- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Bunlar işte kalbimizi güzelleştirecek olan şeyler herşey gösteriş değil demekki ablacım.Dinle çok aram yok ama ezan okunurken bacak bacak üstüne attıysam hemen oturuşumu düzeltirim..
Böyle öğrendik ailemizden...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar işte kalbimizi güzelleştirecek olan şeyler herşey gösteriş değil demekki ablacım.Dinle çok aram yok ama ezan okunurken bacak bacak üstüne attıysam hemen oturuşumu düzeltirim..
Böyle öğrendik ailemizden...
Buralardayım ablam gidermiyim hiç sizlere teşekkür etmeden konu kapansaydı çok üzülürdüm o yüzden yazdım yoksaaaa tabiki de buralardayımGitme sakın buralarda görmek isteriz seni:))
Zaten o çok ilginç değilmi..
Bende onu çözemedim..
Ben sevinmesinler yada namaz kılmıyorlar demedim o anda ezan oknuyordu müziği kapatma zahmetinde bile bulunmadılar. Taşkınlık yapacaklarına ezanda okunuyorken gidip Şükür namazı kılmaları daha hayırlıdır demek istedim. Keza bende oyumu Recep Tayyip Erdoğana verdim ve buna son 3 gün kala karar verdim ama biz takım tutar gibi şampiyonluk kazanmış gibi çıldırmadık.
Hah ben de onu diyorum kadehlerle zafer kutlanması da başka insanların isteği. Herkes herkese saygı duymalı. Yoksa ben size de ablan stara da saygı duyuyorum.Benim kullandığım avatarları bilen bilir, şu an kullandığım içlerinde belki de en müstehcen olmayanı.. Albümlerime bakarsanız da görebilirsiniz nasıl şeyler paylaştığımı.. Çünkü seviyorum.
Kapalı bir insanım ben de.. Dışarıda dinimin gerektirdiği gibi giyiniyorum, içeride avatarlarım gibiyim. "Tercihler kişinin kişiliğini yansıtır" demişsiniz. Evet benim kişiliğim de bu.. O arkadaşımızın kişiliği de kullandığı avatardaki gibi olabilir. Namaz kılmasına ne engeli var? Veya dışarı çıkarken başını örtmesine ne engeli var anlamadım.
Bunlar işte kalbimizi güzelleştirecek olan şeyler herşey gösteriş değil demekki ablacım.
Buralardayım ablam gidermiyim hiç sizlere teşekkür etmeden konu kapansaydı çok üzülürdüm o yüzden yazdım yoksaaaa tabiki de buralardayım
Yalova da çerkez var boşnak var yerlisi var bulgar göçmeni var lazi var kürdü var her millet göçmeninden var anliyacağin.Yani kimisi ulus bilincine odakli kimisi din yada farkli değerler.Karma bir şehir olduğu icin bu sonuc çikti ama yine cok üzücü ve düşündürücü bir durum.Bir yalovalı olarak ben de üzüldüm.Bu secımlerde Yalova onu nasıl secmedı anlamadım
İsteyen istediği gibi kutlayabilir tabi ki, başkasını rahatsız etmediği müddetçe..Hah ben de onu diyorum kadehlerle zafer kutlanması da başka insanların isteği. Herkes herkese saygı duymalı. Yoksa ben size de ablan stara da saygı duyuyorum.
Mansur Yavaş dışında katılıyorum. Özellikle Muharrem İnce den sonra Emine Ülker Tarhan’ aCHP'nin başında partiyi ileri taşıyacağını düşündüğüm 4 kare as'ı söyleyeyim mi?
Muharrem İnce, Mansur Yavaş, Özgür Özel, Emine Ülker Tarhan.
Ütopik mi bence değil, olsa süper olurdu.
Vedalaşıyormuyuz?
Madem 1 kişi hariç kimseyi kırmadığımı düşünerek bende helalleşeyim. Burda 1 -2 kişi oldu oyumu değiştirmeme vesile onlarada teşekkür ediyorum
Allaha emanet olun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ablaAynen mesela ezan okunurken rahmetli anneannem bişi öğretmişti bana aklıma her geldiğinde içimden okurum onu..
Kalbin güzel olacak her zaman..
Bende teşekkür ederim sana çok güzel paylaşımlarımız oldu birbirimizle..
Hah işte, kadehlerle kutlama isteği olanlara da saygı duymak lazım, şükür namazı kılanlara da. Ama kadehle kutlamak isteyeni dinsizmiş gibi göstermemek gerekiyor diye düşünüyorum.
Bana göre ülkelerin dini olmaz, insanların dini olur. Burası müslüman bi ülke diyerek diğerlerini yoksaymak olmaz.
Her konuda dönüp dolaşıp saygıya geliyoruz. İşin özü saygı çünkü. Bu ülkede de birbirimizin düşüncelerine saygı duymayı öğrendiğimiz takdirde bazı şeyler düzelecek bence.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah abla
Büyüklerden öğrenilen şeyler kaç yaşımıza gelirsek gelelim unutulmuyor Allah razı olsun pamuk ninelerden dedelerden
CHP'nin başında partiyi ileri taşıyacağını düşündüğüm 4 kare as'ı söyleyeyim mi?
Muharrem İnce, Mansur Yavaş, Özgür Özel, Emine Ülker Tarhan.
Ütopik mi bence değil, olsa süper olurdu.
Süper olurdu kesinlikle,Emine Ülker Tarhan hep favorim olmuştu zaten..
Ben kendim gibiHah işte, kadehlerle kutlama isteği olanlara da saygı duymak lazım, şükür namazı kılanlara da. Ama kadehle kutlamak isteyeni dinsizmiş gibi göstermemek gerekiyor diye düşünüyorum.
Bana göre ülkelerin dini olmaz, insanların dini olur. Burası müslüman bi ülke diyerek diğerlerini yoksaymak olmaz.
Her konuda dönüp dolaşıp saygıya geliyoruz. İşin özü saygı çünkü. Bu ülkede de birbirimizin düşüncelerine saygı duymayı öğrendiğimiz takdirde bazı şeyler düzelecek bence.
Tabii ki ama banimki öneriydi hayırlısı hayırlısı dedik ya hayırla bitirilsin yaniİsteyen istediği gibi kutlayabilir tabi ki, başkasını rahatsız etmediği müddetçe..
Maşallah darısı başına inşallah ablaAmin inşallah 60 yaşından sonra kuranı öğrenmiş üstelik..
Çok tontondu varya bende ona çekmişim
Bi kac gune kadar durulur dutluk olur heryer ))Hanımlar kaç gündür buradayız ya,acaba diyorum bdv'ye gittiğimizde dalıpta siyaset yaparmıyız acaba