- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
Mübalağa yapmıştım : )Niye vuralım cellatmıyız biz.
Tesekkurler efenimValla hicbir sorunum olmaz bununla
Neden boyle yaptıgına anlam veremıyorum sadece
Neyse sen bilirsin artık bitti gitti zaten
Sanmıyorum.Çünkü hdp ve chp çok zıt iki parti.İnce'ye oy veren hdpliler sırf onu sevdiği için veriyor chp li olduğu için değil.O zaman bu durumda sunu da diyebilir miyiz? chplilerde mv.seciminde hdpye oy verdi .10 da olsa 20 de olsa.Bu arada dogulusunuz sanırım .severiz orayida insanınida ♡bir gun görmekte nasip olir imsallah
Bunu yaparken bile laf sokmak tabii ayri maharet:) neyse bi dahaki secimlere artik:) muhim olan katilmakti diyeyim mi:)Bizde tebrik ettik etmedik mi kolay değil dedık 2 saatte yuzde 86 sandık açmak dedik :) çalıştılar helal olsun dedik ne dedik yani
Ben hiçbir zaman parti ile ilgili bir şey demedim. Kanıtlar varken böyle konuşmanız da acayip. Hala anlamıyorsunuz. Namaz kılan biri olarak siz öyle giyinip gezmiyorsunuz bu belli ama insanın avatarı da burada kendi tercihiyle konulan bir şey. Tercihler de kişinin kişiliğini yansıtır. İsterseniz çıplak gezin bana ne canım? Sadece başkasını içki içiyor diye kınarken namazla övünürken müstehcen bir fotoğrafı avatar koymuş biri olarak pek ciddi görünmüyorsunuz. Ve yine diyorum; bunun PARTİ İLE HİÇBİR ALAKASI YOK. Tamamen başka bir konuda görsem sizi ve yine namazdan bahsetseniz ÇELİŞKİLİ göründüğünüz için yine aynı yorumu yapardım. Fotoğrafı değiştirmeniz bana hiçbir şey katmıyor. Bence avatarınızı siz de yanlış bulduğunuz için değiştirdiğiniz anlamı çıkıyor sadece.aaa evet ben Nicki Minaj
ilk basta parti diyen sizsiniz ben parti üyesi değilim birşey değilim istediğim avatari da kullanırım yani kedi yaptım içiniz rahat etti mi anlamadım o fotoğraf duruyor diye namaz kılınmaz mi yani ne alaka cidden uzadı bu konu ayrıca amca benim fotoğrafım mi ki o namaz kimlere kaldı desin hem kime ne yani ya cidden uzadı bu konu hakkında konuşmak istemiyorum artik. Secim hakkında da diyeceklerimi dedim bitti. Benden bu kadar.
+100000000Muharrem İnce'yide buradan tebrik ediyorum,parti başkanı olur inşallah..
Artık Chp'nin değişme vakti geldide geçiyır aertık..
Bunu yaparken bile laf sokmak tabii ayri maharet:) neyse bi dahaki secimlere artik:) muhim olan katilmakti diyeyim mi:)
Bak bu asaglamalariniz ve yazilarinizla insani gercekten fanatik akpli yaparsiniz, ha gayret:))
Mune yazmis biraz ozelestiri yapmak lazim iki taraf adinada bunu dilerim
Gerçekten buna inanıyor musunuz?Bu beraber miting yaptığını göstermez. Adamlar o şekil geldiyse gidin mi diyecekti o kadar kalabalıkta sorun mu çıkacaktı. Hem son yılların moda lafı var hani provakasyon diye. Belki de öyle bir olay. O partiden olmayan birileri algı yaratıyor belki. Dedim yaa son yıllarda böyle oldu bu olay. Her sey düşünülebilir. Şimdi aklamaya çalıştığımi düşüneceksiniz ama alakası yok ne demek istediğimi anlamışsınızdır
Muharrem İnce'yide buradan tebrik ediyorum,parti başkanı olur inşallah..
Artık Chp'nin değişme vakti geldide geçiyır aertık..
+100000000
Kılıçdaroğlu koltuğu bırakmalı
Kesinlikle bırakmalı bunda hem fikiriz zaten..
Ben hiçbir zaman parti ile ilgili bir şey demedim. Kanıtlar varken böyle konuşmanız da acayip. Hala anlamıyorsunuz. Namaz kılan biri olarak siz öyle giyinip gezmiyorsunuz bu belli ama insanın avatarı da burada kendi tercihiyle konulan bir şey. Tercihler de kişinin kişiliğini yansıtır. İsterseniz çıplak gezin bana ne canım? Sadece başkasını içki içiyor diye kınarken namazla övünürken müstehcen bir fotoğrafı avatar koymuş biri olarak pek ciddi görünmüyorsunuz. Ve yine diyorum; bunun PARTİ İLE HİÇBİR ALAKASI YOK. Tamamen başka bir konuda görsem sizi ve yine namazdan bahsetseniz ÇELİŞKİLİ göründüğünüz için yine aynı yorumu yapardım. Fotoğrafı değiştirmeniz bana hiçbir şey katmıyor. Bence avatarınızı siz de yanlış bulduğunuz için değiştirdiğiniz anlamı çıkıyor sadece.
Kesinlikle bırakmalı bunda hem fikiriz zaten..
İnsanlığına hiç bir lafım yok ama yok yani parti başkanlığı siyaset pek ona uymadı ve evet CHP ye iyi gelmedi. İnce gibi biri lazım inşallah olurSiyaset cesaret işi zaten.. Kılıçdaroğlu CHP ye iyi gelmiyor. İşi bilen biri geçmeli