Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Hem de ne patlama olacak... İnce gelirse hemen yaygara başlayacak zaten CHP geldi yokluk var diye.... O yüzden bazen diyorum pimini çektikleri bomba inşallah kendi ellerinde patlar ama durum sadece ekonomik değil..... Daha büyük tehlikeler var ortada....
aynısını ben diyorum, enkaz devralınca bıdı bıdı edecekler. Bari tamamen batsın eldekiyle.

30 saniyeden sonrasını iyi dinle derim!..
Pardonda, burada suçlu kim? Hırsız mı, ev sahibi mi? Çok Komiksiniz ya. Ortada bir kadının yaptığı Rezillik var.Ama siz hala bunu göremiyorsunuz

Yahu burda su ülkedenin secmenlerinin yaptığı hareketleri tek tek sorgulayacaksak isimiz var..
80 milyon nufus var ülkede
Akp.li chp.li siradan insanlarin yaptigi iyi veya kötü seyleri burda tartismak cok abes..
Bakanlarin vekillerin yoneticilerin yaptiklariyla ve soyledikleriyle tartisalim

Öğretmenlerin daha objektif ve araştırmacı olmasını beklerim, burada bazı eğitimciler ne kadar da fanatik inanamıyorum. Müfredattan haberim şuan yok ancak bizim zamanımızda canım öğretmenim saatlerce Atatürk'ü ve hayatını anlatırdı En Büyük TÜRKİYE:KK200: şuan Atatürk'ü müfredatta hala kalmışsa üstünkörü geçip saatlerce Abdülhamid mi anlatıyor acaba , dış mihraklar osmanlımızı batırdı ecdadımız topukları vura vura gemiye binip kaçtı mi diyorsunuz ya da nasıl aşılıyorsunuz çocuklara Atatürk sevgisini çok merak ediyorum :KK14: çocukları sayesinde dolaylı tecrübe edinen veliler de yazabilir soruma cevap. (Banım yeni kalktı usul usul geliyorum...)
Lisede edebi metinler hocamız Atatürk'e hakaret etmişti, kendisini şikayet etmiştik görüntü kaydı vs. vardı o dönem soruşturmaya tabi tutulmuştu. Ama şimdi ohooo.....
Kızım lise öğrencisi
Geçen sene burslu zincir okullardan birtanesine girdi.Kayıt yaptırmadan önce çok araştırdım zira bulunduğumz şehire yeni açıldı ilk öğtencilerindeydik.
Atatürk ilkelerini benimsemiş bir okul olduğunu öğrendik(ki öyle değilmiş)
İlk önce kapatılan fetö okullarından öğrenci alarak başladılar işe
En son 19 Mayıs gösterisinde kızım şiir okumak için seçildi.
Ertesi gün gösteriden çıktığını söyledi.
Nedenini sorduğumda kutlamada Atatürk 'ü anlatan hiçbir şiirin olmadığını törende semazen gösterilerinin yapılacağını öğretmenine sorduğunda"her bayram Atatürk'ü anmak mecrubiyetlerinin"olmadığını bunun üstüne Atatürk'ün armağan ettiği bu bayramda onu anmadan tören yapmanın kendisi için uygun olmadığını söylerek şiir okuma görevini iade ettiğini söyledi.
Sonuç kızım okulunu değiştirdi :KK66:

Kızım lise öğrencisi
Geçen sene burslu zincir okullardan birtanesine girdi.Kayıt yaptırmadan önce çok araştırdım zira bulunduğumz şehire yeni açıldı ilk öğtencilerindeydik.
Nedenini sorduğumda kutlamada Atatürk 'ü anlatan hiçbir şiirin olmadığını törende semazen gösterilerinin yapılacağını öğretmenine sorduğunda"her bayram Atatürk'ü anmak mecrubiyetlerinin"olmadığını bunun üstüne Atatürk'ün armağan ettiği bu bayramda onu anmadan tören yapmanın kendisi için uygun olmadığını söylerek şiir okuma görevini iade ettiğini söyledi.
helal olsun kızınıza, umut vaadeden ilkeli gençlerden. Kutlarım sizi de

