Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ciddi misin ya sen:) bu adam mahpus daminda degil mi?
Niye zorunuza gidiyor bunca kurt dusmaiginiz neden kürtlerin iradesinj adaletsiz bi sekilde yargiliyorlar hirsizi fetocusu disarda cirt atarken baristan kardeslikten bahsedenler mapus daminda. Zaten ciksada mitinglerin de bombalar patlattılar katliamlar yaparlar

Bakicam.. bu adamlar kadinlara bu kdr dusmansa neden kadinlara is olanagi sunuyolar madem?

Pek iş olanağı sunuyorlar diyemiyorum ben...

25 yıllık emekçi, 1 yıllık da işverenim... İş olanakları sundukları kadınların % 80 nini kendileri yerleştiriyorlar. Kendi tedrisatlarından geçmiş ve kendi görüşlerinde olanlar.. Yalandan da olsa... Örgütlenmelerini çok takdir ettiğimi de söylemeden geçmeyeyim.. Çok başarılılılar...

Hergün envai çeşidinden onlarında konularını okuyoruz. Maaşına el koyan koca, hakaret eden aşağılayan KV vs...
İşte geri kalan % 20 lik kesimde her gün burada konu açıyor. Amirim eziyor, müdürüm mobbing yapıyor diye.. İşte bir avuçta benim gibi dirençli, ekmeğimi taştan çıkarır kocaya babaya minnet etmemciler var..

Niye zorunuza gidiyor bunca kurt dusmaiginiz neden kürtlerin iradesinj adaletsiz bi sekilde yargiliyorlar hirsizi fetocusu disarda cirt atarken baristan kardeslikten bahsedenler mapus daminda. Zaten ciksada mitinglerin de bombalar patlattılar katliamlar yaparlar
Kurtler zoruma gitmiyor, Tc de yasayip ekmegini yeyip suyunu icip nankorluk edenlere lafim. Kurtluk ardina saklanmayin

Sizin asla oy vermem dediginiz vatan haini teroriste, desteklediginiz lider ve arka plandaki tum o zihniyet sempati duyuyor maalesef...
İmralı ve gizli kapaklı Oslo görüşmelerinde bir terörist başını muhatap alıp aynı masaya oturmakla, mitingde selo başkan denmesini nasıl kıyaslarsınız ? Tenezül buyurup AKP yi destekleyenlerde gelseydi İnce nin mitingine Ve yaşasın Reyis deselerdi de susturulmaz, yuhhh diyenler susturulurdu... Çamur at izi kalsın tarzı bu tip ufak meselelerden örnekleme yapmasak keşke... Zira çok daha büyük ve gerçek sorunlarımız var... Özellikle kadınlar ve çocukların...

Pek iş olanağı sunuyorlar diyemiyorum ben...

25 yıllık emekçi, 1 yıllık da işverenim... İş olanakları sundukları kadınların % 80 nini kendileri yerleştiriyorlar. Kendi tedrisatlarından geçmiş ve kendi görüşlerinde olanlar.. Yalandan da olsa... Örgütlenmelerini çok takdir ettiğimi de söylemeden geçmeyeyim.. Çok başarılılılar...

Hergün envai çeşidinden onlarında konularını okuyoruz. Maaşına el koyan koca, hakaret eden aşağılayan KV vs...
İşte geri kalan % 20 lik kesimde her gün burada konu açıyor. Amirim eziyor, müdürüm mobbing yapıyor diye.. İşte bir avuçta benim gibi dirençli, ekmeğimi taştan çıkarır kocaya babaya minnet etmemciler var..
Yaw maasina el koyuyosa koca erdogan napsin buna? Kadin banka kartini vermesin! Kv zulum ediosa erdogan napsin:) yaw inanilir gibi degil bu ornekler. Denetim vs yok buna katiliyorum. zaten denetimi yapanlarinda denetime ihtiyaci var bana gorede

16 yıldır iktidar partisi babasının çiftliği gibi her istediği yaptı... Satılmadık hiçbir değer kalmadı daha ne satacak.? Şimdi Türkiyenin en köklü üniversitelerinde sıra..! İnönü Ünversitesinden bahsederken adını ağzıma almak istemediğim zat olarak bahseden.. Eğitimde bir adım daha ileri gidemeyen, sağlıkta reform ama hastanelerde doktor yok... Atanamayanlar..Ekonomi bitmiş... Dolar, euro dolayısıyla benzin uçmuş... Benzine zam diyosun olsun ben hep 50 tl lik alıyorum diyen bir seçmen kitlesi.. Onu geçtim arkadaşım 16 yıldır bu ülkeyi sen yönetiyorusun.. Ohali getiren sen.. Demokrasiyi bitiren sen.. Yasama yürütme yargıyı istediğin gibi idare eden sen.. Bugün çıkmış seçilmek için daha demokratik, daha huzurlı bir Türkiye diyorsun..Ahdım olaun kii ohall kalkacak diyorsun..Bunları yapan sen seçilmek için kaldırmayı vaat eden de sen... Bence artık TAMAM...! Saçmalamak herkesin hakkı birazcık ama artık TAMAM. .
+1
tamamdır:) daha ne diyelim anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az....

