Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Hanfendi tam tersi olmasin.en yakindan acin bdv okuyun evlenemiyorum diye konu acan insanlarla dolu.artik bayanlar icin 30 bile erken evlenme yasi goruluyor.1 cocuktan fazlasina gerek yok gozuyle bakiliyor.tam tersi uremememiz icin yapilan oyunlari gormuyorsunuz bir de aksini yaziyorsunuz.bence sizin yaptiginiz bir algi operasyonudur.su an ozel sektorde calisan biri olarak soyluyorum universite mezunu olmak bile yetmiyor egitim artik universite otesine tasindi
Insanlar yurtici yurtdisi masterlar yapiyor, birkac dil ogreniyor.evet dedikleriniz biz kuccukken dogruyfu herkes en fazla lise mezunu ve erken yasta cocuk sahibiydi siz gecmiste kaldiniz sanirim ya da cok malum kanal haberleri izliyorsunuz

üremememiz için yapılan oyun arıyorsanız kısaca şunu söyleyeceğim, o getirilen suriyeli, afgan vs insanlar ile bu millet azalacak. gidip herkesi katletmek yerine bu şekilde bir soykırım zaten yapılıyor. bunu da dış güçler yapmıyor. dışarıdan oynanan bir oyun yok, hatta tam aksine.

eğitimin ise üniversite ötesine taşınması bir gösterge olmamalı. kaliteli eğitim veren kaç üniversite kaldı? bakkalın bile üstüne üniversite/myo vs açılır oldu. eğitimcilerin hali ise içler acısı.
eğitim bitti.

Akp mhp secenlerin kk da bu kadar cok olacagini tahmin etmiyordum. Şaşırdım valla
Bende bu kadar aşağılanmaya rağmen bir kadın olarak bu iktidar seviciliğini anlamıyorum mesela :KK66:
Bakınız ;
Screenshot_20180510-221101.jpg

Cevabı Fatih Altaylı versin bu sefer de :)

KEMAL Kılıçdaroğlu’nun adını “SSK’yı batıran adam”a çıkarmak için yıllardır süren ve galiba etkili de olan bir kampanya var.

Kılıçdaroğlu’nun eleştirilecek, beceriksizlikle suçlanabilecek, yanlış bulunacak bin tane icraatı vardır belki ama “SSK’yı Kılıçdaroğlu batırdı”demek, en hafif tabiriyle insafsızlıktır.

Çok açık, çok net söyleyeyim, SSK’yı batıran Kemal Kılıçdaroğlu değildir.

SSK’nın 1990’lı yıllarda çok ciddi açıklar vermeye başlamasının ve batma noktasına gelmesinin nedeni iki kişidir.

Bunlardan birinin adı Süleyman Demirel, diğerinin ise onun ekonomiden sorumlu kişisi Tansu Çiller’dir.

Turgut Özal, Başbakanlığı döneminde, SSK’nın giderek batmakta olduğunu görerek emeklilik yaşı konusunda bazı düzenlemeler yapmıştı.

1991 genel seçimlerinde, Süleyman Demirel liderliğindeki Doğru Yol Partisi’nin seçim vaatlerinden biri de “emeklilik yaşının düşürülmesi”ydi.

O dönemde Özal, bas bas bağırmış ve “Bunlar SSK’yı batıracak” demişti.

Nitekim seçimlerden galip çıkan Demirel DYP’si, hükümeti kurduktan sonra emeklilik yaşını düşürmüş, türlü emeklilik yolları getirmiş ve SSK’nın iki yakasını bir araya getirmesine olanak bırakmamıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun şanssızlığı, bu kararlar alınırken ve SSK siyasi kararlar neticesinde batağa sürüklenirken genel müdürlük koltuğunda oturmasıydı.

Siyaset bu kararı verdikten sonra, o koltukta ister Kemal otursun, ister Ahmet, ister Mehmet, SSK’nın batma noktasına gelmesi kaçınılmazdı.

Demirel ise bu durumu bilmesine rağmen bu kararları almasını, “Sosyal devlet, emeklilik kurumlarına yardım eder” diye savunuyordu.

Bugün de hükümet emeklilik yaşını 35’e çekse, gereken gün sayısını indirse SSK yine batacaktır.

Peki “Sorumlusu genel müdürdür” diyebilir miyiz?

O günleri hatırlamayan gençler, SSK’yı Kemal Kılıçdaroğlu batırdı zannedebilir.

