- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Neden sordunuz ?Hangi branş öğretmenisiniz
Ya bu savunmalar beni sinir ediyor :) he o gemicikler yardıma gitti sonracıma tır yardımları türkmenlere yardımlara gitti. Bari savunmasınlar kabul etsinler. Evet biz tepede olmak istiyoruz diğer gruplara yapılanlar umurumuzda değil desinler. Herşey çiçek böcek gibi davranmasınlar. Biyerde de hata olunca peygamberi araya katarak konuşmasınlar. Yani büyük resmi mi göremiyom noluyo anlamıyorum :))Olmazmı hiç canım,
Mitingden sonra gemilerle petrol sevkiyatı yapmışlar. Ama bir sor niye,
Mehter marşı eşliğinde yola çıkan gemilerimiz İsrail limanına yanaşıp adeta yüzlerine tükürür gibi petrolü boşaltarak alnı açık, boynu dik geri dönmüş
Merak ettimNeden sordunuz ?
Paylamasam hoşgörürsünüz insaallahMerak ettim
Tabii ki. Farkettim hangi branş olduğunu sorun değilPaylamasam hoşgörürsünüz insaalah
Sanırım sizde benim gibi en en açık bölümmüş gibi binlerce öğretmen alan branş olduğunu düşündünüzTabii ki. Farkettim hangi branş olduğunu sorun değil
Evet öyle :) o branşta açık çok. Kodlamada isim soyismi doğru kodlayanlar atanıyor :))))Sanırım sizde benim gibi en en açık bölümmüş gibi binlerce öğretmen alan branş olduğunu düşündünüz
Hangi bölüm o :) atanamadim ben :) atanamayangillerdenimEvet öyle :) o branşta açık çok. Kodlamada isim soyismi doğru kodlayanlar atanıyor :))))
Aaaa niye. Atanman gerekiyodu. Bölümün başka bişey mi acaba :)Hangi bölüm o :) atanamadim ben :) atanamayangillerdenim
Bu sene çok daha açık var, bir 90 bin alırlarEvet öyle :) o branşta açık çok. Kodlamada isim soyismi doğru kodlayanlar atanıyor :))))
Aynı şeyi yüzünüze de söyledim:) Siz ideoloji değil, kişi ve parti savunuyorsunuz. Ikisi farklı şeyler değil mi öğretmenim:)Keşke arkamdan atıp tutmak yerine samimi olsaydınız ve karşılıklı konusabilseydik! Cok ayıp öğretmenim öyle laf sokmalar falan :) yakışıyor mu bir öğretmene bu sekilde hareket etmek ciks ciks ciks :)sırf bir partiyi bir ideolojiyi savunuyor diye öğretmenliğime etmediginiz laf kalmadı yinede elimden geldiğince saygılı davranmaya çalıştım eeee hiç cevap vermeseydim sanırım minnos öğretmen olurdum diimi: )
EvetAaaa niye. Atanman gerekiyodu. Bölümün başka bişey mi acaba :)
Sizinle aynı bölümümü düşünüyoruz acabaBu sene çok daha açık var, bir 90 bin alırlar
Her sınıfa bir öğretmen
Ve ben her ikisini de savunuyorum: ) bir öğretmeni sorgulayabilmen için ne lazım biliyor musun , çocuklara ahlaki değerler çerçevesinde içerde ve dışarda ilkeli,dürüst, şeffaf olmaması ! 2 sene öncesine kadar bu sitede bir çok arkadaşla zıt olmamıza rağmen, kavga etmemize rağmen bu seneki kadarını görmedim. Yeri geldi eleştirdim.Yeri geldi yanında durdum Ancak hiçbir zaman hatasız günahsız demedim.Erbakan hocamın siyonizme son gölünün olduğunu düşünüyor ve buna inanıyorum inşaallah yanilmam. Bir öğretmene yakışır haller değil sizinkiler üzgünüm: (Aynı şeyi yüzünüze de söyledim:) Siz ideoloji değil, kişi ve parti savunuyorsunuz. Ikisi farklı şeyler değil mi öğretmenim:)
İslamda peygamberler hariç hatasız insan var mıdır sorarım size:)
Bir kişinin veya partinin kusursuz olduğuna, başımıza gelen her türlü müsibette onlar hariç suçlayacak başka yerler bulunduğunda, hiç eleştirmeden "şurada hatalılar" denilmediğinde; kim olursa olsun elbette onun öğretmenliğini sorgularım.
Adımı soyadimi dogru kodlayamasim zarr var bana var bana :)
Ve ben her ikisini de savunuyorum: ) bir öğretmeni sorgulayabilmen için ne lazım biliyor musun ,eğer çocuklara ahlaki değerler çerçevesinde içerde ve dışarda ilkeli,dürüst, şeffaf olmaması ! 2 sene öncesine kadar bu sitede bir çok arkadaşla zıt olmamıza rağmen, kavga etmemize rağmen bu seneki kadarını görmedim. Yeri geldi eleştirdim.Yeri geldi yanında durdum Ancak hiçbir zaman hatasız günahsız demedim.Erbakan hocamın siyonizm son gölünün olduğunu düşünüyor ve buna inanıyorum inşaallah yanilmam. Bir öğretmene yakışır haller değil sizinkiler üzgünüm: (
yazmışım anlayamadiginiz nokta siyonizm E olacaktı yanlış yazılmış burası mıMesela bu ne demek Erbakan hocamın siyonizm son gölünün olduğunu düşünüyor ve inanıyorum