Hanfendi tam tersi olmasin.en yakindan acin bdv okuyun evlenemiyorum diye konu acan insanlarla dolu.artik bayanlar icin 30 bile erken evlenme yasi goruluyor.1 cocuktan fazlasina gerek yok gozuyle bakiliyor.tam tersi uremememiz icin yapilan oyunlari gormuyorsunuz bir de aksini yaziyorsunuz.bence sizin yaptiginiz bir algi operasyonudur.su an ozel sektorde calisan biri olarak soyluyorum universite mezunu olmak bile yetmiyor egitim artik universite otesine tasindi
Insanlar yurtici yurtdisi masterlar yapiyor, birkac dil ogreniyor.evet dedikleriniz biz kuccukken dogruyfu herkes en fazla lise mezunu ve erken yasta cocuk sahibiydi siz gecmiste kaldiniz sanirim ya da cok malum kanal haberleri izliyorsunuz
üremememiz için yapılan oyun arıyorsanız kısaca şunu söyleyeceğim, o getirilen suriyeli, afgan vs insanlar ile bu millet azalacak. gidip herkesi katletmek yerine bu şekilde bir soykırım zaten yapılıyor. bunu da dış güçler yapmıyor. dışarıdan oynanan bir oyun yok, hatta tam aksine.
eğitimin ise üniversite ötesine taşınması bir gösterge olmamalı. kaliteli eğitim veren kaç üniversite kaldı? bakkalın bile üstüne üniversite/myo vs açılır oldu. eğitimcilerin hali ise içler acısı.
eğitim bitti.