Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Telefonuma gelen çok komik bir mesajı paylaşmak istedim, hep beraber güleriz belki :)

Ekonomide Operasyon...!
Bu gece itibari ile yüklü miktarda döviz piyasadan çekildi. Dolar şuan itibariyle 5 tlye doğru tırmandırılıyor.
Çok yoğun döviz alım talebi var ve yoğun yurt dışı kaynaklı döviz alımı yapılarak ekonomik operasyon başlatıldı
Sabah itibariyle millet uyandığında sosyal medyada felaket senaryaları patlatacaklar.
Ülkesini seven her vatandaş bu tuzağa kanıp gaza gelmeden sakince 24 Haziranı beklemeli ve cevabını vermelidir.
Necip milletimiz 15 temmuzda sokakta verdiği cevabı ekonomide de verecektir.
Bu döviz operasyonu seçim öncesi Rusya'da Putine yapıldı. Adamın oyu %60'dan &74' e çıktı. Yani ruslar oyunu gördü. ona göre oy verdi. :KK70:

Gece gece sinirlerim bozuldu ya, gülsem mi ağlasam mı şaşırarak gelip burada paylaşayım dedim.
Bu mesajları kim yazıyorsa beyin yoksunu galiba

Bundan daha komiği de var ama o çok uzun yazmaya üşeniyorum :işsiz:

Telefonuma gelen çok komik bir mesajı paylaşmak istedim, hep beraber güleriz belki :)

Ekonomide Operasyon...!
Bu gece itibari ile yüklü miktarda döviz piyasadan çekildi. Dolar şuan itibariyle 5 tlye doğru tırmandırılıyor.
Çok yoğun döviz alım talebi var ve yoğun yurt dışı kaynaklı döviz alımı yapılarak ekonomik operasyon başlatıldı
Sabah itibariyle millet uyandığında sosyal medyada felaket senaryaları patlatacaklar.
Ülkesini seven her vatandaş bu tuzağa kanıp gaza gelmeden sakince 24 Haziranı beklemeli ve cevabını vermelidir.
Bu döviz operasyonu seçim öncesi Rusya'da Putine yapıldı. Adamın oyu %60'dan &74' e çıktı. Yani ruslar oyunu gördü. ona göre oy verdi. :KK70:

Gece gece sinirlerim bozuldu ya, gülsem mi ağlasam mı şaşırarak gelip burada paylaşayım dedim.

Bu mesajlar yasal mi merak ettim. Telefon firmalari mi veriyor da paylasiliyor numaralar? Butun partiler mi gonderebiliyor yoksa sadece iktidar partisi mi???

Kim yazacak akp kurtarmanin pesinde en son ingiltere tayyip dussun diye dolari yukselttigini soyleyen insanciklarla doluydu :) aksam merkez bankasi faizlari firlatti gecici olarak dustu kimsede demiyorki ihracat yok disardan para girisi olmadigi icin ekonomi cokuyor zaten ingiltere isini birakmis bunla ugrasiyor yol yapamiyor ya kiskandi demek

Bu mesajlar yasal mi merak ettim. Telefon firmalari mi veriyor da paylasiliyor numaralar? Butun partiler mi gonderebiliyor yoksa sadece iktidar partisi mi???

Şey yazmayı unutmuşum çok pardon bu mesajı bana whastaaptan Ak Partili bir arkadaş gönderdi.
Ak Partili bir akrabamdan sabah yine buna benzer bir mesaj geldi, onun içeriği daha komikti.
Kendi aralarında virüs gibi yayıyorlar bu mesajları şimdi.
Daha seçim gününe kadar kaç tane gelir kim bilir

Kim yazacak akp kurtarmanin pesinde en son ingiltere tayyip dussun diye dolari yukselttigini soyleyen insanciklarla doluydu :) aksam merkez bankasi faizlari firlatti gecici olarak dustu kimsede demiyorki ihracat yok disardan para girisi olmadigi icin ekonomi cokuyor zaten ingiltere isini birakmis bunla ugrasiyor yol yapamiyor ya kiskandi demek

Bir video paylaşılmış yukarıda orada kendi ağzıyla söylüyor aslında. Siyasette en çok başvurulan söylemler.
İnsanları kusturana kadar aynı şeylerin arkasına sığınmaya devam edecekler sanırım.

