- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
Sizden çok daha fazla izlediğim , okuduğum , araştırdığım , Türk tarihi , İslam tarihi konusunda araştırmalar yaptığım kesin ama polemiğe girmeyeceğim , her millet hak ettiği şekilde yönetilir ve yaşar , çoğunluk memnunsa halinden biz her ortama uyarız merak etmeyin , kafatasçı değiliz ancak elbette ki insanları aydınlatmak için gerçekleri bıkmadan usanmadan anlatacağız , görürler , anlarla ya da anlamazlar sonucunu hep birlikte bizim evlatlarımız öder....Sizin izlediginiz kanallar mesela...aksam 19:00 da aciyorsunuz ya bir de sabah versiyonu var, he o iste...he bilmiyorum belki de hic izlemiyorsunuzdur o daha muhtemel.
Bakicam.. bu adamlar kadinlara bu kdr dusmansa neden kadinlara is olanagi sunuyolar madem?Onu da siz bulun.
Araştırın ,okuyun,öğrenin
Geçen gün haberleri izlerken izlediğim bu görüntüler kafama takıldı.
Muharrem İnce Selahattin Demirtaş'a başarılar dilemeye gittiğini söylüyor CHPliler alkışlıyor ,Selo Başkan diye sloganlar atıyor .
Erdoğanı'a gittiğini söylüyor,yuhalamaya başlıyorlar .İnce yuhalamak yok ,emeklilik yaşı gelmiş birini yuhalamak olmaz diyor.Peki Selo başkan diye slogan atılırken neden sesini çıkarmıyor ki,ne Selo başkanı adayınız benim diye kızmıyor,malum kızınca asansör mevzusunda ,basın açıklamasında tavrını koymuştu.
Selahattin Demirtaş konusuna gelince ,O da ayrı bir kafa karışıklığı .Bir iş yerine girerken bile sabıka kaydı isteniyor da ,ülkenin CB adayı nasıl şu an hapishanede iken aday olabiliyor...
Bu laflara inanmiyorum ben, acik acik boyle soylediklerinin videosu var mi?
Cevabı Fatih Altaylı versin bu sefer de :)
KEMAL Kılıçdaroğlu’nun adını “SSK’yı batıran adam”a çıkarmak için yıllardır süren ve galiba etkili de olan bir kampanya var.
Kılıçdaroğlu’nun eleştirilecek, beceriksizlikle suçlanabilecek, yanlış bulunacak bin tane icraatı vardır belki ama “SSK’yı Kılıçdaroğlu batırdı”demek, en hafif tabiriyle insafsızlıktır.
Çok açık, çok net söyleyeyim, SSK’yı batıran Kemal Kılıçdaroğlu değildir.
SSK’nın 1990’lı yıllarda çok ciddi açıklar vermeye başlamasının ve batma noktasına gelmesinin nedeni iki kişidir.
Bunlardan birinin adı Süleyman Demirel, diğerinin ise onun ekonomiden sorumlu kişisi Tansu Çiller’dir.
Turgut Özal, Başbakanlığı döneminde, SSK’nın giderek batmakta olduğunu görerek emeklilik yaşı konusunda bazı düzenlemeler yapmıştı.
1991 genel seçimlerinde, Süleyman Demirel liderliğindeki Doğru Yol Partisi’nin seçim vaatlerinden biri de “emeklilik yaşının düşürülmesi”ydi.
O dönemde Özal, bas bas bağırmış ve “Bunlar SSK’yı batıracak” demişti.
Nitekim seçimlerden galip çıkan Demirel DYP’si, hükümeti kurduktan sonra emeklilik yaşını düşürmüş, türlü emeklilik yolları getirmiş ve SSK’nın iki yakasını bir araya getirmesine olanak bırakmamıştı.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun şanssızlığı, bu kararlar alınırken ve SSK siyasi kararlar neticesinde batağa sürüklenirken genel müdürlük koltuğunda oturmasıydı.
Siyaset bu kararı verdikten sonra, o koltukta ister Kemal otursun, ister Ahmet, ister Mehmet, SSK’nın batma noktasına gelmesi kaçınılmazdı.
Demirel ise bu durumu bilmesine rağmen bu kararları almasını, “Sosyal devlet, emeklilik kurumlarına yardım eder” diye savunuyordu.
Bugün de hükümet emeklilik yaşını 35’e çekse, gereken gün sayısını indirse SSK yine batacaktır.
Peki “Sorumlusu genel müdürdür” diyebilir miyiz?
O günleri hatırlamayan gençler, SSK’yı Kemal Kılıçdaroğlu batırdı zannedebilir.
Ama o günleri yaşayanların bunu söylemesi insafsızlıktır.
Bir de Atatürk havalimanına Barzani bayrağını galiba ben dikmiştimEki Görüntüle 2145339
Şunlara ses çıkarma şak şakla sonrada gel işine gelmeyince muhalefeti eleştir...
Ayni zamanda kadinlari asagilayan zihniyet (kafasi acik bir bayan olarak soyluyorum) egitim hakki elinden alinan zihniyetti en basta.kapilarda yerlerde herkesin onundr suruklenip okul kapilarindan atilan bayanlardi.onlar icin ne dusunuyorsunuz?sanirim yeni hukumet degerli goruyor ki ayirim yapmadan tum bayanlari alanlara cikardi.hani algi olarak kadin asagilaniyor diyorsunuz ya tam tersi oldu aslinda.Hakikaten yaaa, kadınları her fırsatta aşağılayan bir hükümet ve koşa koşa ona oy veren kadınlar.
