Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Evet, ezana saygı duyulması gerekirdi. Hoş bir durum değil.

Hah ben de onu diyorum kadehlerle zafer kutlanması da başka insanların isteği. Herkes herkese saygı duymalı. Yoksa ben size de ablan stara da saygı duyuyorum.

Bunlar işte kalbimizi güzelleştirecek olan şeyler herşey gösteriş değil demekki ablacım.

Aynen mesela ezan okunurken rahmetli anneannem bişi öğretmişti bana aklıma her geldiğinde içimden okurum onu..
Kalbin güzel olacak her zaman..

Buralardayım ablam gidermiyim hiç sizlere teşekkür etmeden konu kapansaydı çok üzülürdüm o yüzden yazdım yoksaaaa tabiki de buralardayım

Bende teşekkür ederim sana çok güzel paylaşımlarımız oldu birbirimizle..

Bu secımlerde Yalova onu nasıl secmedı anlamadım
Yalova da çerkez var boşnak var yerlisi var bulgar göçmeni var lazi var kürdü var her millet göçmeninden var anliyacağin.Yani kimisi ulus bilincine odakli kimisi din yada farkli değerler.Karma bir şehir olduğu icin bu sonuc çikti ama yine cok üzücü ve düşündürücü bir durum.Bir yalovalı olarak ben de üzüldüm.

Mansur Yavaş dışında katılıyorum. Özellikle Muharrem İnce den sonra Emine Ülker Tarhan’ a

Hah işte, kadehlerle kutlama isteği olanlara da saygı duymak lazım, şükür namazı kılanlara da. Ama kadehle kutlamak isteyeni dinsizmiş gibi göstermemek gerekiyor diye düşünüyorum.
Bana göre ülkelerin dini olmaz, insanların dini olur. Burası müslüman bi ülke diyerek diğerlerini yoksaymak olmaz.
Her konuda dönüp dolaşıp saygıya geliyoruz. İşin özü saygı çünkü. Bu ülkede de birbirimizin düşüncelerine saygı duymayı öğrendiğimiz takdirde bazı şeyler düzelecek bence.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah abla
Büyüklerden öğrenilen şeyler kaç yaşımıza gelirsek gelelim unutulmuyor Allah razı olsun pamuk ninelerden dedelerden

Namaz kılıp orucunu tutana saygım vardır,benimde içtiğim içkiye saygı beklerim...

Süper olurdu kesinlikle,Emine Ülker Tarhan hep favorim olmuştu zaten..

Emine Ülker Tarhan’dan şahane bir sol parti başkanı olur.
Ama sol parti bu ülkede iktidar olmaz. En iyi ihtimalle muhalefet olur.
Ne kadar iç gıcıklayıcı bir hayal olsa da bu isimlerin bir araya gelme fikri, sonucu belli.
Yönetim şekli değişirse tekrar konuşalım tabi bunu :)
Muharrem ince ve Mansur yavaş, halkı daha kucaklayıcı figürler.
Bir arada nasıl çalışırlar bilmiyorum, ama İnce’nin bir şeyleri değiştirebileceğini gördük.

Ben kendim gibi
İsteyen istediği gibi kutlayabilir tabi ki, başkasını rahatsız etmediği müddetçe..
Tabii ki ama banimki öneriydi hayırlısı hayırlısı dedik ya hayırla bitirilsin yani

Biri namaz kılıyor diye o kisiye iyi dindar denilemez... Namaz kulla Allah arasindadir..
Biri iciyor diye onada dinsiz vs gibi şeyler soylenmesi doğru degil... buda Allahla kul arasindadir...
Onemli olan kalp niyettir...bu kalbide en iyi Allah görür bilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…