- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 28
Ne zaman eleştirdiniz acaba, ben eleştirdiğinize hiiiç inanmıyorum:)Ve ben her ikisini de savunuyorum: ) bir öğretmeni sorgulayabilmen için ne lazım biliyor musun ,eğer çocuklara ahlaki değerler çerçevesinde içerde ve dışarda ilkeli,dürüst, şeffaf olmaması ! 2 sene öncesine kadar bu sitede bir çok arkadaşla zıt olmamıza rağmen, kavga etmemize rağmen bu seneki kadarını görmedim. Yeri geldi eleştirdim.Yeri geldi yanında durdum Ancak hiçbir zaman hatasız günahsız demedim.Erbakan hocamın siyonizm son gölünün olduğunu düşünüyor ve buna inanıyorum inşaallah yanilmam. Bir öğretmene yakışır haller değil sizinkiler üzgünüm: (
Ben çocuklarıma her şeyden önce kendimize ve başkalarına dürüst olmayı, ne düşünüyorsak çekinmeden söylemeyi ama karşıdakinin fikrini de göz ardı etmemeyi, hem kendi fikrimizi hem de karşıdaki insanların fikrini SORGULAMAYI öğrettim. Çok şükür:)
Staj okulumda ben giderken çocuklar bana sarılarak ağladılar ki sonradan veliler de beni görmek istedi. Demek ki hayatlarına dokunup, bir şeyler katmışım. Gurur duyuyorum, çok şükür:)
Ben size o kadar üzülmedim, böyle devam edin atamanız olur:)