öncelikle devletin değil, daha ziyade toplumun İslamileşmesi” stratejisidir.
Sağcı milliyetçi merkez daha da mufazakarlaşırken, muhafazakarlık giderek şeriatçı saiklerle hareket etmeye başlıyor.
Maneviyatsız şeriatçıların bu vicdansız dünyanın vicdanı olmadıkları, eşitlik ve özgürlük maneviyatı sahiplerince ortaya konabilmeli. Çünkü dogmadan maneviyat çıkmaz ama herkesin eşitliği ideali maneviyattan başka ne olabilir ki?
Ben bu filmi daha önce izlemiştim. En sonda vahdettin ingiliz gemisiyle kaçmıştıBakış açısı güzel olmakla beraber böyle düşüneceklerini hiç sanmıyorum.
Seçim vaadi olarak kendi koyduğu khk ları kaldırma sözü veren bir parti liderinden bahsediyoruz.
Siz yine de iyi düşünün derim
doğru bilmiyo olabilirler inşallah görmek isteriz nasıl olcağınıHavada kalio gibi oluyo yazdiklarin o yuzden dedim, kimisi bilmiyo cunku.
Valla chp gelsede hep birlikte gorsek daha mi iyi olacak
Adayların hiçbiri yeterli değil ki yeterli görelim.Adayların hiçbirini yeterli görmeyenler ne yapmalı peki? İlla oy vereceğim diye aklıma ve mantığıma yatmayan birine de oy vermek istemiyorum.
Teşekkür ederim işim çok yoğun oturup sayfalarca yazasım var da yazamıyorum benim düşüncelerimi ifade eden başka makalelerden alıntılar yaparak izah etmeye çalıştım. Rahat bir vaktim de uzun uzun kendi cümlelerim ile de yazacağım. Gerçekten büyük tehdit altındayız insanlar kabul etmek istemeseler de hükümet çok başarılı algı operasyonu ve kamuflaj konusunda ki Sayın cumhurbaşkanımızın 8 Mart kadınlar günü konuşmasını çok manidar buldum :) Lütfen dinlemediyseniz dinleyin ya da okuyun ne demek istediğimi gayet net anlayacaksınız gerçi zaten siz fazlası ile farkındasınız ama herkesin tarafsız gözle o konuşmayı dinlemesi gerek.. Ensarı soruşturmayan , hamile kadın , şortlu kadın sokakta aleni dövüldüğünde serbest bırakan zihniyet soruşturma istiyor çok ironik ve trajikomik buluyorum ben ve içim acıyarak izliyorum bu ülkeye yapılanları... Ya çok şey var söylenecek TSK dan milli eğitime sağlığa ama işte diyorum biz ne desek boşKaleminize saglik cok guzel yazmissiniz
Ozellikle alintiladigim noktalara yuzde bir milyon katiliyorum
Simdi keske akp yanlilari gelse , sizin acikladiginiz sekilde aciklasalar kendi hukumetlerini , ama sonsuza kadar bekleriz herhalde
Teşekkür ederim işim çok yoğun oturup sayfalarca yazasım var da yazamıyorum benim düşüncelerimi ifade eden başka makalelerden alıntılar yaparak izah etmeye çalıştım. Rahat bir vaktim de uzun uzun kendi cümlelerim ile de yazacağım. Gerçekten büyük tehdit altındayız insanlar kabul etmek istemeseler de hükümet çok başarılı algı operasyonu ve kamuflaj konusunda ki Sayın cumhurbaşkanımızın 8 Mart kadınlar günü konuşmasını çok manidar buldum :) Lütfen dinlemediyseniz dinleyin ya da okuyun ne demek istediğimi gayet net anlayacaksınız gerçi zaten siz fazlası ile farkındasınız ama herkesin tarafsız gözle o konuşmayı dinlemesi gerek.. Ensarı soruşturmayan , hamile kadın , şortlu kadın sokakta aleni dövüldüğünde serbest bırakan zihniyet soruşturma istiyor çok ironik ve trajikomik buluyorum ben ve içim acıyarak izliyorum bu ülkeye yapılanları... Ya çok şey var söylenecek TSK dan milli eğitime sağlığa ama işte diyorum biz ne desek boş
Teşekkür ederim işim çok yoğun oturup sayfalarca yazasım var da yazamıyorum benim düşüncelerimi ifade eden başka makalelerden alıntılar yaparak izah etmeye çalıştım. Rahat bir vaktim de uzun uzun kendi cümlelerim ile de yazacağım. Gerçekten büyük tehdit altındayız insanlar kabul etmek istemeseler de hükümet çok başarılı algı operasyonu ve kamuflaj konusunda ki Sayın cumhurbaşkanımızın 8 Mart kadınlar günü konuşmasını çok manidar buldum :) Lütfen dinlemediyseniz dinleyin ya da okuyun ne demek istediğimi gayet net anlayacaksınız gerçi zaten siz fazlası ile farkındasınız ama herkesin tarafsız gözle o konuşmayı dinlemesi gerek.. Ensarı soruşturmayan , hamile kadın , şortlu kadın sokakta aleni dövüldüğünde serbest bırakan zihniyet soruşturma istiyor çok ironik ve trajikomik buluyorum ben ve içim acıyarak izliyorum bu ülkeye yapılanları... Ya çok şey var söylenecek TSK dan milli eğitime sağlığa ama işte diyorum biz ne desek boş
Umarım artık değişiklik olur..Seçilirsem eflansyonu düşereceğim diyor..16 yıldır zaten başımızdasın düşürsenize o zaman..
Bazen dalga geçildiğimizi düşünüyorum..
Hanfendi tam tersi olmasin.en yakindan acin bdv okuyun evlenemiyorum diye konu acan insanlarla dolu.artik bayanlar icin 30 bile erken evlenme yasi goruluyor.1 cocuktan fazlasina gerek yok gozuyle bakiliyor.tam tersi uremememiz icin yapilan oyunlari gormuyorsunuz bir de aksini yaziyorsunuz.bence sizin yaptiginiz bir algi operasyonudur.su an ozel sektorde calisan biri olarak soyluyorum universite mezunu olmak bile yetmiyor egitim artik universite otesine tasindiAlgi operasyonu ve toplumu degistirme konusunda inanilmaz basarililar
40 senelik omrumde cok net gozlrmledigim birsey var ise o da geriye gittigimizdir , bunu cok basit bir ornek uzerinden verecegim sizin anlayacaginiza eminim :)
Tv programlari , sosyal medya vs incelediginizde kadinlarin nasil evlilige ozendirildigini gorebilirsiniz , alttan alta pembe evler , mutlu hayatlar vs vs
Ben 20 yasindaykrn derdimiz univ bitirip iyi bir is bulmak , kariyer yapnak iken su anda univ okuyan 20 yasindaki kizlar bile evleniyor
Cunku kadin evlenmeli , evde oturup uremeli
Ama bunun farkinda bile degil kimse
Neden bu kadar geriye gidiyoruz? Nasil gidiyoruz?
Cevabı Fatih Altaylı versin bu sefer de :)Kuzum bi insan tek basina nasil batirabilir? Bende bunu anlamaya calisiyorum , bu adam basbakan degil cbaskani degil nasil bir basina koskoca sgk yi batirabiliyor?