- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Titrete titrete gittin yeminle...bayıldımGangsta elden gidiyeeahh, ban geliyeeaah
Bu topikten gitmedin ama gideceğini öngörmeni takdir ettim Gangsta'm çılgın bedişim :)))Gangsta elden gidiyeeahh, ban geliyeeaah
Hayır o israile yaptırım uygulamak için toplanan islam birliği oturup coca cola içmişler yawww
http://www.haberiniz.com.tr/gundem/islam-zirvesinde-coca-cola-krizi-449067h.html
Güleriz ağlanacak halimize teyzem ne duyduki acaba bu kadar bağrınıyorYa özellikle şu duble yol muhabbetini asla anlamayacağım. Şu forumda herkes mi tır şoförü?
He birde bunu...
Bunu hiç ama hiç anlamayacağım.
Dün bu olayı savunmak için feto onlara sızmadı onlar açık bulmak için fetoya sızdılar dediler :)))) yapılan açılımlar, cesaret madalyası için de peygamberin zamanında yahudilerle konuştuğunu örnek gösterdiler. Önce barış dememişlermiş sonra olmayınca savaşmışlarmış. Yani ayan beyan videolar var. Onların mantıklı (!) açıklamalarını artık katlanamiyorum. Kiyafet olayına gelince bulunduğum yer malesef cahil kesimin oturduğu yer. Gitmeye gün sayıyorum. Neyse ne zaman dışarı çıksam ters ters beni inceliyorlar. Koca ilçe provakatör tabi tabi. Bunlar bu kadar işte ötesi değil
Onlarin kalpleri vardir kavramazlar, gozleri vardir gormezler, kulakları vardir işitmezler Iste asıl gafil onlardır
...................................
Yavuz hirsiz her zaman ev sahibini bastirir Ama bu kadari pişkinlik, yuzsuzluk, ihanettir
Edep Ya Hu
Pişkinliģin Çapsızlıģın master ını yapmış adamlar. Pessss... inanana da Pessss. ..
Onlarin kalpleri vardir kavramazlar, gozleri vardir gormezler, kulakları vardir işitmezler Iste asıl gafil onlardır
Yavuz hirsiz her zaman ev sahibini bastirir Ama bu kadari pişkinlik, yuzsuzluk, ihanettir
Edep Ya Hu
Edep Ya Hu
Valla sıkıyorsa mavi marmaradan aldığı tazminatı geri ödesin reis
Türk bayrağını yere atmamış,çekende yaygara vermiş ... Videoyu çeken saçmalamış , sen kimsin ki türk bayragını yere atıyor dersin ?30 saniyeden sonrasını iyi dinle derim!..
Pardonda, burada suçlu kim? Hırsız mı, ev sahibi mi? Çok Komiksiniz ya. Ortada bir kadının yaptığı Rezillik var.Ama siz hala bunu göremiyorsunuz
Akp nin bayrağı ne zamandan beri Türk bayrağı statüsünde30 saniyeden sonrasını iyi dinle derim!..
Pardonda, burada suçlu kim? Hırsız mı, ev sahibi mi? Çok Komiksiniz ya. Ortada bir kadının yaptığı Rezillik var.Ama siz hala bunu göremiyorsunuz
Bunlar söz konusu olunca hic bir sey ütopik değil. Şaşıran yerlerim ağrıyor artık...Valla sıkıyorsa mavi marmaradan aldığı tazmibatı geri ödesin reis
Çok ütopik dimi
Yapılan mitingin eminim filistinlilere çok faydası olmuşturHer dediğine ''He'' Diyecek olsalardı şayet, dün O Mitingi Yapmazlardı!
Büyük elçisini göndermezlerdi Değil mi?
Miting oldu da ne oldu? Sanırım bütün olay çözüldüHer dediğine ''He'' Diyecek olsalardı şayet, dün O Mitingi Yapmazlardı!
Büyük elçisini göndermezlerdi Değil mi?
Bu dediğinize cidden inanıyor olamazsınız değil miEvet biliyorum.
Peki Siz,Filistine en çok yardım yapan kişinin de, ''Bilal Erdoğan'' Olduğunu Biliyor Musunuz?
O Ticari taşınan mallarının, Filistine gittiğini bilmiyorsunuz sanırım.
Filistine giden malların, önce israil limanına giriş yapıldığını,daha sonra da, karayoluyla Filistine gittiğini bilmiyor olamazsınız değil mi?
Dış güçler Türkiyeden korkmasaydı şayet, her seçim dönemi ''Erdoğan'' Kazanmasın diye, Seçimlere müdahale edermiydi?
İsrail ajanlarının,Erdoğana suikast hazırlıgında olduğunu, duymamış olamazsınız sanırım!.
Yapılan mitingin eminim filistinlilere çok faydası olmuştur
Maalesef bazı şeyleri çok çabuk unutan bir milletizOlmazmı hiç canım,
Mitingden sonra gemilerle petrol sevkiyatı yapmışlar. Ama bir sor niye,
Mehter marşı eşliğinde yola çıkan gemilerimiz İsrail limanına yanaşıp adeta yüzlerine tükürür gibi petrolü boşaltarak alnı açık, boynu dik geri dönmüş
Keşke arkamdan atıp tutmak yerine samimi olsaydınız ve karşılıklı konusabilseydik! Cok ayıp öğretmenim öyle laf sokmalar falan :) yakışıyor mu bir öğretmene bu sekilde hareket etmek ciks ciks ciks :)sırf bir partiyi bir ideolojiyi savunuyor diye öğretmenliğime etmediginiz laf kalmadı yinede elimden geldiğince saygılı davranmaya çalıştım eeee hiç cevap vermeseydim sanırım minnos öğretmen olurdum diimi: )Tamam madem herkes öğretmen olmasın (ki bunda haklısınız bence de olmasın önceki sayfalarda gördüm bir tanesini hiç sormayın)
Hangi branş öğretmenisinizKeşke arkamdan atıp tutmak yerine samimi olsaydınız ve karşılıklı konusabilseydik! Cok ayıp öğretmenim öyle laf sokmalar falan :) yakışıyor mu bir öğretmene bu sekilde hareket etmek ciks ciks ciks :)sırf bir partiyi bir ideolojiyi savunuyor diye öğretmenliğime etmediginiz laf kalmadı yinede elimden geldiğince saygılı davranmaya çalıştım eeee hiç cevap vermeseydim sanırım minnos öğretmen olurdum diimi: )