Bide bunların “çoçuk tecavüzcüsü ile evlendirilsin” yasası çıkarmaya çalışanları vardı
İkisinin hapiste yatma sebebi aynı mı?Bildigim kadariyla ulkenin su anki cumhurbaskani da hapiste yatmisti , o zaman onunda cumhurbaskani olmamasi lazim degil mi?
Evet ya bide onları davulla zurnayla haburda dedem karşılamıştı, yedikleri lahmacun paralarınıda millete ebem ödetmişti.Bir de Atatürk havalimanına Barzani bayrağını galiba ben dikmiştim
Eki Görüntüle 2145339
Şunlara ses çıkarma şak şakla sonrada gel işine gelmeyince muhalefeti eleştir...
Normal tabi..devlet adaylığını kabul etmişse oda yarışın içindedir.. adaylığını eleştirmek bize düşmez..burada karar mercii biz değiliz..Normal yani Selo ziyareti size gore..ulkede selo yu ziyaret edenin zaten kalmamasi daha hayirli degil mi? Siz ne dediginizin farkinda misiniz
Ben sizin yaptiginiz yoruma cevap yazdim , demirtasi gunahim kadar sevmem , siz demissiniz ki sabika kaydi.lazim , bende diyorum ki o zaman simdiki de cumhurbaskani olamaz , sabika kaydinda suca bakilmaz , sabika var mi yok mu ona bakilirİkisinin hapiste yatma sebebi aynı mı?
Bu kesin yarginiza nerden vardiniz? Sizin dusunmediginiz, desteklemediginiz fikirlere sahip olmamdan mi?sirf su cumleniz bile at gozluklerinizle yasamaya alisik oldugunuz gosteriyor.bence "bidbidididii kesin" diye onyargilarla karsinizdaki dusunceleri kesmek yerine birkac koldan arastirin, farkli gorusler dinleyin, o zaman belki "bu insanlar benim goremedigim su kismi gormus" diyebilirsiniz.umudum bu yonde bu ulkede yasayan tum insanlar icin..Sizden çok daha fazla izlediğim , okuduğum , araştırdığım , Türk tarihi , İslam tarihi konusunda araştırmalar yaptığım kesin ama polemiğe girmeyeceğim , her millet hak ettiği şekilde yönetilir ve yaşar , çoğunluk memnunsa halinden biz her ortama uyarız merak etmeyin , kafatasçı değiliz ancak elbette ki insanları aydınlatmak için gerçekleri bıkmadan usanmadan anlatacağız , görürler , anlarla ya da anlamazlar sonucunu hep birlikte bizim evlatlarımız öder....
Ben kimseyi yargılamadan görüşlerimi uzun uzun anlattım ya siz ?Bu kesin yarginiza nerden vardiniz? Sizin dusunmediginiz, desteklemediginiz fikirlere sahip olmamdan mi?sirf su cumleniz bile at gozluklerinizle yasamaya alisik oldugunuz gosteriyor.bence "bidbidididii kesin" diye onyargilarla karsinizdaki dusunceleri kesmek yerine birkac koldan arastirin, farkli gorusler dinleyin, o zaman belki "bu insanlar benim goremedigim su kismi gormus" diyebilirsiniz.umudum bu yonde bu ulkede yasayan tum insanlar icin..
Sizin asla oy vermem dediginiz vatan haini teroriste, desteklediginiz lider ve arka plandaki tum o zihniyet sempati duyuyor maalesef...Normal tabi..devlet adaylığını kabul etmişse oda yarışın içindedir.. adaylığını eleştirmek bize düşmez..burada karar mercii biz değiliz..
lakin ben o şahısa asla oy vermem..
Bakicam.. bu adamlar kadinlara bu kdr dusmansa neden kadinlara is olanagi sunuyolar madem?
Sizden cok daha fazla ..... diye baslayan cumle bir onyargidir.daha hangi cumleyle neyi kastettiginizi bilmiyorsunuz.arkasi bos laflarsa yazdiklariniz yazmayin lutfen...Sizden çok daha fazla izlediğim , okuduğum , araştırdığım , Türk tarihi , İslam tarihi konusunda araştırmalar yaptığım kesin ama polemiğe girmeyeceğim , her millet hak ettiği şekilde yönetilir ve yaşar , çoğunluk memnunsa halinden biz her ortama uyarız merak etmeyin , kafatasçı değiliz ancak elbette ki insanları aydınlatmak için gerçekleri bıkmadan usanmadan anlatacağız , görürler , anlarla ya da anlamazlar sonucunu hep birlikte bizim evlatlarımız öder....
Türbanlı bacılarımız türbanla okula gidemiyor dediler, türbanlı bacılar sokağa çıkamaz hale geldiler. Etraf salyalı sapıklarla doldu.Ayni zamanda kadinlari asagilayan zihniyet (kafasi acik bir bayan olarak soyluyorum) egitim hakki elinden alinan zihniyetti en basta.kapilarda yerlerde herkesin onundr suruklenip okul kapilarindan atilan bayanlardi.onlar icin ne dusunuyorsunuz?sanirim yeni hukumet degerli goruyor ki ayirim yapmadan tum bayanlari alanlara cikardi.hani algi olarak kadin asagilaniyor diyorsunuz ya tam tersi oldu aslinda.