Ne için üzüldün sen şimdi ?Bu akşam parkta karınca katleden oğluma ne DEDİYSEM söz geçiremedim. Sonunda o karıncaların yuvada yemek bekleyen bebekleri var sen annelerini öldürürsen aç kalırlar biri beni öldürse hoşuna gider mi dedim... Ama anne ben babalarını öldürüyorum anneleri onlara bakar dedi... Kalakaldımbu çocuk daha tam 5 yaşında bile değil kendine faydası olmayanın farkında bu millet ne zaman fark edecek acaba bu arada çok üzgünüm
Ah kuzum benim. Çocuğun gerçeklerin ne kadar da farkında. Tabi kendi ağzından duymak üzmüştür seni. Ama yine de annesinin kendisiyle güzel ilgilendiğini biliyorBu akşam parkta karınca katleden oğluma ne DEDİYSEM söz geçiremedim. Sonunda o karıncaların yuvada yemek bekleyen bebekleri var sen annelerini öldürürsen aç kalırlar biri beni öldürse hoşuna gider mi dedim... Ama anne ben babalarını öldürüyorum anneleri onlara bakar dedi... Kalakaldımbu çocuk daha tam 5 yaşında bile değil kendine faydası olmayanın farkında bu millet ne zaman fark edecek acaba bu arada çok üzgünüm
Ne istiyorum biliyormusunuZ gözlerim kapalı güvenilir Türkiye din inanç vs gözetmezsiz adaletli Türkiye tüm vatandaşlarını kucaklayan bir Türkiye ve en önemlisi cumhurbaşkanını eleştirebilme özgürlüğüne sahip medyacı ve halk olmak istiyorum ben bukadar ucuz şey istiyorum gerisi zaten gelir çokmu Yaa bir vatandaş olarak her ay yalan değil ispatlarım 4 bin tl vergi ödeyen vatandaş olarak ben çok birşeymi istiyorum Boğaz'ıma bırakıyorsunuz isteklerimi ya haklarımız ya helalleşmemiz onu neye ve kime bırakıyorsunuz
Seçilmezsek yardımlarınız kesilecek seferberliği ilan etmişler..Şunu da buraya bırakayım
Okuyun arkadaşlar okumaktan zarar gelmez
https://ses.org.tr/2018/05/sosyal-hizmetler-lutuf-sosyal-yardim-alanlar-oy-deposu-degildir/
Bir şey diyemedimSanay
Ne için üzüldün sen şimdi ?
Biz bizeyiz zaten şurada ..anlatmak ister misin ?
Benim abimı haftada bir alıp bırakıyorlarBenim arkadaşımın liseye giden oğlunu sosyal medyada paylaşım yaptı diye sabah 5 te gelip evinden aldılar.
Sanırsın 16 yaşında çocuk örgüt lideri.Erdoğana hakaret etmişmiş.Akşam saldılar.
Bilinçli kadınsın sen çözersin bunü. Okulda tetikleyen bir şey oldu belki. Öğretmenleriyle konuşmayı dene. Üzülme sakın..Bir şey diyemezdimAğzımda geveledim babalara da yazık çocukları üzülürler diye hayır üzülmezler hepsini öldürecem dedi.. Ben onu sevgi ile büyütmeye çalışıyorum şiddeti nefreti öğrenmesini hiç istemiyorum... Ama ben farkına varmadan onun içinde öfke tohumları yeşermeye başlamış bile bunu fark etmek üzdü beni çok
Annem tv deki merkez bankası toplantı haberine terlik fırlattı demin. İhbar edicem onu da alsınlarBenim abimı haftada bir alıp bırakıyorlar
Sağol canım...Bilinçli kadınsın sen çözersin bunü. Okulda tetikleyen bir şey oldu belki. Öğretmenleriyle konuşmayı dene. Üzülme sakın..
