- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
Yapmayın lütfen.Her yazdığınız bu hükümeti destekler durumda.Öncesinin ne kadar kötü olduğunu
AKP geldikten sonra nasıl düzeldiğini yazıp duruyorsunuz.
Ben yıllarca boş oy attım.Hiçbirini oyuma layık görmedim.Ama şu anda bu gitsinde modundayım.
Beni bu duruma getiren ülkemin hali, çocuklarımın geleceği.
Neye göre İnce ve Akşener kötü ? Bunu 16 senedir görüyoruz.Benim yorumum en kötü.
Bir de onları görelim.Bundan daha kötü olmaz zaten.
Aynen katiliyorum Turkiye de dogmus buyumus suan yurtdisinda yasayan biri olarak.cok adaletsiz bi sistem.sadece izne gidip Turkiye hakkinda soz sahibi olmak bana gore cok yanlis.bilgi sahibi olmamak ne demek soyledikleri gerekceleri bi duysaniz hayal dunyalarina hayran kalirsiniz.daha yazacak cok sey var da neyse ...Ben oy sayım işlemi sona yaklaşırken bir anda değişen ibreyi, çöpten çıkan pusulaları, kesilen elektrikleri vs. kastetmiştim aslında..
Burası nabız yoklamada daha şeffaf bir platform bence..
Yurtdışında yaşayan insanlar ne derece bilgi sahibi ki zaten bu toplumun yaşadığıyla alakalı? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak onların ki..
Diğer arkadaşları bilmem ama benim hayalgücüm çok kısırdır. Bu kadar da gerçekçi olma diye de eleştirilirim hep.baya bir hayal gücünüzü çalıştırmışsınız
akp mi mhp mi saçma sapan bir bilmece veya oyun yapmaya çalışmadım
zannettiğiniz gibi akp politikasını savunmuyorum
bence çok ama çok eksik var, yanlışlar var
fakat daha önce de yazdım ısrarla tekrar yazayım
"ben anti-tayyipçiyim o gitsin de kim gelirse gelsin" zihniyetine de karşıyım, hem de çok
bana göre ne ince ne akşener erdoğan'dan daha iyi değildir, hele ki grup danışmanları falan ne desem bilmiyorum
insanların erdoğan'ı eleştirirken diğer taraflara 3 maymunu oynaması bana doğru gelmiyor
benim tepkim buna ki bunu da yazdım daha önce
nasıl ki siz memleket daha kötü olamaz diyorsunuz ben de daha kötü olabilir diyorum ve göze alamıyorum
nasıl ki siz Erdoğan gitsin diye kim olursa olsun diyorsunuz, ben de diyorum ki bunlar olacağına Erdoğan gitmesin
bu sistemi getiren hükümet, ilk deneyimi yaşatsın
fakat bu akp politikasını körü körüne desteklediğim anlamına gelmiyor
seçeneklerin hepsi kötü, kötünün iyisini seçiyorum olarak bakıyorum
evet akp'yi destekler gibi yazıyorum, neden çünkü herkes sadece olumsuz tarafları yazıyor
ama biri de çıkıp sadece akp'nin olumlu yanları yazsa, ona da şu şu şöyle değil mi diye olumsuz tarafları yazarım
o zaman onlar da der ki sen chp'lisin
Diğer arkadaşları bilmem ama benim hayalgücüm çok kısırdır. Bu kadar da gerçekçi olma diye de eleştirilirim hep.
Hükümet yanlısı değilim diyorsunuz ama söylemleriniz hep bir aklama çabasıyla dolu...
Simdi oyle ama eskiden de böyleydi. Şimdi var ama eskiden de vardı hatta daha çok vardı kıyaslamaları ile dolu cevaplarınız..
Daha iyisi yok demeye getiriyorsunuz ama bu çağda herseyin ve herkesin bir üst modeli vardır. Denemeden bilemeyiz öyle değil mi ?
Olmamalı çünkü bu yapılmamalı.Boş atacağım ya da sandığa gitmeyeceğim seçeneği de olmalı.
Tc kimligine sahipler bu haklari var2 yılda 1 ay tatile gelen insanlarında oy kullanması çok mantıksız. Eğitim, sağlık, iş, enflasyon, faiz, kredi hiç biriyle ilgelenmeyip bizler gibi yaşamayıp, maaş almayıp gel oy kullan.
Gelsinde aynisi olsun istiyo millet demekTatlım çöp kokusu dedin de aklıma Bakırköy geldi. Trilyon liraya evler ama sokaklar çöplük. Bir ilçeyi çöpten arıtmayı beceremeyen belediyecilik. Belediyesini idare edemeyen partiler.
Adayların hiçbirini yeterli görmeyenler ne yapmalı peki? İlla oy vereceğim diye aklıma ve mantığıma yatmayan birine de oy vermek istemiyorum.Olmamalı çünkü bu yapılmamalı.
Sandığa gitmek vatandaşlık görevidir, her erişkin ve akıl sağlığı yerinde olan yurttaş sandıkta oyunu vermelidir.
Aksi düşünülemez, yaptırımı da olmalı.
Hele boş oy, en anlamsızı.
Kendisini yönetecek kişiyi seçme hakkında bile sesi sözü olmayan, ilgilenmeyen insan ne demeye bir ülkenin vatandaşı ki?
