Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Muharrem İnce'yide buradan tebrik ediyorum,parti başkanı olur inşallah..
Artık Chp'nin değişme vakti geldide geçiyır aertık..

Kılıçdaroğlu koltuğu bırakmalı

Hep şunu derim,oy verdiğin partiyi sevdiğin kadar yerin dibinede batırıp çıkaracaksın ki kendilerine çeki düzen vermeyi bilecekler..

Helal olsun size, bence de, dün Cumhurbaşkanlığı tercihlerinde Muharrem beyin aldığı oy oranı CHP'nin değil aslında kendi başarısıdır bence, vekil oy oranlarından da bunu görmek mümkün, insanlara umut oldu sesleri oldu, evet Cumhurbaşkanı olamadı belki ama CHP'nin toplayamayacağı kadar bir kitleyi topladı, bu da büyük bir başarı, özeleştirilerinde samimi olduğunu düşünüyorum, CHP'nin başında görmeyi de isterim doğrusu.

Kimseyi aşağılamadım ki emeklerine saygı duydum her iki tarafında :) akpli ol yada olma beni bağlamaz ama olursan da partini savun :)
Oyumu erdogana verdim diye ak partili olarak yaftalayamazsiniz..karsisina daha iyisini getirin ona verelim:) kaldiki kime ne yani kimden cekinceksek:) dedim ya bu chplilerdeki genel tavir tehlikeli bana gore.. kiskirtici asaglayici saygisizca cogu zaman..dogru bulmuyorum

Helal olsun size, bence de, dün Cumhurbaşkanlığı tercihlerinde Muharrem beyin aldığı oy oranı CHP'nin değil aslında kendi başarısıdır bence, vekil oy oranlarından da bunu görmek mümkün, insanlara umut oldu sesleri oldu, evet Cumhurbaşkanı olamadı belki ama CHP'nin toplayamayacağı kadar bir kitleyi topladı, bu da büyük bir başarı, özeleştirilerinde samimi olduğunu düşünüyorum, CHP'nin başında görmeyi de isterim doğrusu.

Eğer ince gecerse parti o zaman kendine gelecek.. Bu zamana kadar ince neden parti sözcüsü olmadı diye de düşünmedim değil..

Kendi adıma soyluyorum.. CHP cok sönük kalıyor bunu da basındaki genel baskan yuzunden oldugunu düşünüyorum.. Yani ben CHP nın sesini daha gür duymak istiyorum. Geri planda cok kaldı.. Sadece bu seçimlerde sesi cok cıktı onu da ince yaptı zaten. Yeterli donanımda değil Kılıcdaroglu.. İnce başkanlığında parti güç kazanacak..
Puxhu Muharrem İnce ,Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday olarak çıkmam dedi
Gerçi siyaset bu belli olmaz
Ama seninle aynı fikirdeyim
Değişmeli devlet dairesi gibi parti yönetilmez :KK66:

Oyumu erdogana verdim diye ak partili olarak yaftalayamazsiniz..karsisina daha iyisini getirin ona verelim:) kaldiki kime ne yani kimden cekinceksek:) dedim ya bu chplilerdeki genel tavir tehlikeli bana gore.. kiskirtici asaglayici saygisizca cogu zaman..dogru bulmuyorum

Ben sizin kime oy verdıgınızle ilgilenemedim ki. Sadece tarafsızım deyıp, bugun inceye oy verenlere karsı hitabınızı sordum.. Kendı sahsıma cevap vereyim kimseyi asagılamadım. Kendı partimi de eleştiriyorum..

İnce başkan olursa partiye taze kan olacaktır..
Doğruları görmek kadar yanlışlarıda görmek lazım ahretlik:))

Puxhu Muharrem İnce ,Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday olarak çıkmam dedi
Gerçi siyaset bu belli olmaz
Ama seninle aynı fikirdeyim
Değişmeli devlet dairesi gibi parti yönetilmez :KK66:

Muharrem ince zaten aday olarak çıkmaz. Kılıcdaroglundan Kendı isteğiyle inceye koltugu bırakmasını beklerim.. Kıvrak zeka şart partiye..