Onu da bırakırlarAnnem tv deki merkez bankası toplantı haberine terlik fırlattı demin. İhbar edicem onu da alsınlar
Ya bizide alırlarsa şaşırmam şaka gibi demi hani demokrasi hani özgürlük olacak okadar Zaman'lar nerede Ozaman AKP mi vardı eleştirilmek her partinin Hakkı değilmi ne özelliği var akepenin ne zannediyor kendiniBenim arkadaşımın liseye giden oğlunu sosyal medyada paylaşım yaptı diye sabah 5 te gelip evinden aldılar.
Sanırsın 16 yaşında çocuk örgüt lideri.Erdoğana hakaret etmişmiş.Akşam saldılar.
Alsalar 15 temmuz sabahı beni alırlardı herhalde baktılar bu deli , delidir ne yapsa yeridir diye elleşmediler banaYa bizide alırlarsa şaşırmam şaka gibi demi hani demokrasi hani özgürlük olacak okadar Zaman'lar nerede Ozaman AKP mi vardı eleştirilmek her partinin Hakkı değilmi ne özelliği var akepenin ne zannediyor kendini
O sabahı hiç sorma mübarek ay bak yeni iftarımı açtım bana haber geldiğinde ben mangalve r.kı keyfi yapıyordum birazdan kafama taş gelmezse iyidir o an ne dedim biliyormusun amaaaaannn ne darbesi be bu saatte darbemi olur dedim ve sonuç tabiki olmadı ama anlayan anladı vesselamAlsalar 15 temmuz sabahı beni alırlardı herhalde baktılar bu deli , delildir ne yapsa yeridir diye elleşmediler bana
O sabahı hiç sorma mübarek ay bak yeni iftarımı açtım bana haber geldiğinde ben mangalve r.kı keyfi yapıyordum birazdan kafama taş gelmezse iyidir o an ne dedim biliyormusun amaaaaannn ne darbesi be bu saatte darbemi olur dedim ve sonuç tabiki olmadı ama anlayan anladı vesselam
Ne istiyorum biliyormusunuZ gözlerim kapalı güvenilir Türkiye din inanç vs gözetmezsiz adaletli Türkiye tüm vatandaşlarını kucaklayan bir Türkiye ve en önemlisi cumhurbaşkanını eleştirebilme özgürlüğüne sahip medyacı ve halk olmak istiyorum ben bukadar ucuz şey istiyorum gerisi zaten gelir çokmu Yaa bir vatandaş olarak her ay yalan değil ispatlarım 4 bin tl vergi ödeyen vatandaş olarak ben çok birşeymi istiyorum Boğaz'ıma bırakıyorsunuz isteklerimi ya haklarımız ya helalleşmemiz onu neye ve kime bırakıyorsunuz
Benim abimı haftada bir alıp bırakıyorlar
Ben duyduktan sonra uyumuşum ve gece f16 uyandırdı Ozaman yalan diyemem turstım ve yine yattım bir kalktıkm baktım Erdoğan konuşuyor darbe inandığım inanmak istediğim gibi olmuş dedim ohhh dedim ve uyumaya devam ettim malum mangal keyfi vardı o akşamVar ya sen de birşeyden anlamıyorsunPrimetime saati tv lerin en çok izlendiği saat.Sabaha
karşı olsa öyle naklen seredebilir miydin??? 12 eylülde ne oldu??? Gece yattık sabah kalktık
asker yönetime el koymuş.Tüm devlet erkanı toplanmış.Sıfır aksiyon
Ah oyle deme. O yasta ne nefreti ne de kizginligi tam gercektir. Yetiskin gibi enine boyuna tartip olcmez ki konusurken. Uzulme; dusunen goren uzulen annesi oldugu muddetce sirti yere gelmez oglunun. Allah nazardan saklasin, mutlu buyutmeyi nasip etsinBir şey diyemedimAğzımda geveledim babalara da yazık çocukları üzülürler diye hayır üzülmezler hepsini öldürecem dedi.. Ben onu sevgi ile büyütmeye çalışıyorum şiddeti nefreti öğrenmesini hiç istemiyorum... Ama ben farkına varmadan onun içinde öfke tohumları yeşermeye başlamış bile bunu fark etmek üzdü beni çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?