- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
Edep bir taç imiş, nuru hüda'dan, Giy ol tacı emin ol her beladan!...Sertim ama minnoş kadrolarım var demek istemiş olabilir
Gülay, ille beni bu siyaset sayfasının içine çekeceksin yani degil mi? Ben kaçtıkça, sen çekiyorsunUzak durmayın . Sen olmasan ben kiminle uğraşacam?
Buradaki oyunu görebiliyor musun? Önce anneler ağlamsın, neneler üzülmesin, dedeler sevinsin gibi sloganlarla oy artırılmaya çalışıldı. Ama oy artmayıp tersine azalınca, tek başına hükümet kuracak çoğunluğu sağlayamayınca ise; anneler ağlarsa ağlasın hatta daha çok ağlasın denilip havaşin ve zap kampları vuruldu.
Siz, hiç ''Dil sürtmesi'' yaşamadınız sanırım.Daha konuşmasını bilmiyor, gelmiş röportaj yapıyorlar pardon kürtajjjjjj
Oyunun büyüklüğünü görmek için, referandumda ''Hayırı'' Destekleyen,Almanyanın liderliğini yaptıgı Avrupa ülkelerini görmeniz yeterlidir sanırım!..Yalnız dikkatinizi çekerim, iyi bir şey olunca kendilerinden. Bir şey kötü gidince dış mihraklar, oyon böyük
Çoktan seçmeli cevaplar. Süper şahane.Seçenekler:
A) fırıncıyı bayat ekmek sattığı için uyarırım ve ısrarla taze ekmek isterim.
B) fırıncıyı bayat ekmek sattığı için döverim ve taze ekmek yaptırıp ceza olarak para vermeden çıkarım.
C) fırını şikayet eder, ama oradan alışverişe devam ederim.
D) fırını bombalarım. Fırıncı da dersini almış olur
E) Uyarımı yaparım, sorumluluklarını hatırlatırım, ısrarla bayat ekmek "satmaya" devam ediyorsa, başka bir fırından alışveriş yapmaya başlarım.
*seçenekler çok gibi dursa da yapılması gereken bir tane. Güzel bir örnek olmuş tişikkirler
Benim eşimde üniversite mezunu.Kendisi yıllardır askeri ücretle çalışıyor.Benim safımda belli. Ama neden benim altımda Son model araba yok.Ve Neden hala kirada sürünüyorum acaba?!Bizzat arkadasim anlatti kocasi evlendiginda iktisat mezunu asgari ucretle calisanken suan kari koca son model arabalara biniyor hemde 4 yilda oldu neden acaba ? Soyleyeyim cocuk partiye yalakalik yapmaya basladi :) trajikomik hallerinizi ne basortusu kapatir nede kara carsaflar
Daha iyi bir yaşam standardını hak ettiğinizi düşündüğünüz zamanlar olmuyor mu ?Benim eşimde üniversite mezunu.Kendisi yıllardır askeri ücretle çalışıyor.Benim safımda belli. Ama neden benim altımda Son model araba yok.Ve Neden hala kirada sürünüyorum acaba?!
Ya ALLAH Aşkına bırakın şu İnsanları ''Zan'' Altında bırakmayın! Genelleme Yapmayın! 1 çürük elma çıktı diye, kasadaki tüm elmalar çürük diyerek, çöpe'mi atıyorsunuz siz ki, 1 kişi hata yapınca tüm teşkilatı ''Zan'' Altında bırakıyorsunuz!..
1 curukmu daha kactane curuk cikmasini bekliyorsunuz ben yone diyorum ben ocu bucu degilim babam olsa bunlari yasatan yine inmesini isterdim ekonomi coktu cokecek kimin umrunda akp chp bilmem ne ben cebime girene cikana bakarim bence elma ayiklamayi birakin duzenin heryeri curukBenim eşimde üniversite mezunu.Kendisi yıllardır askeri ücretle çalışıyor.Benim safımda belli. Ama neden benim altımda Son model araba yok.Ve Neden hala kirada sürünüyorum acaba?!
Ya ALLAH Aşkına bırakın şu İnsanları ''Zan'' Altında bırakmayın! Genelleme Yapmayın! 1 çürük elma çıktı diye, kasadaki tüm elmalar çürük diyerek, çöpe'mi atıyorsunuz siz ki, 1 kişi hata yapınca tüm teşkilatı ''Zan'' Altında bırakıyorsunuz!..
Çocuklarıma,Yaşanabilir bir ülke bırakmak adına,''Fedakarlık'' yapıyor olmanın verdiği huzur bana yeter diye düşünüyorum. Nitekim ben, kış günü yazlık kıyafet ile sarıkamış da, donarak ölen,1 tas çorba içip, ''Vatanı'' için, savaşan ama zerre pişmanlık duymayan bir ecdadın torunuyum. Bizler,''Söz konusu Vatan ise, gerisi teferruattır''Diye düşünen insanlarız.Daha iyi bir yaşam standardını hak ettiğinizi düşündüğünüz zamanlar olmuyor mu ?
Eşinizin emeğinin karşılığını alamıyor olması sizi rahatsız etmiyor mu ?
Ya da seçtiğiniz insanlar israf içinde yaşarken fedakarlığı sizin yapıyor oluşunuzu nasıl açıklarsanız ?
