Konusma youtube da ise ben adres cubugundan sayfa linkini kopyalayip yapistiriyorum, sonra da ayrintili duzenle/onizle'den bakiyorum olmus mu diye.. Olmussa basiyorum cevaplaya..İnş benim düşüncelerimde sıkıntı vardır inş
Yalnız faiz yükseltmek için piyasaların kapanmasını beklediler. Yine arada birileri kazandıFaizleri yükselttiler
Normal şartlarda 4.5 altına düşmesi bekleniyormuş.
Millet yüklendiyse dolara Cuma ya tekrar yükselir
4.66 an itibariyleMerkez bankası acil toplandı. Toplanacaklari haberi duyulur duyulmaz düştü 4.62 ye... toplantı sonrası daha da düşer gibime geliyor...
Orası kesinYalnız faiz yükseltmek için piyasaların kapanmasını beklediler. Yine arada birileri kazandı
Bir kac gun once yuzde 17 diye okumustum biryerlerde ama gene mi yukselttiler acaba..Faizleri yükselttiler
Normal şartlarda 4.5 altına düşmesi bekleniyormuş.
Millet yüklendiyse dolara Cuma ya tekrar yükselir
300 puan okudum biryerdeBir kac gun once yuzde 17 diye okumustum biryerlerde ama gene mi yukselttiler acaba..
Bugun daha birsey yok galiba. MB Olaganustu Genel kurulu acil toplantiya cagirdigi icin dustugunu yaziyorlar.. Insallah aciklamalar balon cikmaz toplanti sonunda.
Ama o reis çekil kenara kapa çeneni öhhhdd senin haddinemi reisi sorgulamak seni hain seni derler vallaBir de dolar yükseldi diye Erdoganı yedirmeyizciler var..
Yahu madem ekonomik krizler hukumetlerin sucu degil tam tersine onlari devirmek icin disardan yapilan oyunlar.. O zaman bir krize Ecevit'i niye yedirdiniz?
Bu iktidar da dış mihraklarin oyunu olan bir ekonomik krizle gelmis olmuyor mu bu durumda
MB ve bankalar arasindaki faizlerde artis yapmis MB evet.. Bahsettigin 300 baz puan artisi da GLB borc faizinde gercekleesmis.300 puan okudum biryerde
Guzel dilekler ama teorik olarak dolarin kisa vadede dusurulerek ekonominin kurtulmasi mumkun degil. Kisa vadede ya disardan borc milyon dolarlar getirebilirler, ya bir yerleri gene araplara satabilirler, ya da faizleri arttirabilirler. Hic biri ekonomiyi kurtarmaz, sorunlari biraz erteler belki.. Borc para bulunca rahatlayan batik bir aile gibi. Ustelik faiz arttirimi kredi borcu bulunnlarin ustune ilave yuk bindirir.Doları inş indirirler seçim öncesi şaka bir yana evet çok gereksiz bir yükseliş 16 yıllık bağırış çağırış böyle teslim etmelerini istemem açıkcası inş inerde sonrası zaten malüm kim gelirse gelsin böyle bir ekonomiyle gelmesini istemem pisliklerini temizleyip gitsinler bari
Oooooo maşallah genç kız olmuş bile :)2.5 aylık kocaman kız oldu bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?