Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Böyle anneye öyle evlat yakışır❤
Maşallah❤

Ülkenin durumunu hala anlayamayanlar var çok acı çook resmen enkaz durumdayız ama yok anlamıyorlar bazen gerçekten başka bi boyutta yaşadığımı falan düşünmeye başladım . inşallah işleriniz en kısa zamanda toparlanır düşündüğünüzden dilediğinizden çok daha fazla kişiye ekmek kapısı olursunuz

Çok haklısınız bende tahammül edemiyorum.
Birde suriyeliler gidecek diyorlardı.Nasıl gittiklerini görüyoruz.
İçimi acıtan da hergün şehit verip dururken Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın bu kadar kolay olmasi.
Bunlar ilerde özerklik de isterlerse hiç şaşirmam.
Akillanmiyoruz millet olarak ve bu durumları sonraki nesile sorun olarak bırakıyoruz.

Son düzenleme:
Siz çok güzel iş yapıyorsunuz keşke tüm kurumlar sizin gibi olsa. Benim burada gördüğüm tüm küçük işletmelerde suriyeli çalıştırıyorlar. Diğerleri de işten çıkarınca tazminattan kaçmaya çalışıyor. Tekrar eski haline gelmesi için ülkenin de eski hale gelmesi lazım. Kimse yıllardır baskı altında olan ülkeye khk ile idare edilen yere yatırım yapmaz. Umarım 15 yıl önceki eski güzel günlerimize döneriz tek dileğim budur. 1 dolar 1.2 liraydı, suriyeliler suriyeliler yoktu, afganlar yoktu, tecavüz indirimi yoktu. Güzel günlerdi

Bu arada kumaş hammaddesi dolar taş dolarla Çin'den geliyor baskıda kullanılan kağıt ve boya vs yurt dışı ürünlerde kullanılan en küçük aksesuar dahi dolar yani tek tl dikim şaka gibiyiz demi hemde şakanın alasıyız bugün video iZledim Aksaraylı köylü vatandaşlarımız sahte dolar alıp yakmışlar biz dolar istemiyoruz bize tl yeter diyorlar güleriz ağlanacak halimize ve sonuç oylar eşit vah vah eyyyyy Amerika sen kimsin ki bizi kıskanıyorsun eyyyyy Almanya bakın batı bizi kıskanıyor Batı bizim eğitimsizliğimizle dalga geçiyor eyyyy Türkiye tek bir Ada'ma tek bir partiye bu kadar inanıp güvenmeyin kimin altından ne çıkacağı belli değil eyyyyy Osmanlı torunu eyyyyy Atatürk evladı Türk halkı biraz değişime açık olun kimsenin babasının malı değil bu ülke elhamdürillah Maaşallah hamdolsunla yönetilmez yönetim başkadır ve son söz bu günleri görmüşcesine......Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir...eyyyyy Türk evladı oku oku oku 1 asır önce söylemiş saygıyla karşılayın bari

Her gün kapıma bir Suriyeli geliyor iş varmı apla diyor bende hayır yok diyorum komşularım evet çalıştırıyor 1500 tl maaş SSK yok ama çok tembeller mağazaları çöplüğe döndürmüşler Allah Rıza'sı için biri de mağazanın bir yerini toplasın yok adamlar rahat valla hiç çalıştırmadım asla da büyük konuşmayım ama ben sonuna kadar milliyetçiyim bayrakçıyım Atatürkçüyüm ama tek partili Değilim haklının yanında haksızın karşısındayım benim anlım ak ben her ay kuyruğa girip vergimi veriyorsam ve buda fakire fukaraya ulaşmıyor sa sonuna kadar iliğimin sonuna kadar Hakkı'm zehir zıkkım olsun valla içim şişti ya

Bu gidişle suriyelilerde parti kurar başa gelirse hiç şarşırmam valla

İnş

Bu gidişle suriyelilerde parti kurar başa gelirse hiç şarşırmam valla
Yanlış hatırlamıyorsam suriyeli biri 50 bin suriyelinin imzasıyla ak partiden aday adayı olmuş.Düşündükçe sinir oluyorum.Ben milliyetçiyim ve bunu asla istemiyorum.Bu ülke güzel günler görecekse Ata'mızın devrimleriyle inkilaplariyla görecek başka birşeyle değil.