Kızım lise öğrencisi

Maşallah, Liseye giden kızınmı vaaar! Ay ne güzel yaaa. Ben seni hep 25-30 düşünürdüm:eek:İnşallah bizimkilerinde liseye gittiği günleri görürüz:dua:

Az önce e devlet şifresi almak için postaneye gittim tabi alamadım çünkü önümde 134 kişi vardı bende çıktım yerlerde oturan bir sürü Suriyeli mülteciler vardı ve ellerinde miss gibi gıcır gıcır tc kimlik kartları tahammül edemedim o manzarayı bu na ne demeli şimdi :kızgın:
Kuzum artık bizler mülteciyiz :))))) gül gibi hayat sürüyorlar

https://odatv.com/turkiyenin-iflasi-basladi-21051832_m.html
Hayırlı uğurlu olsun. O köprülerin suriyelilerin bilinen başka şeylerin sonucunda bu olacağı belliydi. Herkese yıkım anında güzel inişler dilerim
Ya Offf Offf hiç sorma arkadaşım biz tekstilciyiz imalat ve satış mağazamız var inanın özellikle 4 yıldır kan ağlıyoruz günlerce siftasız mağaza kapatıyoruz her geçen sene daha kötü oluyor bundan 2 sene öncesine kadar yanımızda eşim ve ben artı 8 kişi vardı ama şuan tek elemanımız kaldı Faso'n dikim kesim yapıp satmaya çalışıyoruz çocuğu işi eşim ve ben yapıyoruz düşünebilirmisin bizim gibi ufak kuruluş bile işçi çıkarmaya başladı en son sene vergimi ödeyememiştim ssk primleride dahil geçen yılki yapılandırmada hepsini yapılandırdım zorda olsa ödemeye çalışıyorum üzerine yenileri geliyor verginin vergisi var yani bir ay SSK yapılanmam 2300 tl diğer ay vergi 3855 tl ve arada yenileri stopajları üstüne 9 bin kira artı bir eleman 2500 tl maaşı SSK'sı yemeği elemanın bile stopajı ve biz siftasız kaptığımız mağazayı daha kaç ay cepten destek çıkıcaz kimse bilmiyor bizlerin halini anlamıyor kimse ülkede dolar yok bundan 4 sene önce her hafta 50 bin dolar bozdurup piyasaya ödeme yapan bizim mağaza bugün 12 dolarlık satış yaptı fark burda işte bizim ve bizler gibilerin bu ülkeye fazlasıyla ihtiyacı vardı ama önümüz kesildi hangi ülkeyle çalıştıysak aramızdakiye bozuldu Rusya İran Cezayir Irak Macaristan not : Almanya giyimi genelde Macaristan'dan alır gibi gibi şimdi sokakta Ada'm yok bu sadece bizim sektörden küçük bir sıkıntı paylaşımı daha nice sektörlerde neler vardır umarım herşey yoluna girer ve ben 8 değil 18 kişiye ekmek kapısı olurum inş:dua:

