük bir umut oldu benim için. Umarım İnce'nin bu başarısı partililer tarafından da anlaşılır ve gereği yapılır...
Son olarak iktidarı tebrik ederim.Okuduğum bi yorum üzerine de son olarak diyeceğim şu ki seçimden önce ülkede kötü giden her şeyi dış mihraklara bağlarken seçimden sonra neyse ki bizi Türkiye yönetiyor demek biraz tuhaf oldu...
Neyse...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Sevgiler...
Bu secımlerde Yalova onu nasıl secmedı anlamadım
Üstelik Yalova bi de kendilerine ezik diyen birini seçti, vahim olan bu aslında.Bu secımlerde Yalova onu nasıl secmedı anlamadım
Kılıçdaroğlu önceki seçimlerde koltuktan kalkmalıydı, partinin iyiliği için artık kalksın lütfen, kendisine kızan seçmenlerine kulak vermesi gerekiyor ama o Ekmelettin İhsanoğlu tercihinden bu yana kulak tıkıyor.Ama bunun için Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuk sevdasından vazgeçmesi gerekiyor. Koltuğa oturan da kalkmak istemiyor malum.
Burda yazim hatasindan vuracak son kisiyim emin ol:))Bak patate yazmısım :) neyse yanlıs yazdım oradan da vurmayın klavye hatası..
Sayin ince , Yalovadan köyünden muhtarlık icin aday olsaymış secilemezmis.Bu secımlerde Yalova onu nasıl secmedı anlamadım
Evet, hep dekolteli avatarlar, e seviyorum napiim
Ben sevinmesinler yada namaz kılmıyorlar demedim o anda ezan oknuyordu müziği kapatma zahmetinde bile bulunmadılar. Taşkınlık yapacaklarına ezanda okunuyorken gidip Şükür namazı kılmaları daha hayırlıdır demek istedim. Keza bende oyumu Recep Tayyip Erdoğana verdim ve buna son 3 gün kala karar verdim ama biz takım tutar gibi şampiyonluk kazanmış gibi çıldırmadık.Şu silah atma olayına, camlardan sarkma olayına kesinlikle karşıyım, hiç sevmem. O konuda size katılıyorum ama şu neden camiye girip namazlarını kılmıyorlar lafınız ne kadar doğru? İlla ki camide mi kılmak gerekiyor namazı veya hemen ezan okunur okunmaz mı? Adam evine dönünce de kılmış olabilir mesela.. Kimsenin hakkına girmeyelim.
Tartışamayınca yasakları mı devreye sokalım? Konuyu kapatmak çözüm mü? ÇözünseMune kapatalım konuyu
Sayin ince , Yalovadan köyünden muhtarlık icin aday olsaymış secilemezmis.)).. Zamaninda muhtar bile olamaz dedikleri Recep Tayyip Erdoğan simdi Başkan )
Ben sevinmesinler yada namaz kılmıyorlar demedim o anda ezan oknuyordu müziği kapatma zahmetinde bile bulunmadılar. Taşkınlık yapacaklarına ezanda okunuyorken gidip Şükür namazı kılmaları daha hayırlıdır demek istedim