Keşke ve keşke tüm seçimler buradaki gibi adil olsa evet hayır referandum gibi 3 büyük il hayır demişken evet kazanmıştı bu ülkede neler gördük son bir kaç yıldır hakimi savcısı generali komutanı Paşa'sı satın alınmışken ysk sımı kalmış bu işin yapmayın böyle valla çocuk Güler bunlara

Ah ah Allah korusun Meclis onların Hakkı değil o bayrağın altında konuşmalarını asla izin vermemeliyiz vermiycezde okadarda değil hooooop bu rası Türkiye ATA'sının kanı akmamış hiç kimse bu Meclis'e girmez bir olalım arkadaşlar lütfen

Bu arda yargı benim yargıç benim Cumhur Başkan'ı benim parti Başkan'ı benim Türkiye'nin tapusu bende hadi Erdoğan esaslı Ada'm ülesinin çıkarlarını düşünen yiğit lider diyelim ölümsüz değil ya peki sonra gelen ikiyüzlü ülkesini satan peşkeş çektiren olursa çocuklarımızın vay haline 6 yaşında evladım var üzülüyorum resmen evet Tayyip iyi desek olmuyor böyle olmamalı kim kendini yargılar ya Allah'ın aşkına bu mübarek günde size soruyorum kim kendini yargılar bu gereksiz partizanlık bizi çıkmaza sokuyor bu net ve açık ama birgün devran dönecek İnşaallh sizin deyimizle Ozaman sizinde bizimde Hakkı'mızı burada eşit savunacağım buna inanın bu nedir ya sizin bizim bak biz bile alıştık evet türban sorunu bu ülkeyi boşuna oyaladı bence gereksiz ben Cumhurbaşkanı olsam anında düzeltirim ama kafaya tencere koymamak şartı ile kaldırırım bu garip yasayı herkes hürdür herkes demokrasiyle yönetilmelidir boş boş gündemlerle iyiye gitmez bu vatan her inanca her görüşe saygı duyarak gider hoş görü saygı tüm partilere ve partizanlara gerek herkesi hoşgörüye davet ediyorum burda birbirimizi yiyeceğimize hatalarımızı doğrularımızı paylaşarak çöZüme ulaşmamızı arzu ediyorum reisin dediği tek gerçek tek bayrak tek vatan tek millet din inanç ayrılmaksızın biZler tekiZtürkün Türk'ten başka dostu yok lütfen dost olalım bir olalım partizanlıkla birbirimizi kırmayalım

Helal olsun. Herkes bu devirde haram para peşinde kısa yoldan zengin olma peşinde. Sizin gibi işletme sahipleriyle dolsa ülke keşke. Yani açıkçası benim verdiğim vergiler de haram zıkkım olsun. Yükle vergi ödüyorum ama kendi ülkemde ikinci sınıf vatandaş durumuna düştüm. Elin suriyelisi burda keyif yapsın mehmetçiğimiz çölde kalsın. Hayır. Bu devran elbet dönecek

Aynen öyle arkadaşım sustum sustum ama artık haykırdım devlete bir eksiğim varsa sabaha çıkmayayım tek derdim dürüst ticaret dürüstçe kaznılmış ekmek kendimi övmek gibi derdimde yok ispat isteyenlere vergi makbuzlarını yarın çeker gönderirim yeterki herkes şeffaf olsun ülkeye yararı dokunsun seçtiği adam yanlışsa kararından dönüversin değişikliğe açık olsun tek derdim bu kimse burada partizanlık yapmasın ne sağcısı ne solcusu Allah aşkına nekadar komik bir deyim değilmi bir olmak varken valla saçmalık herşey güzel günler için olsun vergim ihtiyaç sahiplerine vatanıma milletime gidiyorsa helali hoş olsun ama mideye gidiyorsa zehir zıkkım olsun net

Bu arada tekstili suriyeliye teslim ettik Arap'larla bir çalıyorlar birgün yükleme yaparken foto çekip atarım siZe adamlar tur dolusu koli yüklüyor bizde 2 tane ürün satıyoruz bedavaya satıyorlar çünkü vergi yok kdv yok ev yok işyerinde yatıp kalkıyorlar 1 koliden 10 $ kazansa kar onun için ama o bir koliyi üretime sokmak en az 1 hafta ve bizim böyle bir karla ürün satmaya imkanımız yok daha ne yazayım yaşadığım okadar şey varki of diyorum

Yok yok.. Aday adaylığı başvurusunda bulunmuş ama seçilmemiş.. Baktım nettetn... Adam Erdoğana öyle hayran ki soyadını Erdoğan olarak değiştirmiş.. 10 yıl önce Bursaya çöreklenmiş....Orda çok paralar kazanınca daha çok kazanayım zaten Erdoğan aşığıyım diye düşündü zaar... Ama öyle her önğne geleni meclise almazlar... Ona bakarsanız İbrahim Tatlıses de aday adaylığı başvurusunda bulundu olmadı.. Zaten millet suriyelilerden bıkmış.. Akp meclise vekil olaral suriyeli getirme riskini göze alamaz... Kimse oy vermez deyyyüüüü... Olmaz o iş yani.. Bu seçimde dananın kuyruğu kopacak... Ondan dolayı yemezzz:)

Bakalım hayırlısı milletimiz için diyorlar ya ya TAMAM ya Devam,,, milletimiz halinden memnunsa veryansın!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…