Borçlu çiftçi kendini yakmaya çalıştı
Malatya'da çiftçilik yapan Metin Çelik, borcunu erteleme talebini kabul etmeyen bankanın önüne bir römork tütün döküp kendini yakmaya çalıştı.
Traktörü ile getirdiği tütünleri Ziraat Bankası önüne döken Metin Çelik "Müdür, sana para. Gel al paranı” diyerek römork içindeki tütünleri Ziraat Bankası önüne attı ve getirdiği benzini üstüne dökerek kendini yakmaya çalıştı. Bu esnada “Ne dediysem kabul etmedin. Para getir dedin durmadan. 'Beni kayısıya kadar idare et' dedim etmedin. Müdür, gel beraber yanalım. Al bu para, al sana para müdür sana para getirdim. Borcumu getirildim. Borcumdan düş, kendimi yakarım. Al sana para müdür yeter yeter. Memleketin en büyük çiftçisiydim aracı oldum” ifadelerini kullandı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/980735/Borclu_ciftci_kendini_yakmaya_calisti.html
Koyluye ciftciye destek var diyenler nerede?
Ay kurban olsunlar vereneeeeeekaç aylık oldu?
Borçlu çiftçi kendini yakmaya çalıştı
Malatya'da çiftçilik yapan Metin Çelik, borcunu erteleme talebini kabul etmeyen bankanın önüne bir römork tütün döküp kendini yakmaya çalıştı.
Traktörü ile getirdiği tütünleri Ziraat Bankası önüne döken Metin Çelik "Müdür, sana para. Gel al paranı” diyerek römork içindeki tütünleri Ziraat Bankası önüne attı ve getirdiği benzini üstüne dökerek kendini yakmaya çalıştı. Bu esnada “Ne dediysem kabul etmedin. Para getir dedin durmadan. 'Beni kayısıya kadar idare et' dedim etmedin. Müdür, gel beraber yanalım. Al bu para, al sana para müdür sana para getirdim. Borcumu getirildim. Borcumdan düş, kendimi yakarım. Al sana para müdür yeter yeter. Memleketin en büyük çiftçisiydim aracı oldum” ifadelerini kullandı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/980735/Borclu_ciftci_kendini_yakmaya_calisti.html
Koyluye ciftciye destek var diyenler nerede?
2.5 aylık kocaman kız oldu bile
Onlarin içi sizden benden rahat... dibine dinamit koydular memleketin... vicdani ve insani tek tepkileri Filistin e ağlamak..Az ama gizliden gizliden gene ona oy verecekler görüldüğü üzere ben diyorum dolar 10 tl olsun bananeonların umrunda degilse benim hiç degil en azından içim rahat
İnanılır veya inanılmaz ama gece durduk yere aniden dolar ve euro yukarı yapmaya başlayınca keyif meyif kalmadı, borcum harcım, kredim vs yok, dolar euro borcum da yok, kenarda dövizim de yok, yani kuru sade vatandaş muneyim ama vallahi esnafı düşünüyorum ve çok üzülüyorum.
Dış borç zaten aldı başını gitti dünden beri artan kurla, bireysel borcum yok ama dış borç hepimizin borcu.
Bunu biz yapmadık maalesef onlar yaptı ve becerdiler ama kazanırsak merak etme kaldırırız biz siziÇok acı biliyor musunuz biz/siz olayı , oysa ki biz Türk Milletiyiz , şimdi birlik olamayacak isek ne zaman olacağız
Reisciler neden bize açıkca dürüstçe türban dışında oy verdiklerini söylemiyorlar..
O kadar sorduk biride çıkıp cevaplamadı,bu her seçimde böyle oluyor nedense..
Valla kendin icin de uzulmeye basla bence.. Biliyorsun ki tohumundan samanina, etinden kurufasulyesine kadar hersey ithal, hersey dolarla disardan geliyor. Sirf benzine zam gelse dahi herseyin nakliyat maliyetini arttirmaya yeter zaten de.. Sonucta ne yedigimiz, ne giydigimiz, ne de kullandigimiz her alet edevat bahcemizde yetismiyor. Yakinda zamlar yagmaya baslar yane..İnanılır veya inanılmaz ama gece durduk yere aniden dolar ve euro yukarı yapmaya başlayınca keyif meyif kalmadı, borcum harcım, kredim vs yok, dolar euro borcum da yok, kenarda dövizim de yok, yani kuru sade vatandaş muneyim ama vallahi esnafı düşünüyorum ve çok üzülüyorum.
Dış borç zaten aldı başını gitti dünden beri artan kurla, bireysel borcum yok ama dış borç hepimizin borcu.
Lafi agzimdan almislar valla, ben hizli cikip pat diye dusuyor derken pat diye 4.62lere kadar dusmus. Euro da 5.76dan 5.40a.. Kar satisi mi, mudahale mi bilmem artik..
İnş benim düşüncelerimde sıkıntı vardır inşŞu Bozdağ varya ayrı bir gıcığım ona bir videosu var ben pek yüklemeyi beceremiyorum yapan arkadaşlar varsa yüklesin izleyelim fetö için bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir dediği video var dinledikçe gülüyorum ve diyorumki acaba fetö yaşlı ya bu gerginlikte anlaşmalı olabilirmi sonumuz geldimi diyorum deli sorular var aklımda deli hemde
Faizleri yükselttilerLafi agzimdan almislar valla, ben hizli cikip pat diye dusuyor derken pat diye 4.62lere kadar dusmus. Euro da 5.76dan 5.40a.. Kar satisi mi, mudahale mi bilmem artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?