Kuzum bi insan tek basina nasil batirabilir? Bende bunu anlamaya calisiyorum , bu adam basbakan degil cbaskani degil nasil bir basina koskoca sgk yi batirabiliyor?Milana22 yapma canım ya, Kılıçdaroğlunun direkt kendi röportajları var, şimdikiler değil tabi, o zamankiler. öyle pişkin ki anlatırken...
ben Kılıçdaroğlu SSK yı bıraktıktan 1 yıl sonra o bölgede çalışıyordum, yani görmen lazımdı durumları
Erdogana verecegim oyumu, nedeni de, agir ekonomik cokuntu geliyor, bunun suclusu kendisi ve partisi ve temsil ettigi siyasi dusunce! ulkede ozellestirilmeyen yok edilmeyen kurum kalmadi..yeni birinin ustune cokecek sistem, aynen ozal, demirel ve avarenelerinin yarattigi felaketin ecevitin basina cokmesi gibi..sonra bunlar utanmadan gelip gelip savunuyorlar "o iktirada bu oldu, bakin beceremediler"... erdogana oyumu verecgim ki, yarattiklari enkazin altinda kendileri kalsinlar!
Şeriat konusunda çok da emin olmayın derim ben.... Yıllar öncesi konuşmalarında savaşta her şeyin mübah olduğunu söyleyen söylemleri var... Yalan , hırsızlık gibi....Söylemeden geçemeyeceğim :) ne şeriatı allah aşkına? Bunlar kim şerait getirmek kim?
Dinin en çok yozlaştığı zaman dilimi hangisidir sizce? Dinen yada siyaseten gelme ihtimali olan şeriatten en çok akp zararlı çıkar :) bindikleri dalı kesmez onlar :)
İç savaş dediğimiz de içeride sen varsın ben varım. Az biraz da aklımız varsa birbirimizi yemeyiz oldu bitti.
Bunun dışında Suriyeliler-le ihtimal var, ama bu saatten sonra sanmıyorum. Ciddi anlamda kamu vicdanını sarsacak, büyük grupları karşı karşıya getirecek bir şey yaşanmalı, o da Suriyeliler karşılık vermez büyük ihtimal.
Bir diğeri sınırdan patlarız. E olmasın diye bir şeyler yapıyorlar/
Bu saatten sonra Ermeni/Kürt mevzusu da yemez diye düşünüyorum.
O yüzden sizi iyimser buldum iç savaş dediginizde :)
Ben iç savaş değil direkt olarak kendimizi sıcak savaşın içinde bulacağımız bir savaş öngörüyorum. 5 seneyi geçmez gidişata bakılırsa
Boş oylar direk ona gidiyor ona emin olabilirsin. Norveçte yaşamıyoruz. Benim de hoşuma gitmeyen şeyler var. Ama burada amaç ondan kurtulmakAdayların hiçbirini yeterli görmeyenler ne yapmalı peki? İlla oy vereceğim diye aklıma ve mantığıma yatmayan birine de oy vermek istemiyorum.
Bakış açısı güzel olmakla beraber böyle düşüneceklerini hiç sanmıyorum.Erdogana verecegim oyumu, nedeni de, agir ekonomik cokuntu geliyor, bunun suclusu kendisi ve partisi ve temsil ettigi siyasi dusunce! ulkede ozellestirilmeyen yok edilmeyen kurum kalmadi..yeni birinin ustune cokecek sistem, aynen ozal, demirel ve avarenelerinin yarattigi felaketin ecevitin basina cokmesi gibi..sonra bunlar utanmadan gelip gelip savunuyorlar "o iktirada bu oldu, bakin beceremediler"... erdogana oyumu verecgim ki, yarattiklari enkazin altinda kendileri kalsinlar!
Hayal gücü ile konuşuyorum öyle mi :) buna sadece gülüyorum :)baya bir hayal gücünüzü çalıştırmışsınız
akp mi mhp mi saçma sapan bir bilmece veya oyun yapmaya çalışmadım
zannettiğiniz gibi akp politikasını savunmuyorum
bence çok ama çok eksik var, yanlışlar var
fakat daha önce de yazdım ısrarla tekrar yazayım
"ben anti-tayyipçiyim o gitsin de kim gelirse gelsin" zihniyetine de karşıyım, hem de çok
bana göre ne ince ne akşener erdoğan'dan daha iyi değildir, hele ki grup danışmanları falan ne desem bilmiyorum
insanların erdoğan'ı eleştirirken diğer taraflara 3 maymunu oynaması bana doğru gelmiyor
benim tepkim buna ki bunu da yazdım daha önce
yok-tu. Var-dı.hayır demek istediğim "belediye başkanı seçilememiş" demek çok indirgemek oldu, bu adamın türlü vasıfları var
düşük profilli tabirini kendi lideri değil bir milletvekili söyledi ve çok tepki aldı
başbakanlık seçiminde seçilen tek başına lider değildir, eğer öyle olsaydı bir çok insan Kılıçtaroğlu'nu sevmiyorum ama chp Atatürk'ün partisi diye oy vermezdi
"Söylediğinz gibi İnce'yi parti başkanı yapmayan parti halka sorulsa İnce çoktaaan parti başkanı
olmuştu." işte bu ne kadar kötü.
neden eğitim sistemini TEOG'la sınırlandırıyorsunuz ki? en basiti dayağın haddi hesabı yoktu, her okulda, her sınıf seviyesinde vardı (ki ben en iyi özel okullardan birinde okudum, ona rağmen vardı). bu da eğitim sisteminin bir parçası değil mi mesela? değişik değişik puanlama sistemleri vardı mesela vs vs
Kendisini iyi kamufle ettiğini düşünüyor :)))yok-tu. Var-dı.
Eskiden böyleydi. Yaptık oldu tarzında konuşup, benim siyasi görüşüm ne ? Nerden biliyorsunuz onu desteklediğimi demeyin bari.
Dayağın haddi hesabı yoktu diyorsunuz, şimdi var mı?
Bence çok daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?