Ya Offf Offf hiç sorma arkadaşım biz tekstilciyiz imalat ve satış mağazamız var inanın özellikle 4 yıldır kan ağlıyoruz günlerce siftasız mağaza kapatıyoruz her geçen sene daha kötü oluyor bundan 2 sene öncesine kadar yanımızda eşim ve ben artı 8 kişi vardı ama şuan tek elemanımız kaldı Faso'n dikim kesim yapıp satmaya çalışıyoruz çocuğu işi eşim ve ben yapıyoruz düşünebilirmisin bizim gibi ufak kuruluş bile işçi çıkarmaya başladı en son sene vergimi ödeyememiştim ssk primleride dahil geçen yılki yapılandırmada hepsini yapılandırdım zorda olsa ödemeye çalışıyorum üzerine yenileri geliyor verginin vergisi var yani bir ay SSK yapılanmam 2300 tl diğer ay vergi 3855 tl ve arada yenileri stopajları üstüne 9 bin kira artı bir eleman 2500 tl maaşı SSK'sı yemeği elemanın bile stopajı ve biz siftasız kaptığımız mağazayı daha kaç ay cepten destek çıkıcaz kimse bilmiyor bizlerin halini anlamıyor kimse ülkede dolar yok bundan 4 sene önce her hafta 50 bin dolar bozdurup piyasaya ödeme yapan bizim mağaza bugün 12 dolarlık satış yaptı fark burda işte bizim ve bizler gibilerin bu ülkeye fazlasıyla ihtiyacı vardı ama önümüz kesildi hangi ülkeyle çalıştıysak aramızdakiye bozuldu Rusya İran Cezayir Irak Macaristan not : Almanya giyimi genelde Macaristan'dan alır gibi gibi şimdi sokakta Ada'm yok bu sadece bizim sektörden küçük bir sıkıntı paylaşımı daha nice sektörlerde neler vardır umarım herşey yoluna girer ve ben 8 değil 18 kişiye ekmek kapısı olurum inş:dua:
Bu arada son dip not vergi levhası benim adıma ama 4 yıldır bağkurumu yatıramıyorum ver mehteri ver okadar vergi öde sonunda emekli bile olamama riskine gir offffffff yeminle ağlamak istiyorum

Bu arada son dip not vergi levhası benim adıma ama 4 yıldır bağkurumu yatıramıyorum ver mehteri ver okadar vergi öde sonunda emekli bile olamama riskine gir offffffff yeminle ağlamak istiyorum
Küçülme her işyerinde oldu malesef. İnşallah öncelikle işler devam eder sonrasında da eski haline gelir. Tüketilen herşey dolar hesabından olunca dolar yükseldikçe insanlar zorlanıyor. Vergi ödemişsiniz ne güzel en azından vicdanınız rahat. Şuan en zengin inşaat sektörleri bile vergileri sıfırlanıyor yazık günah bu halka gerçekten. Emeklilik hakkını yakmazlar inşallah. O kadar emeğin yok olmasını bilirim insan çok üzülüyor.

Küçülme her işyerinde oldu malesef. İnşallah öncelikle işler devam eder sonrasında da eski haline gelir. Tüketilen herşey dolar hesabından olunca dolar yükseldikçe insanlar zorlanıyor. Vergi ödemişsiniz ne güzel en azından vicdanınız rahat. Şuan en zengin inşaat sektörleri bile vergileri sıfırlanıyor yazık günah bu halka gerçekten. Emeklilik hakkını yakmazlar inşallah. O kadar emeğin yok olmasını bilirim insan çok üzülüyor.
Ah arkadaşım hiç sorma dolarla ticaret yapıyoruz vergimide Hakkı'yla ödüyorum inş birgün bizede af çıkar hiç bir zaman ssksız eleman çalıştırmadım çıkartınkende üzülerek yaptım ama en son kuruşuna kadar ödedim tazminatları örnek 3.5 yıl yanımda çalışmış birine 7680 tl vererek gönderdim ne devletin Hakkı'na girdim nede çalışanın ama sonuç geleceği belli olmayan bir esnaf oldum dolarla çalışıyoruz dolar alıp bozdurup piyasaya ödeme yapıyoruz atölye ütü baskı kumaş taş vb niceleri onlarda bizden ödeme alıp işçilerine veriyor işçide market bakkal pazar gibi bu durumda ne oluyor ülkeye para giriyor ama şuan en basit bugün 12 dolar nedir Yaaa bakın ülkeye sayemde dolar girdi bozdur bozdur harca valla batıyoruz billa batıyoruz acil birşeyler lazım bu arada çalıştığım tüm Faso'n firmaları artık eleman çıkarmış durumda ne yapıyor o kadar işçi bilmiyorum herşey yoluna girsin de tekrar her firma kalabalık bir şekilde çalışalım millete ekmek kapısı olalım. Ülkeme benim sayemde ve benim gibi nice işletmelerin sayesinde dolar girmesini istiyorum allahım ne olur yardım et bizlere bu mübarek günlerde:dua:

X