Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Cool story bro

Gayet tarafsız izledim. Peki, anlamadım diyelim. Siz açıklar mısınız? "daha önce de buralarda çalıştık ve hiç sorun yaşamadık" hangi saniyede geçiyor?
30 saniyeden sonrasını iyi dinle derim!..
Pardonda, burada suçlu kim? Hırsız mı, ev sahibi mi? Çok Komiksiniz ya. Ortada bir kadının yaptığı Rezillik var.Ama siz hala bunu göremiyorsunuz

30 saniyeden sonrasını iyi dinle derim!..
Pardonda, burada suçlu kim? Hırsız mı, ev sahibi mi? Çok Komiksiniz ya. Ortada bir kadının yaptığı Rezillik var.Ama siz hala bunu göremiyorsunuz
Ev sahibi suçlu bebeğim. Hala anlamadın mı sen ,ne anlatmaya çalışıyorsun ki? Ben bir cümle yazıyorum başı yerine afedersin başka yerini tutup yorum yazıyorlar. Allah yardım etsin adamcağıza böyle nelerle uğraşıyor işte. Güç kuvvet versin Rabbim.

Sizin yaşadığınız olayın tam zıddıni yaşadım bende geçen hafta. Yolda fenalaşan teyze için yardım bulur muyum dite cami avlusuna girdim. Basım acık diye afaroz etti beni 3 amca. Bunlar hOS tavırlar değil. Her 2 taraf icinse.
Ve tabi ki kabullenmeyecegiz. Birlikte yaşamayı öğreneceğiz..
Dayatmanız çok çirkin.. ben cehaletlerine verdim siz de öyle yapmayı deneyin. O zaman daha mutlu insanlar olacağız. Kin tutmak herşeyden önce insanın kendisine zarar verir...

Google>translate>copy>paste falan uzun sürdü sanırım...

Siz böyle yazınca lise kızlar tuvaleti canlandı gözümde. Tatlımlı, canımlı...
Bi halt edebilecekmiş gibi vurgulu vurgulu konuşup bi halt edemeyecek bir tip...

Avamlıkta da seçmeninizin üstüne yok.
Bravo!

Komedi gibisin ha..Yazdiklarina kendin inaniyor musun? Filistin'e yardim edemeyiz diye Israil'in ekonomimizi nerdeyse ele gecirmesine izin veriyoruz he mi? Butun Israil ticari anlasmalarini ondan yapiyoruz.. Sermayeyi kediye yukledik yane..
Bu Filistin, hani Kibris'ta Turk halki iskenceler gorurken Ecevit Kibris'a cikartma yaptiginda kurulan KKTC'yi hala tanimayan Filistin degil mi? Yunanci Filistin.. Vay be.. Yuzumuze tukurseler Yarabbi sukur diyecek hale gelmisiz desene..

Siz iktidarin yedigi nanelere ornek verip duruyorsunuz, ben ne yapayim?
Gene en basa donduk. Hersey gozunuzun onunde oluyor, gormesini bilene..

Bi story de ben anlatayım Bree Van De Kamp

Yaylalar gezisine çıktık eşim-ben, oğlana hamileyim.
Çok yorulursak hani konaklayacağız bir iki yerde ama günübirlik takılmacalar daha çok. Buradan çıktık, Burdur, Isparta, Afyon oradan Konya... Oradan da dönüvereceğiz eve. Maksat öyle yol gezmesi olsun, yeşillikler içinden gidelim.
Hamileliğime ters ters bakanı mı dersin, giydiğim kıyafete cıks cıks cıks mı yapanı dersin.

Hamilesin sokakta ne işin var dercesine... Öyle bakmalar hani limon yersin de yüz ekşir ya, grup halinde deyzeler saniyede kafa kafaya verip tek istikamet bana bakmalar mı... Eşime dedim "Rahatsız oldum, hiç merkeze filan girmeyelim", kısa kestik dağ yolundan döndük. Giydiğim tayt-göbekten aşağı doğru bol XL bi kolsuz tişört-spor ayakkabı. Bu.

Bana da bir keresinde; bu göbek ne?! utanmıyor musun cinsel seks yapmaya!? demişlerdi :/

Israilden izin aliniyormus dile getirmesi bile korkunc
Sebep filistine yardim, peh.. izin vermese onu da yapamiyorsun..

