- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 28
Ne zaman eleştirdiniz acaba, ben eleştirdiğinize hiiiç inanmıyorum:)Ve ben her ikisini de savunuyorum: ) bir öğretmeni sorgulayabilmen için ne lazım biliyor musun ,eğer çocuklara ahlaki değerler çerçevesinde içerde ve dışarda ilkeli,dürüst, şeffaf olmaması ! 2 sene öncesine kadar bu sitede bir çok arkadaşla zıt olmamıza rağmen, kavga etmemize rağmen bu seneki kadarını görmedim. Yeri geldi eleştirdim.Yeri geldi yanında durdum Ancak hiçbir zaman hatasız günahsız demedim.Erbakan hocamın siyonizm son gölünün olduğunu düşünüyor ve buna inanıyorum inşaallah yanilmam. Bir öğretmene yakışır haller değil sizinkiler üzgünüm: (
Eki Görüntüle 2148481 chp milletvekili adayımız!
Yok vazgecmiyorsunuz :) keşke erdemlerinizi önce kendiniz yasayabilseydiniz ! Yasayamadiginizi vermek zor olsa gerek :)emin olun, bende kendimle gurur duyuyorum hayatlarına dokunabilecegim öğrencilerim var çok şükür: )hatta meleklerim: ) ve hiç kimsenin kişiliğini, fikrini ,dinini sorgulamiyorum, aksine farklı fikirlerde aynı ortamda oturabiliyor ve birbirimiz saygı duyabiliyoruz ve birbirimize bunu gerekçeleriyle anlatabiliyoruz...Kimsenin fikrini SORGULAYAMAZSINIZ öğretmen hanım: ) sorarsınız ,dinlersiniz , anlarsınız fikrinizi beyan edersiniz ,katilirsiniz, katilmazsiniz ancak SORGULAYAMAZSINIZ ! :)Ne zaman eleştirdiniz acaba, ben eleştirdiğinize hiiiç inanmıyorum:)
Ben çocuklarıma her şeyden önce kendimize ve başkalarına dürüst olmayı, ne düşünüyorsak çekinmeden söylemeyi ama karşıdakinin fikrini de göz ardı etmemeyi, hem kendi fikrimizi hem de karşıdaki insanların fikrini SORGULAMAYI öğrettim. Çok şükür:)
Staj okulumda ben giderken çocuklar bana sarılarak ağladılar ki sonradan veliler de beni görmek istedi. Demek ki hayatlarına dokunup, bilimsel değerler katmışım. Gurur duyuyorum, çok şükür:)
Ben size o kadar üzülmedim, böyle devam edin atamanız olur:) Çocuklara üzüldüm.
onu anladım...yazmışım anlayamadiginiz nokta siyonizm E olacaktı yanlış yazılmış burası mı
Birinden duyduğum fikri kafamın içinde düşünüp sorgulayıp neden ona neden bu böyle peki demeyeyim:) Ilim sorgulamaktan, düşünmekten geçer.Insanlar eğer birbirinin fikrini düşünüp sorgulamasaydı anti-tez geliştirmeseydi bilim ilerlemezdi.Yok vazgecmiyorsunuz :) keşke erdemlerinizi önce kendiniz yasayabilseydiniz ! Yasayamadiginizi vermek zor olsa gerek :)emin olun, bende kendimle gurur duyuyorum hayatlarına dokunabilecegim öğrencilerim var çok şükür: )hatta meleklerim: ) ve hiç kimsenin kişiliğini, fikrini ,dinini sorgulamiyorum, aksine farklı fikirlerde aynı ortamda oturabiliyor ve birbirimiz saygı duyabiliyoruz ve birbirimize bunu gerekçeleriyle anlatabiliyoruz...Kimsenin fikrini SORGULAYAMAZSINIZ öğretmen hanım: ) sorarsınız ,dinlersiniz , anlarsınız fikrinizi beyan edersiniz ,katilirsiniz, katilmazsiniz ancak SORGULAYAMAZSINIZ ! :)
Ve de yazdı mı acaba ? Boyle bir caps yapmak hiç zor değil.. Uzman olmaya da gerek yok..Bu tarz zihniyetlerin parti bünyesinde barınması çok acı. Her şeyi geç, çocukların üzerine kızgın yağ dökmekten falan bahsetmiş, bunları yazarken beyni ne oranda çalışıyordu, gözü kapalı mı yazdı acaba?
