Pekala... Kitabı okudum evet... Hocamın diğer pek çok kitaplarını da okudum.. Zamanın Gözleri en sevdiğimdir.
İma ettiğiniz şey için de kişi kendinden bilir işi demişler..:))
Evet sosyal medyadan gündem takip etmiyorum.Sosyal medya da kullanmıyorum. Çünkü sosyal medya haberlerini tamamen karşılıklı lince, çamur atmaya ve ezbere dayalı olduğunun bilincindeyim zaten. Tam zıddı şekilde lekeleyici olan yüzlerce caps bulup bende buraya koyabilirim.. Caps'e de gerek yok Milletvekili adayından değil bizatihi milletvekili, bakan, başbakan CB nin ağzından çıkmış birbirinden çirkin sözler alayına bereket..
Ezan konusuna gelince, o kadarda merkezi okunmuyor bence... Evimin olduğu yerde ayrı, iş yerimin olduğu yerde ayrı... İlçe farkı da yok.. Arası 2,5 Km..
Densizlik etmiş kadın belli. Ama orada yazılanların hepsini söylediğine inanmıyorum.. Öyle olsa şayet kabul görmezdi koca camiadan...
Dolar tirmanisini surduruyor. Bugun 4.56. Israil, Avrupa, Amerika ve diger ulkeler sattiklari karsisnda TL kabul etmeye baslamazsa yandigimizin resmidir. Batti balik yan gider..Israilden izin aliniyormus dile getirmesi bile korkunc
Sebep filistine yardim, peh.. izin vermese onu da yapamiyorsun..
Resmen bagimli haldeyiz israil tohumu tarla ilaclarini gondermese yiyecek bir sey bulamayacak millet. Her sey yapay domates salatalik plastik gibi bunun bir de hastalik getirisi var ilacta da bagimliyiz nolacak sonumuz boyle..umarim kurtuluruz
Ben size bir şey ima etmedim ama siz bana çok şey ima ettiniz ?
Kendimden bileceğim bir iş yok yani ortada.
Siyaset Meydanında birbirine kitap tavsiye etmek, bunu oku ha, bunu araştır ha demenin alt metnini de hepimiz biliyoruz. ( sen cahilsin ha demek)
Yani her şeyin en doğrusunu siz bilmiyorsunuz :))
Koca camiadan kabul görmezdi diyorsunuz, bakan, başbakan, CB başkanı kabul görmüş o hanım efendinin kabul görmesi beni şaşırtmaz, ayarsız insan çok nede olsa, her camiada :)
Şu cümle ile neyi ima ettiniz acaba soruyorum size... Bunu başka türlü anlamanın imkanı var mı ?
Kitabı okudunuz da mı tavsiye ediyorsunuz okumadınız da mı tavsiye ediyorsunuz:))
Ayrıca siz İslam Estetiği nedir yaa demişsiniz bende var böyle bir şey dedim.. Bun da bozulacak bir şey yok..
Hepimiz hergün bilmediğimiz neler öğreniyoruz burada..
Hiç bir açıklama yok müdahale yok... Sessizlik çok ilginç ve de hayra alamet değil...Dolar tirmanisini surduruyor. Bugun 4.56. Israil, Avrupa, Amerika ve diger ulkeler sattiklari karsisnda TL kabul etmeye baslamazsa yandigimizin resmidir. Batti balik yan gider..
Ben orada kadının arkasına sığındığı şeyi ima ettim. İslam estetiği hakkında ne biliyor ola ki diye düşündüm.
Sonuçta siz kitap tavsiye etmişsiniz ki bende o soruyu sormuşum ?
Bir önceki alıntıda da gördüğümüz her şeye hemen inanmamamız gerektiğini söylediniz bana.
Bende dedim ki zaten öyle bir insan değilim bakın olayın devamı buyurun diye açıkladım.
Aynen öğreneceğimiz daha çok şey var.
Dinleyerek, anlayarak, okuyarak bol öğrenmeli günler diliyorum
Önceki seçimde terör tehditi... Şimdi de ekomonik çöküş tehditi.... Hiç ilginç değil bence canım ya artık hiç şaşırmıyorum ki zaten 24 Haziran dan sonra dolar düşecek demiş Sayın Reis , kabileyiz mübarekHiç bir açıklama yok müdahale yok... Sessizlik çok ilginç ve de hayra alamet değil...
Durum ilginç değil aslında haklısın.. Sessizlik ilginç :)))Önceki seçimde terör tehditi... Şimdi de ekomonik çöküş tehditi.... Hiç ilginç değil bence canım ya artık hiç şaşırmıyorum ki zaten 24 Haziran dan sonra dolar düşecek demiş Sayın Reis , kabileyiz mübarekİstihareye yattı zaar tövbe tövbe ....
24 Hazirana bir ay var. O gune kadar ne olacakmis? Hammaddesini disardan dolarla alan sanayici, bankalar, dolar borcu olanlar, alis fiyati artan esnaf ve halk ne yapacakmis?Önceki seçimde terör tehditi... Şimdi de ekomonik çöküş tehditi.... Hiç ilginç değil bence canım ya artık hiç şaşırmıyorum ki zaten 24 Haziran dan sonra dolar düşecek demiş Sayın Reis , kabileyiz mübarekİstihareye yattı zaar tövbe tövbe ....
Kimin umurunda sence ? Burada bile biz her gün bol bol et yiyoruz diyen pek çok insan var farkında mısın cancağızım24 Hazirana bir ay var. O gune kadar ne olacakmis? Hammaddesini disardan dolarla alan sanayici, bankalar, dolar borcu olanlar, alis fiyati artan esnaf ve halk ne yapacakmis?
Ekonomi seçimi kazananın elinde fena patlayacak...Kimin umurunda sence ? Burada bile biz her gün bol bol et yiyoruz diyen pek çok insan var farkında mısın cancağızım
Hem de ne patlama olacak... İnce gelirse hemen yaygara başlayacak zaten CHP geldi yokluk var diye.... O yüzden bazen diyorum pimini çektikleri bomba inşallah kendi ellerinde patlar ama durum sadece ekonomik değil..... Daha büyük tehlikeler var ortada....Ekonomi seçimi kazananın elinde fena patlayacak...
Aslında ben 24 hazirana kadar dolar düşer diye bekliyodum şaşırdım. Bu ekonomide neye dayanarak oy isticek ki24 Hazirana bir ay var. O gune kadar ne olacakmis? Hammaddesini disardan dolarla alan sanayici, bankalar, dolar borcu olanlar, alis fiyati artan esnaf ve halk ne yapacakmis?
Aslında ben 24 hazirana kadar dolar düşer diye bekliyodum şaşırdım. Bu ekonomide neye dayanarak oy isticek ki
Hangi milliyetçilik ? Osmanlı mı ya da Arapmı ? ha o zaman olurMilliyetcilik ve din tabi ki..