Ama o günleri yaşayanların bunu söylemesi insafsızlıktır.
Fatih altayliyi hic sevmem ama cok guzel aciklamis :)
muzurtilki muzurtilki , gayet net bir aciklama olmus

Geçen gün haberleri izlerken izlediğim bu görüntüler kafama takıldı.
Muharrem İnce Selahattin Demirtaş'a başarılar dilemeye gittiğini söylüyor CHPliler alkışlıyor ,Selo Başkan diye sloganlar atıyor .
Erdoğanı'a gittiğini söylüyor,yuhalamaya başlıyorlar .İnce yuhalamak yok ,emeklilik yaşı gelmiş birini yuhalamak olmaz diyor.Peki Selo başkan diye slogan atılırken neden sesini çıkarmıyor ki,ne Selo başkanı adayınız benim diye kızmıyor,malum kızınca asansör mevzusunda ,basın açıklamasında tavrını koymuştu.
Selahattin Demirtaş konusuna gelince ,O da ayrı bir kafa karışıklığı .Bir iş yerine girerken bile sabıka kaydı isteniyor da ,ülkenin CB adayı nasıl şu an hapishanede iken aday olabiliyor...

Evet daglara cikip Mehmetcigimizi yillarca sehit eden bu alcaklara sanirim icten ice malum parti gibi burdaki bircok kisinin de sempatisi var.su an aday gosterilen sahis Demirtas i ziyaret edince belki de "evet aranilan lider" bu demistirsiniz.olanlara at gozlugu ve suru psikilojisi olarak bakmaysn biri olarak ben hic sasirmadim.chp artik eski chp degil ve zihniyeti cok net belli.uzuluyorum ki insanlar bunlara gozunu yumup ezbere devam ediyorlar.farkli haber kanallari, yazarlar ve farkli tartisma ortamlari oneriyirum herkese

Geçen gün haberleri izlerken izlediğim bu görüntüler kafama takıldı.
Muharrem İnce Selahattin Demirtaş'a başarılar dilemeye gittiğini söylüyor CHPliler alkışlıyor ,Selo Başkan diye sloganlar atıyor .
Erdoğanı'a gittiğini söylüyor,yuhalamaya başlıyorlar .İnce yuhalamak yok ,emeklilik yaşı gelmiş birini yuhalamak olmaz diyor.Peki Selo başkan diye slogan atılırken neden sesini çıkarmıyor ki,ne Selo başkanı adayınız benim diye kızmıyor,malum kızınca asansör mevzusunda ,basın açıklamasında tavrını koymuştu.
Selahattin Demirtaş konusuna gelince ,O da ayrı bir kafa karışıklığı .Bir iş yerine girerken bile sabıka kaydı isteniyor da ,ülkenin CB adayı nasıl şu an hapishanede iken aday olabiliyor...

Burdan neye varmaya çalıştığınızı anlamadım.. Adam demokrasi anlayışı içinde bütün adayları başarılar ziyaretinde bulunmuş.. Artık ülkede böyle şeyler kalmadığı için yadırganıyor tabi..
Ayrıca selo Başkan diye nerde bağırdılar net olarak?

Evet daglara cikip Mehmetcigimizi yillarca sehit eden bu alcaklara sanirim icten ice malum parti gibi burdaki bircok kisinin de sempatisi var.su an aday gosterilen sahis Demirtas i ziyaret edince belki de "evet aranilan lider" bu demistirsiniz.olanlara at gozlugu ve suru psikilojisi olarak bakmaysn biri olarak ben hic sasirmadim.chp artik eski chp degil ve zihniyeti cok net belli.uzuluyorum ki insanlar bunlara gozunu yumup ezbere devam ediyorlar.farkli haber kanallari, yazarlar ve farkli tartisma ortamlari oneriyirum herkese
Pardon tüm medya hükümetin tekelinde iken hangi farklı kanaldan ortamdan bahsediyorsunuz ?

Bende bu kadar aşağılanmaya rağmen bir kadın olarak bu iktidar seviciliğini anlamıyorum mesela :KK66:
Bakınız ;
Eki Görüntüle 2145328
Hakikaten yaaa, kadınları her fırsatta aşağılayan bir hükümet ve koşa koşa ona oy veren kadınlar.