Gol hani takımlar atıyor ya gol cümlenin gidişatından anlaşılıyor sevgili üye.onu anladım...
Erbakan hocamın siyonizm son gölünün olduğunu düşünüyor
aday adayı diyor aday demiyor. Ama sera kadigil aday.Ak parti açıkladı mı? Var mı gerçekten: (şaka dimi :)
Ben şeffafım :) gerçekler ortada o bölüm 75 puanla atanıyor. Diğer bölümlerde 90'ı zorlamak lazım. Sen kpss den kaç puan aldındoksanlar adımı soyadimi doğru kodlayamadım zahar ,vah bana vah bana şeffaf ol :)
Aynısını yapıyorsunuz kaç gündür benim sorgulamadiginiz laf etmediginiz hücrem kalmadı:) ben ban alırsam, muhtemel siz de alacaksınız hoşçakalın: )hacı değilim olsaydım da demenizi istemezdim hocam !Her gün benimle yaşıyorsunuz galiba erdemlerimden, yaşayıp yaşamadığımdan haberdarsınız:) Birinin erdemine ve ahlakına laf etmek yakıştı mı:) Gerçi tv'de belli haber kanallarında sürekli insanlara bu tarz yaklaşanları izliyorsunuz normaldir:) Kibledim sizi hoca hacım:)
Siz yazın devam edin, bu yazdıklarınızı mulakatta da gösterin atanırsınız:)
Ve de yazdı mı acaba ? Boyle bir caps yapmak hiç zor değil.. Uzman olmaya da gerek yok..
Her gördüğümüz caps e inanacak olsakkk ooooo...
Nazım Hikmet hala yaşıyor
Cümlenin gidişatından anlaşılmıyor hiççççç kusura bakmayın... Erbakan Hoca - gol aynı cümlede ne alaka ???G
Gol hani takımlar atıyor ya gol cümlenin gidişatından anlaşılıyor sevgili üye.
aday adayı diyor aday demiyor. Ama sera kadigil aday.Ak parti açıkladı mı? Var mı gerçekten: (şaka dimi :)
Hanım yazacaktım klavye düzeltmiş ben de şimdi düzenledim, eyvah bir yazım hatamı buldunuzAynısını yapıyorsunuz kaç gündür benim sorgulamadiginiz laf etmediginiz hücrem kalmadı:) ben ban alırsam, muhtemel siz de alacaksınız hoşçakalın: )hacı değilim olsaydım da demenizi istemezdim hocam !
Kadıgil’in, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındığı, söz konusu paylaşımlarda "Cumhurbaşkanı’na hakaret" ve "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri aşağılama" suçunu işlemekle suçlandığı öğrenildi. Hepsi olmasa bile bir kısmının gerçek olduğu ortada: ) evet caps yapılırken yapıştırma olabilir itirazım yok :)Ve de yazdı mı acaba ? Boyle bir caps yapmak hiç zor değil.. Uzman olmaya da gerek yok..
Her gördüğümüz caps e inanacak olsakkk ooooo...
Nazım Hikmet hala yaşıyor
Heyecanla bekliyoruzG
Gol hani takımlar atıyor ya gol cümlenin gidişatından anlaşılıyor sevgili üye.
Zaten her gördüğüne inanan bir tip değilim çok şükür.