Şey yazmayı unutmuşum çok pardon bu mesajı bana whastaaptan Ak Partili bir arkadaş gönderdi.
Ak Partili bir akrabamdan sabah yine buna benzer bir mesaj geldi, onun içeriği daha komikti.
Kendi aralarında virüs gibi yayıyorlar bu mesajları şimdi.
Daha seçim gününe kadar kaç tane gelir kim bilir

Iste boyle boyle kendi kendilerini gazlayip ulkeyi ve ekonomiyi yonetmeyi beceremeyenlere oy veriyor olmayi mesru hale getiriyorlar

O sabahı hiç sorma mübarek ay bak yeni iftarımı açtım bana haber geldiğinde ben mangalve r.kı keyfi yapıyordum birazdan kafama taş gelmezse iyidir o an ne dedim biliyormusun amaaaaannn ne darbesi be bu saatte darbemi olur dedim ve sonuç tabiki olmadı ama anlayan anladı vesselam:KK66:
İlk andan itibaren sosyal medyadan saydırdım :KK70:

Ekonomide Operasyon...!

Mantığa bak ya :)) gerçi aynı insanlar egzosa tişört sokarak tankı durdurabileceğini de zannediyor. Umarim bir aya dolar 10tl olur da görürüm onları. Seçimden önce batacaksak tam batalım :süslü:

Ah oyle deme. O yasta ne nefreti ne de kizginligi tam gercektir. Yetiskin gibi enine boyuna tartip olcmez ki konusurken. Uzulme; dusunen goren uzulen annesi oldugu muddetce sirti yere gelmez oglunun. Allah nazardan saklasin, mutlu buyutmeyi nasip etsin :nazar::anne:
Amin canım teşekkür ederim çok farklı bir çocuk kuzum

Benim arkadaşımın liseye giden oğlunu sosyal medyada paylaşım yaptı diye sabah 5 te gelip evinden aldılar.

Sanırsın 16 yaşında çocuk örgüt lideri.Erdoğana hakaret etmişmiş.Akşam saldıla

Bir tanıdığın oğlu 4 ay yattı hakaretten.Bu suçtan hepsini aynı koğuşa koyuyarlarmış.Bir abi

vardı diyor.Çıkıyormuş gene eleştiriye devam gene alıyorlarmış.Adam inat etmiş.Susmuycam

boyun eymiycem diye.

Bizi de toplarlarsa tüm kk aynı koğuşta:KK70:
Harbiden biz grup olarak oraya doğru gidiyoz gibi:halay:

Trt 1 de Erdogan konusuyor
Karsisinda iki gazeteci oturuyor
Aklima ben cocukken tv.de babamin izledigi programlar geldi Butun parti liderleri cikar konusur tartisirdi
Erdogan kesinlikle kimsenin kendisine soru sormasina izin vermiyor
Halbuki butun cumhurbaskani adaylarinin katildigi bir program yapilabilirdi

Trt 1 de Erdogan konusuyor
Karsisinda iki gazeteci oturuyor
Aklima ben cocukken tv.de babamin izledigi programlar geldi Butun parti liderleri cikar konusur tartisirdi
Erdogan kesinlikle kimsenin kendisine soru sormasina izin vermiyor
Halbuki butun cumhurbaskani adaylarinin katildigi bir program yapilabilirdi
Eski çamlar bardak oldu :KK70: Çocukluğum siyasetçileri TV de izlemekle geçti babam çok meraklıydı... Neyse inşallah çamları tekrar yeşertecegiz

X