- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
İnsanların izleme okuma alışkanlıklarını kesin yargı ile ilk ifade eden sizsiniz neyse sizinle polemiğe girmek gereksiz.Sizden cok daha fazla ..... diye baslayan cumle bir onyargidir.daha hangi cumleyle neyi kastettiginizi bilmiyorsunuz.arkasi bos laflarsa yazdiklariniz yazmayin lutfen...
Sizin izlediginiz kanallar mesela...aksam 19:00 da aciyorsunuz ya bir de sabah versiyonu var, he o iste...he bilmiyorum belki de hic izlemiyorsunuzdur o daha muhtemel.
Sizden daha cok ..diye basladiginiz cumlede kesin yargi ile ifade eden sizsiniz zaten.ben kendimi sizden daha cok gormedim ki siz gordunuz.ne yazdiginiz da goremiyorsunuz, cok uzuldum gercekten...İnsanların izleme okuma alışkanlıklarını kesin yargı ile ilk ifade eden sizsiniz neyse sizinle polemiğe girmek gereksiz.
Sizden daha cok ..diye basladiginiz cumlede kesin yargi ile ifade eden sizsiniz zaten.ben kendimi sizden daha cok gormedim ki siz gordunuz.ne yazdiginiz da goremiyorsunuz, cok uzuldum gercekten...
İlk yargı ifadesini kullanan sizsiniz ki ben dün akşamdan beri burada pek çok mesaj paylaştım hiçbirinde kişisel saldırı yoktu , olamaz da , benim derdim evlatlarımızın geleceği sadece...Sizin izlediginiz kanallar mesela...aksam 19:00 da aciyorsunuz ya bir de sabah versiyonu var, he o iste...he bilmiyorum belki de hic izlemiyorsunuzdur o daha muhtemel.
Kullanilmayan oylar paylastirilmiyor , nerden duydunuz bunu?Mevcut hükümet fazlasıyla guvenimi sarstı.digerleri zaten daha şu süreçte nekadar yetersiz olduklarını gösteriyor. kullanılmayan oylar diğer partiler arasında paylastırılıyor diye biliyorum.o yüzden geçersiz oy kullanmayı düşünüyorum.
Kullanilmayan oylar paylastirilmiyor , nerden duydunuz bunu?
Anketlerde paylastiriyorlar , gercek secim sonucu paylastirilmiyorGeçen seçimde bir TV programında duymuştum
Sizin asla oy vermem dediginiz vatan haini teroriste, desteklediginiz lider ve arka plandaki tum o zihniyet sempati duyuyor maalesef...
Şimdilik bir seçim vaadi. Anketlerde umduğunu bulamazsa gelsin tehditler.seçilirsem ohal'i kaldıracağım demelerini de düşünürsek kesinlikle dalga geçiyorlar.
şimdi çıkar bana "ohal'den neden rahatsız oldun ki?" derler.
neyse o yüzden.
Seni başkan yaptiracaz selo başkan ❤❤
Anketlerde paylastiriyorlar , gercek secim sonucu paylastirilmiyor
Bosa verdiginiz oy sayilmayip iptal oluyor
Burda herkes kendi dusuncesi paylaşıyor benimm mesajimdan anlinti yapmayın inadina SELO BAŞKANHahaha hiç güleceğim yoktu.
Kusura bakmada ablam, sacma sapan eylem yapmak adina polise vuruyosa siddet uyguluyosa kadin madin dinlemezdim ben polis olsam.. kimse kusura bakmasin..Seyret bence ne demiş..
Ablacim valla kadin dusmani filan degiller.. oyle olsa bu kadar kadin nasil calisiyo? Nasil egitim goruyo? Ben inanmiyorum bunaşimdi bu hükümet kadınlara karşı da bundan önce nasıldı?
ben kapalı biri değilim, yeri gelir şort da bikini de giyerim, yani o yüzden yazmıyorum
bu türban meselesi neydi? türban meselesi "din" den çok kadınlara yönelik bir hareket değil miydi? yasası, kanunu bile yokken, aynı zihniyetteki erkeklerin okuyabildiği (şalvarla sarıkla okula gelen vardı) ama kadınların eğitim hakkının elinden alındığı bir dayatma değil miydi?
ha ama AKP de şimdi ne yapıyor? rakam olarak bilmiyorum ama gözlem olarak mesela ismek'lere kadınlara "el vermeyen" erkek hocaları ve türbanlı kadın hocaları alıyor. farklı fikirlerdeki insanları almıyorlar. bu insanlar 16 yaştan 60 yaşa herkese eğitim veriyorlar. oysa seçim kıstası ne kadar bilip ne kadar öğretebildiğin olmalı.
türban meselesi ne kadar yanlış ise bu da o kadar yanlış.
Şimdilik bir seçim vaadi. Anketlerde umduğunu bulamazsa gelsin tehditler.
'400 vekil verin bu iş huzur içinde çözülsün' cümlesini hafızamdan silip bir türlü unutamıyorum..
Ciddi misin ya sen:) bu adam mahpus daminda degil mi?Seni başkan yaptiracaz selo başkan ❤❤