Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

üremememiz için yapılan oyun arıyorsanız kısaca şunu söyleyeceğim, o getirilen suriyeli, afgan vs insanlar ile bu millet azalacak. gidip herkesi katletmek yerine bu şekilde bir soykırım zaten yapılıyor. bunu da dış güçler yapmıyor. dışarıdan oynanan bir oyun yok, hatta tam aksine.

eğitimin ise üniversite ötesine taşınması bir gösterge olmamalı. kaliteli eğitim veren kaç üniversite kaldı? bakkalın bile üstüne üniversite/myo vs açılır oldu. eğitimcilerin hali ise içler acısı.
eğitim bitti.

Fatih altayliyi hic sevmem ama cok guzel aciklamis :)
muzurtilki , gayet net bir aciklama olmus

Evet daglara cikip Mehmetcigimizi yillarca sehit eden bu alcaklara sanirim icten ice malum parti gibi burdaki bircok kisinin de sempatisi var.su an aday gosterilen sahis Demirtas i ziyaret edince belki de "evet aranilan lider" bu demistirsiniz.olanlara at gozlugu ve suru psikilojisi olarak bakmaysn biri olarak ben hic sasirmadim.chp artik eski chp degil ve zihniyeti cok net belli.uzuluyorum ki insanlar bunlara gozunu yumup ezbere devam ediyorlar.farkli haber kanallari, yazarlar ve farkli tartisma ortamlari oneriyirum herkese

Burdan neye varmaya çalıştığınızı anlamadım.. Adam demokrasi anlayışı içinde bütün adayları başarılar ziyaretinde bulunmuş.. Artık ülkede böyle şeyler kalmadığı için yadırganıyor tabi..
Ayrıca selo Başkan diye nerde bağırdılar net olarak?

Pardon tüm medya hükümetin tekelinde iken hangi farklı kanaldan ortamdan bahsediyorsunuz ?

Bende bu kadar aşağılanmaya rağmen bir kadın olarak bu iktidar seviciliğini anlamıyorum mesela
Bakınız ;
Eki Görüntüle 2145328
Hakikaten yaaa, kadınları her fırsatta aşağılayan bir hükümet ve koşa koşa ona oy veren kadınlar.

Bide bunların “çoçuk tecavüzcüsü ile evlendirilsin” yasası çıkarmaya çalışanları vardı

Bu yazdıklarınız tamamen akp seçmenin tarzı
Megri megri diye davul zurnayla karşılama yapanlar da zaten chp lilerdi dimi ??
İşte bunlar hep a haber

Gönderdiğim linkte izlerseniz arka planda sesler geliyor Selo başkan diye.Ben anlamlandıramadım Muharrem İnce diye gidip ,Selo başkan denmesiniMuharrem İnce'nin Erdoğan'a yuhalanmasında yuhalamayın deyip,Selo başkan diye slogan attıklarında susturmamasını...

Fatih altayliyi hic sevmem ama cok guzel aciklamis :)
muzurtilki , gayet net bir aciklama olmus

Milana22 canım ben buna zaten cevap verdim
bunları yorumlamak için Fatih Altaylı'dan alıntı yapmama da gerek yok, konuları biliyorum

tek taraflı internet siyasetini de doğru bulmuyorum

Normal yani Selo ziyareti size gore..ulkede selo yu ziyaret edenin zaten kalmamasi daha hayirli degil mi? Siz ne dediginizin farkinda misiniz

bence akşener'i demirtaş'ı ya da bir başkasını da yuhalasalar onları da sustururdu. yuhalamayı susturması bambaşka ve güzel bir olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…