Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ben bi de söylemeden geçemicem her seçim sonrası yapilan hile hurda çaldılar bilmem ne muhabbetinden uzundur sıkıldım...ekonomi dışında daha bişey olmadan felaket senaryoları da yazmak bir yere götürmez...yapılması gereken sadece daha çok ve doğru şekilde çalışmak her zaman...olan olmuş bitmistir nasıl olursa olsun değiştirilemeyecekse önüme bakmak gerek...

Eğer öyle yaparsa birileri amenna yine sonuna kadar desteklerim ama yapan çıkmazsa çoluğumla çocuğumla onların eğitimiyle ugraşır işime gücüme bakarım...seçim zamanları evimde oturur da hiç gerilmeden ohh sen sağ ben selamet izlerim

O zaman bu durumda sunu da diyebilir miyiz? chplilerde mv.seciminde hdpye oy verdi .10 da olsa 20 de olsa.Bu arada dogulusunuz sanırım .severiz orayida insanınida ♡bir gun görmekte nasip olir imsallah
Sanmıyorum.Çünkü hdp ve chp çok zıt iki parti.İnce'ye oy veren hdpliler sırf onu sevdiği için veriyor chp li olduğu için değil.

Bizde tebrik ettik etmedik mi kolay değil dedık 2 saatte yuzde 86 sandık açmak dedik :) çalıştılar helal olsun dedik ne dedik yani
Bunu yaparken bile laf sokmak tabii ayri maharet:) neyse bi dahaki secimlere artik:) muhim olan katilmakti diyeyim mi:)

Bak bu asaglamalariniz ve yazilarinizla insani gercekten fanatik akpli yaparsiniz, ha gayret:))

Mune yazmis biraz ozelestiri yapmak lazim iki taraf adinada bunu dilerim

Her neyse, öyle ya da böyle bi seçim daha bitti. Usulüne uygun olmadığı düşüncem değişmedi. Bugüne kadar yaptıklarıyla ilgili düşüncem değişmedi. Ancak bunun kazananı ya da kaybedeni yok. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Burası akp’ye oy verenlerin ülkesi değil, oy vermeyenler bu ülkeden gidecek değil. Yarın öbür gün hepimiz yüzyüze bakacağız, bi derdimiz olduğunda birbirimize koşacağız, o yüzden saygıyı korumak gerekir. Herkesin birini seçerken kendince sebepleri var, ancak ben bu saygıyı daha çok seçilen cumhurbaşkanından görmek isterim. Ötekileştirmeden, kendisi gibi düşünmeyeni aşağılamadan, dini kullanmadan, kimseye münafık demeden bu ülkeyi yönetebilecekse tabii ki saygı duyarım. Tabii bir de çalmadan. Muharrem İnce’de bu saygıyı görebildim ama maalesef başkasında göremiyorum.
Bir de Kasımpaşa ağzıyla konuşmak samimiyet demek değildir. Ülkeyi yöneten birisinin bu üslupla konuşması bana göre hiç hoş değil.

Umarım bundan sonrası ülkemiz adına daha iyi olur, pek umudum olmasa da. Sürekli gelişmemize engel olduğunu düşündüğü şeyler ortadan kalktı işte, 16 yıldır iktidardayken yapamadığı şeyleri inşallah şimdi yapabilir.

Ben hiçbir zaman parti ile ilgili bir şey demedim. Kanıtlar varken böyle konuşmanız da acayip. Hala anlamıyorsunuz. Namaz kılan biri olarak siz öyle giyinip gezmiyorsunuz bu belli ama insanın avatarı da burada kendi tercihiyle konulan bir şey. Tercihler de kişinin kişiliğini yansıtır. İsterseniz çıplak gezin bana ne canım? Sadece başkasını içki içiyor diye kınarken namazla övünürken müstehcen bir fotoğrafı avatar koymuş biri olarak pek ciddi görünmüyorsunuz. Ve yine diyorum; bunun PARTİ İLE HİÇBİR ALAKASI YOK. Tamamen başka bir konuda görsem sizi ve yine namazdan bahsetseniz ÇELİŞKİLİ göründüğünüz için yine aynı yorumu yapardım. Fotoğrafı değiştirmeniz bana hiçbir şey katmıyor. Bence avatarınızı siz de yanlış bulduğunuz için değiştirdiğiniz anlamı çıkıyor sadece.

Kimseyi aşağılamadım ki emeklerine saygı duydum her iki tarafında :) akpli ol yada olma beni bağlamaz ama olursan da partini savun :)

Gerçekten buna inanıyor musunuz?
Sesini çıkarmadı, çünkü ihtiyacı vardı HDP nin oyuna, basın açıklamasında kendisi de,dedi zaten 2.tura kalacağına inanıyordum diye, evdeki hesap çarşıya uymadı. CHP ye başkanlık için HDP nin faydası olmadı ama, HDP nin barajı geçmesi için CHP nin etkisi oldu.

ikinci cevabi yazdığınızda parti dışı bir durum yazdiniz bir daha bakin istersiniz
cidden hanimefendi bu konu çok uzadı neyin peşindesiniz anlamıyorum ama bi avatar konusu nerelere geldi yani ister inanın ister inanmayın yani ne diyim burada kendimi kanıtlamak zorunda değilim kimseye.

Kendi adıma soyluyorum.. CHP cok sönük kalıyor bunu da basındaki genel baskan yuzunden oldugunu düşünüyorum.. Yani ben CHP nın sesini daha gür duymak istiyorum. Geri planda cok kaldı.. Sadece bu seçimlerde sesi cok cıktı onu da ince yaptı zaten. Yeterli donanımda değil Kılıcdaroglu.. İnce başkanlığında parti güç kazanacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…