- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon yanlış anlamışım arkadaş bizdenmiş espiri yapmış özürkimAllah aşkına
Dur o yirmi lirayla 4 dolar alayım biraz bekleyelim çoğalır paramız senin çocuğu da alırız 4 kişi et yeriz
İdolüm Bekir BozdağHadi gene zenginsin
İdolüm Bekir Bozdağ
Artık türban mı kaldı Allah aşkına gelip te yasaklayacak bir zihniyet yok bu ülkede artık yani istediklerini aldılar neden sürünmeye razılar onu anlamıyorum işte benReisciler neden bize açıkca dürüstçe türban dışında oy verdiklerini söylemiyorlar..
O kadar sorduk biride çıkıp cevaplamadı,bu her seçimde böyle oluyor nedense..
Artık türban mı kaldı Allah aşkına gelip te yasaklayacak bir zihniyet yok bu ülkede artık yani istediklerini aldılar neden sürünmeye razılar onu anlamıyorum işte ben
Çok acı biliyor musunuz biz/siz olayı , oysa ki biz Türk Milletiyiz , şimdi birlik olamayacak isek ne zaman olacağızPardon yanlış anlamışım arkadaş bizdenmiş espiri yapmış özür
Birazdan gelir bu ifadelerle
Herşeyi ilk kez görüyor duyuyormuş gibi
kıran kırana bir seçim olacak burdaki anket sonuçlarına göre :)
Tabi ki de zaten 2 veya 3 kisi var başı çeken belliTahmin ettiğim herhalde
Tabi ki de zaten 2 veya 3 kisi var başı çeken belli
tatlım benim kardeş kardeşler kan düşman olduğu bir zamandayız...millete sıra gelene kadarrr oooooooooÇok acı biliyor musunuz biz/siz olayı , oysa ki biz Türk Milletiyiz , şimdi birlik olamayacak isek ne zaman olacağız
Az ama gizliden gizliden gene ona oy verecekler görüldüğü üzere ben diyorum dolar 10 tl olsun banane onların umrunda degilse benim hiç degil en azından içim rahatFark ettinmi bu sefer az sayıda kaldılar..
sabah erkenden gelecemmmm :))))))))))))))))) ben uçmayayımdaSeçim günü buralar uçar gene:))
Az ama gizliden gizliden gene ona oy verecekler görüldüğü üzere ben diyorum dolar 10 tl olsun banane onların umrunda degilse benim hiç degil en azından içim rahat
sabah erkenden gelecemmmm :))))))))))))))))) ben uçmayayımda
mune hurmetler :)))))