Resmen bagimli haldeyiz israil tohumu tarla ilaclarini gondermese yiyecek bir sey bulamayacak millet. Her sey yapay domates salatalik plastik gibi bunun bir de hastalik getirisi var ilacta da bagimliyiz nolacak sonumuz boyle..umarim kurtuluruz

Sizin bu anlattıklarınız nedense bana ''Hikaye''gibi geldi
Dün,Gaziantep'in en işlek caddesinde bulunan Cami'de Teravih namazı kıldım.Namazın başından sonuna kadar,Korna sesleri,sloganlar, motorların çıkardığı o acayip sesler susmadı.Namazı nasıl kıldığımızı bilemedik.Camii bulunduğu, göbek de, toplanıp sloganlar attılar.İlk defa dün, namazdan sonra ''Amenerrasülü'' Suresi Okunmadı! Cemaet dışarı çıktığında, sessizce dağıldı. Hiç birinin çıkıp da, o kalabalığa ''Utanmıyor musunuz? Namaza da mı saygınız yok?'' Dediğini duymadım.
Bugünde, camii çıktım ve camii havlusunda bulunan büfeden alışveriş yapan bir bayan gördüm. Kadının üzerinde sanırsın hiç bir şey yok. Altındaki tayt o kadar dardı ki,tüm bedeni ortadaydı sanırım. ( Ben görür görmez, kafamı çevirdim. Günahına girmemek adına) Cemaetten dagılan onlarca yaşlı vardı.Biriside çıkıp ''Bu giydiğin nedir,utanmıyormusun?''Dediğini duymadım.
Bu yaşıma kadar, hiç bir kadının ''Neden açık giyiniyorsun?'' Diye tepkiye maruz kaldıgını görmedim!..
Tepki gösteren varsa da bile,onlar provokatör' den başka bir şey değildir.
Hiç bir kimse,Kılık Kıyafetinden dolayı Eleştirilemez!!!!...

Bana da nedense siz Türkiye'de yaşamıyormuşsunuz gibi geldi.
Hı hım, herkeşşler provokatör.

Size sizin yorumunuzdan rengarenk bi buket yapmak istedim
Kimseyi birşeye inandırmak zorunda değilim tatlım. Ben yaşadığımı biliyorum canım.

Neden şort giydi diye toplu taşıma aracında tekme tokat dayak yiyen kadın uyarılmış sayılmıyor mu? Açık giyime karşıyım fakat açık giyindi diyerek dövülmesine de karşıyım. Hatta toplumda iyi olmuş açık giyinmeseydi sözlerini duydum.
Nedense olayı hemen kıyafete getiriyorsunuz? Anlamıyorum.

Korna klaksiyon seslerine gelince; Hıristiyan ülkelerde korna klaksiyon hatta siren sesi duymuyorsunuz. Buna ben Avusturya da şahit oldum.

Banlanacaksam güzel banlanayım, öyle uyuyim dedim bak yine geldim görüyor musunuz. Kopamadım sizden
(Bu insomnia yok mu bu insomnia)

Bak bi de şöyle yapayım kardelen2780 daha güzel olsun mu?

Siz bu yorumu sıfır itiraz beğeniyorsunuz:

Bana gelince provokatör oluyor onlar, Trde de kimse kılık kıyafetinden dolayı eleştirilemez oluyor:
Tepki gösteren varsa da bile,onlar provokatör' den başka bir şey değildir.
Hiç bir kimse,Kılık Kıyafetinden dolayı Eleştirilemez!!!!...

Bi buket daha yapayım mı sizin yorumunuzdan?
Ya da dümdüz yazayım mı?
Hiç bir kimse kılık kıyafetinden dolayı eleştirilmiyorsa bu ülkede, o zaman ikimizinki de yalan.
Eğer tepki gösteriliyorsa, ikimizinki de provokatör.
Ama bakıyorum, hep Akpliye gelince "Mağdur mu oldun ah canım, hep bu chpliler yüzünden, vay benim bacım, yazık"
Akpli olmayana gelince "Yok, inanmam, yapıyosa da biri zaten yine bi anti-akplidir ortalık karıştırıyodur, ne yaparsan yap karışmayız biz zaten."

Ne güzel ya oh. Hayat size güzel valla. :)

Şöyle bi dua edelim beraber:
Bu ayırımınızı görmemek için
kör olmak lazım
Allah fırsat vermesin bu zihniyete.

Amin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…