Bide bunların “çoçuk tecavüzcüsü ile evlendirilsin” yasası çıkarmaya çalışanları vardı:KK34:

Bu yazdıklarınız tamamen akp seçmenin tarzı
Megri megri diye davul zurnayla karşılama yapanlar da zaten chp lilerdi dimi ??
İşte bunlar hep a haber :KK66:

Burdan neye varmaya çalıştığınızı anlamadım.. Adam demokrasi anlayışı içinde bütün adayları başarılar ziyaretinde bulunmuş.. Artık ülkede böyle şeyler kalmadığı için yadırganıyor tabi..
Gönderdiğim linkte izlerseniz arka planda sesler geliyor Selo başkan diye.Ben anlamlandıramadım Muharrem İnce diye gidip ,Selo başkan denmesini:confused:Muharrem İnce'nin Erdoğan'a yuhalanmasında yuhalamayın deyip,Selo başkan diye slogan attıklarında susturmamasını...

telefondan yazıyorum, az yazabiliyorum
bakın o dönem yani ssk'nın kardan zarara geçiş dönemi hükümetin sebep olduğu bir şeydi diyelim
genel müdür olmakla alakası yoktu diyelim
ak kaşık olmak illa çalmamakla olmuyor ki çalıp çalmadığını bilmiyorum
fakat SSK da öyle bir yönetim, öyle saçma,sapan işler vardı ki içler acısı
bizzat biliyorum
gerçekten boş konuşmuyorum

Cevabı Fatih Altaylı versin bu sefer de :)

KEMAL Kılıçdaroğlu’nun adını “SSK’yı batıran adam”a çıkarmak için yıllardır süren ve galiba etkili de olan bir kampanya var.

Kılıçdaroğlu’nun eleştirilecek, beceriksizlikle suçlanabilecek, yanlış bulunacak bin tane icraatı vardır belki ama “SSK’yı Kılıçdaroğlu batırdı”demek, en hafif tabiriyle insafsızlıktır.

Çok açık, çok net söyleyeyim, SSK’yı batıran Kemal Kılıçdaroğlu değildir.

SSK’nın 1990’lı yıllarda çok ciddi açıklar vermeye başlamasının ve batma noktasına gelmesinin nedeni iki kişidir.

Bunlardan birinin adı Süleyman Demirel, diğerinin ise onun ekonomiden sorumlu kişisi Tansu Çiller’dir.

Turgut Özal, Başbakanlığı döneminde, SSK’nın giderek batmakta olduğunu görerek emeklilik yaşı konusunda bazı düzenlemeler yapmıştı.

1991 genel seçimlerinde, Süleyman Demirel liderliğindeki Doğru Yol Partisi’nin seçim vaatlerinden biri de “emeklilik yaşının düşürülmesi”ydi.

O dönemde Özal, bas bas bağırmış ve “Bunlar SSK’yı batıracak” demişti.

Nitekim seçimlerden galip çıkan Demirel DYP’si, hükümeti kurduktan sonra emeklilik yaşını düşürmüş, türlü emeklilik yolları getirmiş ve SSK’nın iki yakasını bir araya getirmesine olanak bırakmamıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun şanssızlığı, bu kararlar alınırken ve SSK siyasi kararlar neticesinde batağa sürüklenirken genel müdürlük koltuğunda oturmasıydı.

Siyaset bu kararı verdikten sonra, o koltukta ister Kemal otursun, ister Ahmet, ister Mehmet, SSK’nın batma noktasına gelmesi kaçınılmazdı.

Demirel ise bu durumu bilmesine rağmen bu kararları almasını, “Sosyal devlet, emeklilik kurumlarına yardım eder” diye savunuyordu.

Bugün de hükümet emeklilik yaşını 35’e çekse, gereken gün sayısını indirse SSK yine batacaktır.

Peki “Sorumlusu genel müdürdür” diyebilir miyiz?

O günleri hatırlamayan gençler, SSK’yı Kemal Kılıçdaroğlu batırdı zannedebilir.

Ama o günleri yaşayanların bunu söylemesi insafsızlıktır.

Fatih altayliyi hic sevmem ama cok guzel aciklamis :)
muzurtilki muzurtilki , gayet net bir aciklama olmus

Milana22 Milana22 canım ben buna zaten cevap verdim
bunları yorumlamak için Fatih Altaylı'dan alıntı yapmama da gerek yok, konuları biliyorum

tek taraflı internet siyasetini de doğru bulmuyorum

Normal yani Selo ziyareti size gore..ulkede selo yu ziyaret edenin zaten kalmamasi daha hayirli degil mi? Siz ne dediginizin farkinda misiniz

Gönderdiğim linkte izlerseniz arka planda sesler geliyor Selo başkan diye.Ben anlamlandıramadım Muharrem İnce diye gidip ,Selo başkan denmesini:confused:Muharrem İnce'nin Erdoğan'a yuhalanmasında yuhalamayın deyip,Selo başkan diye slogan attıklarında susturmamasını...

bence akşener'i demirtaş'ı ya da bir başkasını da yuhalasalar onları da sustururdu. yuhalamayı susturması bambaşka ve güzel bir olay.

X