Lackalasma degil anlamamissin:)

ben herkesin fikrini belirtmesi gerektiğini söyledim. ki gerçekte de böyle düşünüyorum. sınırlar aşılmadıkça, seviyesizleşmedikçe ya da karşıdakine zarar verecek boyuta gelmedikçe herkes düşüncesini, fikrini belirtme ve savunma konusunda serbest olmalı.
ilk yazdığınızdaki üslubunuza bakarsanız anlarsınız.

Bomba patlatip, katliam yapmak...himm tam uzerine bastin ayagini cek.senin baskan iyi biliyor o isleri
İmralı ve gizli kapaklı Oslo görüşmelerinde bir terörist başını muhatap alıp aynı masaya oturmakla, mitingde selo başkan denmesini nasıl kıyaslarsınız ? Tenezül buyurup AKP yi destekleyenlerde gelseydi İnce nin mitingine Ve yaşasın Reyis deselerdi de susturulmaz, yuhhh diyenler susturulurdu... Çamur at izi kalsın tarzı bu tip ufak meselelerden örnekleme yapmasak keşke... Zira çok daha büyük ve gerçek sorunlarımız var... Özellikle kadınlar ve çocukların...
Selo baskan denmesi kismininben altini cizmedim lakin o konuyu gecin zaten hapishanede ziyaret ediliyor bu adam onu gecin bunlar zaten acik acik sempatilerini belli ediyorlar.size soruyorum siz tum bu olanlardab sonra gonul rahatligiyla bu profilde ve gecmisi bu olan birine gonulr ahatligiyla oy verebilcek misiniz?
Ayrica kadinlar ve cocuklarla ilgili evet cok icim aciyor ve hepsinin basinin egitimsizlik oldugunu dusunuyorum.bundan once de maalesef ki olan bu sapik zihniyetle insallah egitin sistemimizle savascaz daha da gelistirip en aza ibdircez

Yaw maasina el koyuyosa koca erdogan napsin buna? Kadin banka kartini vermesin! Kv zulum ediosa erdogan napsin:) yaw inanilir gibi degil bu ornekler. Denetim vs yok buna katiliyorum. zaten denetimi yapanlarinda denetime ihtiyaci var bana gorede
eğer yazdıklarımdan anladığınız buysa, yazdığım her bir kelimeye yazık olmuş derdim de neyse ki gerçekten anlayanlar var...

Kusura bakmada ablam, sacma sapan eylem yapmak adina polise vuruyosa siddet uyguluyosa kadin madin dinlemezdim ben polis olsam.. kimse kusura bakmasin..

Polise vyrmakta yanlış ama söylenen söz dahada ağır değilmi..
Kadını aşağılamak zaten..

orada kadının yaptığının yanlış olduğunu açıklarsın. ona tamam ama çıkıp kız mıdır kadın mıdır bilemem demek kimseye yakışmaz. ne demek o öyle? böyle konuşan arkadaşım olsa arkadaşlığımı bitiririm. çok çirkin bir cümle.

Aynen yaptığının yanlış olduğunu söylesin yeter,ama kalkıpta kadınmı kızmı demesi çok çirkin bir benzetme..

Yanlış anlaşıldım galiba ben sizin görüşünüzü destekledim aslında.. şimdi diyorlar ki ay sonunu zor getiriyorum diyenler bu ülkeyi zamanında chp'de yönetti ama insanlar o döneme tekrar dönmemek için tabiki şuankini destekliyorlar.. asla teröristlerle el ele olanlara oy vermicem bunun içinde kimseye hesap vermicem... durmak yok tam gaz yola devam...
Fetöyü devlete sokan AKP- Dolbahçede HDP ile uzlaşan AKP-İmralıya heyet gönderen AKP- İŞİD e Tırlar dolusu silah yollayan AKP...
bencede Teröristlerle kol olanlara oy vermemeliyiz...

X