- 28 Temmuz 2016
- 4.035
- 6.665
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hadi istesen de yapamazsin sanki tanimiyoruz seni
Gel bi daha opucemAma bu siyaset
Henüz kime vereceğime karar vermedim
Hdp adayı seçilsin hiç istemem
Saadet ve vatan partisinin hiç şansı olduğunu düşünmüyorum
Chp yanlış strateji uyguladı bence
Aday nedeniyle şansı az
Meral akşener şuanki cımhurbaşkanından sonra en güçlü aday
Vatana millete hayırlı bir şekilde sonuçlanır inşallah
Sonuç TAMAM olacaksa birlik olunacak bu NETBelli ki Chp veya iyi parti ikinci tura kalacak.
Peki birinci turda digerine oy vermis olan secmen ikinci turda 2.tura kalan partiye kesin olarak atar mi acaba?
Umarım öyle olur, yalnız kaç seçimdir iktidarıyla muhalefetiyle ve partilere oy veren seçmenleriyle anlaşılmayan birşey var, ötekileştirme, aşağılama, küçümseme, sen şucusun bucusun demek memleketi bölüyor, halk olmaktan çıkılıp düşman olmaya dönüşülüyor, zamanında yaşanan mağduriyetler ki bu her kesim için geçerli başa geçince diğerlerine zulüm olarak geri dönmemeli, demokrasi, kişisel hak ve özgürlükler, cumhuriyet, laiklik layıkıyla yerine getirilmeli.sevgili Mune bunu son yıllarda sosyal medya dahil heryerde fazlasıyla yaşadık, umarım herşey milletimizin hakettiği gibi olur....
Siyasette boyle oluyorum ben.
Ne içtin sen öpüjeme bağladın?
Umarım öyle olur, yalnız kaç seçimdir iktidarıyla muhalefetiyle ve partilere oy veren seçmenleriyle anlaşılmayan birşey var, ötekileştirme, aşağılama, küçümseme, sen şucusun bucusun demek memleketi bölüyor, halk olmaktan çıkılıp düşman olmaya dönüşülüyor, zamanında yaşanan mağduriyetler ki bu her kesim için geçerli başa geçince diğerlerine zulüm olarak geri dönmemeli, demokrasi, kişisel hak ve özgürlükler, cumhuriyet, laiklik layıkıyla yerine getirilmeli.
Sırf farklı düşünüyor diye kimse bu kadar vatan haini ilan edilmemişti ya da yobaz denmemişti, bu seçimler dilerim partileri biraz düşünmeye iter, umudum yok gerçi ama işte yine de umut etmeye çalışıyorum.
Aşırı doz siyaset kanda yüksek promil alkole sebep oluyor sanırımSiyasette boyle oluyorum ben.
Yoksa katlanilmiyor icip icip oy kullanilsa mutlu mesut olsak ahahaha
Gagami tutacam diye baska yerlerimi saliyorum ablamAşırı doz siyaset kanda yüksek promil alkole sebep oluyor sanırım