Ama olayın devamı var siz bilmiyorsunuz. Bu hanım efendi önce twitlerini sildi, hesabını dondurdu bir süre, sonra açıp özür diledi.
Bakalım nasıl özür dilemiş.
''Evime çok yakın bir camide, ezanın makamına ve islam estetiğine uygun olmayan üslupta olması gerekenden çok daha yüksek sesle okunmasına göstermiş olduğum tepkidir''
İslam estetiği nedir Allah aşkına
Birde mesajlar çok eskiydi demiş. Linç kampanyası başlattılar hakkımda demiş İyi de senin zihniyetini yansıtıyor işte eski yeni ne fark eder?
Ama güzel kıvırmamış mı helal olsun yaneee.
Bir de alıntı yapmayalım konu dine dönmesin ricamm:)
Golünü cümlenin gidişatından anlamanız gerek ama :) hatanizi bulmadım öyle yazdığınızi varsaydım ve hoşlanmadığımı belirttim, gündelik hayatımda da hoşlanmıyorum bir ibadet yapılıyor ve hacı olsun olmasın herkese kullanılıyor. Merak etmeyin bu forumda noktalama, yanlış yazım vb.seylere takilmam ben :)hoş değil bikere:)Hanım yazacaktım klavye düzeltmiş ben de şimdi düzenledim, eyvah bir yazım hatamı buldunuzBiz daha Erbakan'ın siyonizme gölü mü gölu mu ne demek istediniz onu anlamadık.
Banlanayım sorun yok hoşçakalın
Bir linç başlatıldığı kesin. ve evet bence de herkes ezan okumamalı... Ezan okumanında bir usul ve adabı var...
Hatta her vaktin ezanı farklı okunur ama ne yazık ki böyle bir özene ben denk gelmedim..
Her neyse bu konu bizi aşar...
İslam Estetiği / Dr. Turan KOÇ ( İSAM - İslam Araştırmaları Merkezi )
Kitabı tavsiye derim:)))
Pekala... Kitabı okudum evet... Hocamın diğer pek çok kitaplarını da okudum.. Zamanın Gözleri en sevdiğimdir. Bu kitabını da çok tavsiye ederim.. Bütün arkadaşlara..Kitabı okudunuz da mı tavsiye ediyorsunuz okumadınız da mı tavsiye ediyorsunuz:))
Birine katılmadığınız da, fikrini eleştirdiğiniz de, bak burada yanlışın var saygısızlık ediyorsun dediğiniz de, linç mi etmiş olursunuz?
Linç kampanyası deyip geçmek kolay mı geliyor?
Ayrıca ezanlar uzun zamandır merkezi okunuyor, her önüne gelenin de ezan okunduğunu düşünmüyorsunuzdur sanırım. Sonuçta dininde bir estetik kaygısı var. Her önüne gelenle olmaz o iş :)
Cümlenin gidişatından anlaşılmıyor hiççççç kusura bakmayın... Erbakan Hoca - gol aynı cümlede ne alaka ???
Önceki mesajlarda da cümle ve konu bütünlüğü olmadan yazıyorsunuz.. Soruya cevap niteliğinde değil de savunma aklama ispat telaşı ile yazıyorsunuz o yüzden anlaşılmıyor..
Ve ben her ikisini de savunuyorum:
nasıl belli degil ,hiç kötü yanını görmüyorsun demiş arkadaş, ben de her icraatlarını ,sözlerini onaylamadığım mahiyetinde bunları yazdım ve Erbakan hocanın son icraatinin Erdoğan ile kurduğu son oyunun sahnelenmesini izliyoruz dedim .Çünkü Erbakan hoca 98 olaylarında kurban gitti Erdoganin aynı şekilde olmaması gerekiyorduYeri geldi yanında durdum Ancak hiçbir zaman hatasız günahsız demedim.Erbakan hocamın siyonizme son gölünün olduğunu düşünüyor ve buna inanıyorum inşaallah yanilmam.