Ben hiçbir zaman parti ile ilgili bir şey demedim. Kanıtlar varken böyle konuşmanız da acayip. Hala anlamıyorsunuz. Namaz kılan biri olarak siz öyle giyinip gezmiyorsunuz bu belli ama insanın avatarı da burada kendi tercihiyle konulan bir şey. Tercihler de kişinin kişiliğini yansıtır. İsterseniz çıplak gezin bana ne canım? Sadece başkasını içki içiyor diye kınarken namazla övünürken müstehcen bir fotoğrafı avatar koymuş biri olarak pek ciddi görünmüyorsunuz. Ve yine diyorum; bunun PARTİ İLE HİÇBİR ALAKASI YOK. Tamamen başka bir konuda görsem sizi ve yine namazdan bahsetseniz ÇELİŞKİLİ göründüğünüz için yine aynı yorumu yapardım. Fotoğrafı değiştirmeniz bana hiçbir şey katmıyor. Bence avatarınızı siz de yanlış bulduğunuz için değiştirdiğiniz anlamı çıkıyor sadece.
Benim kullandığım avatarları bilen bilir, şu an kullandığım içlerinde belki de en müstehcen olmayanı.. Albümlerime bakarsanız da görebilirsiniz nasıl şeyler paylaştığımı.. Çünkü seviyorum.

Kapalı bir insanım ben de.. Dışarıda dinimin gerektirdiği gibi giyiniyorum, içeride avatarlarım gibiyim. "Tercihler kişinin kişiliğini yansıtır" demişsiniz. Evet benim kişiliğim de bu.. O arkadaşımızın kişiliği de kullandığı avatardaki gibi olabilir. Namaz kılmasına ne engeli var? Veya dışarı çıkarken başını örtmesine ne engeli var anlamadım.

Adam hazır cevap anında tak tak veriyor cevapları..
Siyaset bunu gerektiriyor..

Kesinlikle öyle abla.. Bugune kadar İnce’nin de ön plana hiç çıkmamasına üzüldüm.. En azından parti sözcüsü olsa idi. 15 milyon secmenı 20 milyon olurmuydu acaba diyorum.. Meclis toplantılarında kısa kısa verilen konusma hakkıyla tanıdık adamı ama yeterli gelmedi..

ikinci cevabi yazdığınızda parti dışı bir durum yazdiniz bir daha bakin istersiniz
cidden hanimefendi bu konu çok uzadı neyin peşindesiniz anlamıyorum ama bi avatar konusu nerelere geldi yani ister inanın ister inanmayın yani ne diyim burada kendimi kanıtlamak zorunda değilim kimseye.
Hayır yine olayı çarpıtıyorsunuz benim yorumuma incenin şiirlerini okudunuz mu dediğiniz için parti dışı yorum dedim. Dediğinize katılıyorum konu çok uzadı. İyi günler diliyorum.

İnce başkan olursa partiye taze kan olacaktır..
Doğruları görmek kadar yanlışlarıda görmek lazım ahretlik:))
CHP'nin başında partiyi ileri taşıyacağını düşündüğüm 4 kare as'ı söyleyeyim mi?
Muharrem İnce, Mansur Yavaş, Özgür Özel, Emine Ülker Tarhan.

Ütopik mi bence değil, olsa süper olurdu.

Benim kullandığım avatarları bilen bilir, şu an kullandığım içlerinde belki de en müstehcen olmayanı.. Albümlerime bakarsanız da görebilirsiniz nasıl şeyler paylaştığımı.. Çünkü seviyorum.

Kapalı bir insanım ben de.. Dışarıda dinimin gerektirdiği gibi giyiniyorum, içeride avatarlarım gibiyim. "Tercihler kişinin kişiliğini yansıtır" demişsiniz. Evet benim kişiliğim de bu.. O arkadaşımızın kişiliği de kullandığı avatardaki gibi olabilir. Namaz kılmasına ne engeli var? Veya dışarı çıkarken başını örtmesine ne engeli var anlamadım.

Ben biliyorum eski avatarını yanılmıyorsan göğüstü demi..
Banada faşist diyenler olmuştu zamanında..
Öylemiyim halbuki tonton bir anneanneyim oysaki..

Demirtaş hakkında, "Terör örgütü yöneticiliği", "Terör örgütü propagandası yapmak", "Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet", "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik", "Halkı kanunlara uymamaya tahrik", "Suç işlemeye tahrik" ve "Suçu ve suçluyu övme" suçlarından 43 yıldan 142 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
Pekiiiii bir devletin elinde bu kadar delil varken 23 aydır içerde olan birine neden hala hüküm vermez ? Ki aynı zaman da içeri alınan diğer parti mensuplarınin hepsine hüküm verilmişken.Ciddi bir yorumun varsa merakla cevabini beklirum.

X