Guldurmeyin secimden once heryerde patlayan bombalara nolduda birden sustu kimdi onlarÇocuklarıma,Yaşanabilir bir ülke bırakmak adına,''Fedakarlık'' yapıyor olmanın verdiği huzur bana yeter diye düşünüyorum. Nitekim ben, kış günü yazlık kıyafet ile sarıkamış da, donarak ölen,1 tas çorba içip, ''Vatanı'' için, savaşan ama zerre pişmanlık duymayan bir ecdadın torunuyum. Bizler,''Söz konusu Vatan ise, gerisi teferruattır''Diye düşünen insanlarız.
Abd birlik olup, alkışlar eşliğinde Liderlerini indirip idam ettiren, Irak'ın hali şimdi nasıl? Saddamdan sonra, işidin elinde, kadınların köle gibi satıldığı ve seks kölesi yapıldığı,erkeklerin işkence ile öldürüldüğü,kafası kesilen insanların olduğu bir ''Irak'' durumu sizce nasıl? Kaldı ki, Erdoğan hiç bir zaman kendi halkını bombalamadı!
Suriye, Irak,Afganistan desem size sanırım bir çağrışım yapar diye düşünüyorum
Cevabınız için teşekkür ederim.Çocuklarıma,Yaşanabilir bir ülke bırakmak adına,''Fedakarlık'' yapıyor olmanın verdiği huzur bana yeter diye düşünüyorum. Nitekim ben, kış günü yazlık kıyafet ile sarıkamış da, donarak ölen,1 tas çorba içip, ''Vatanı'' için, savaşan ama zerre pişmanlık duymayan bir ecdadın torunuyum. Bizler,''Söz konusu Vatan ise, gerisi teferruattır''Diye düşünen insanlarız.
Abd birlik olup, alkışlar eşliğinde Liderlerini indirip idam ettiren, Irak'ın hali şimdi nasıl? Saddamdan sonra, işidin elinde, kadınların köle gibi satıldığı ve seks kölesi yapıldığı,erkeklerin işkence ile öldürüldüğü,kafası kesilen insanların olduğu bir ''Irak'' durumu sizce nasıl? Kaldı ki, Erdoğan hiç bir zaman kendi halkını bombalamadı!
Suriye, Irak,Afganistan desem size sanırım bir çağrışım yapar diye düşünüyorum
Acaba neden sustu?!..Guldurmeyin secimden once heryerde patlayan bombalara nolduda birden sustu kimdi onlar
Acaba neden sustu?!..
O patlayan bombalar, kime prim kazandırdı? Bu sorunun cevabında saklıdır gerçekler
Karşılıklı argümanlar aynı frekansta ilerliyor. Bakin insanlığın en hızlı gelişim gösterdiği bir yy yaşıyoruz. Teknoloji, bilim, sanat vs değişim ve gelişim yakalaması zor bir hızda ilerliyor. Buna rağmen bizim toplumsal bilincimiz ve teknoloji üretim hızımız çok yavaş.Acaba neden sustu?!..
O patlayan bombalar, kime prim kazandırdı? Bu sorunun cevabında saklıdır gerçekler
Yarın çıkıp ben öyle bir şey demedim derse yorumum boşa gider.Hanımlar,
karşılıklı görüş bildirimi serbest tabii üsluplara dikkat edildiği sürece.
Siz onu bunu bırakın da Tarım ve Hayvancılık bakanı Fakıbaba'nın yaptığı şu açıklamaya ne diyorsunuz?
Fakıbaba: Eşim Kırmızı Eti 29 TL’den Alıyor, 70 Liraya Alıyorsan O Senin Problemin
http://www.tarimpusulasi.com/hayvan...r-70-liraya-aliyorsan-o-senin-problemin/23010
Böyle talihsiz bir açıklamayı nasıl yapabildi acaba?
Evet bazı zincir marketlerde kıymanın kilosu 29 lira, yarım kilo kıyma 14,50 TL'ye satılıyor ama satılan kıyma Sırbistan ve Polonya'dan getirtilen ithal Karkas eti.
O zincir marketlerde bakliyatlarda ithal hatta yeşil mercimek, barbunya gibi bakliyatların paketlerinin arkasındaki menşei kısmına bakın Kanada vb ülkeler yazar demiştim bir yazımda, aşure kaynattığımız, çorba kaynattığımız buğdayı da İsrail'den getiriyorlar, bunu da bakanlığın sitesinden teyit edebilirler.
Neyse onca "yerli ve milli" vurgusu yapılırken hayvancılıkla tarımla uğraşan köylümüzü daha çok üretmeye teşvik etmek varken, diğer ülkelere kıyasla bizim çiftçimize destek %2-3'lerdeyken, Tarım bakanı bu desteği daha üst seviyelere en azından AB ülkelerindeki çiftçilerle aynı seviyeye getirmek için çabalamak varken, köylünün mazot desteği, teşvik kredileri yetmiyor, zor durumdayız feveranlarını duymazken, ithal ettiği etlerin fiyatıyla neden gurur duyar ve marifetmiş gibi söyler?
Tarım bakanı farkında mıdır ki köylü yeterli üretimi yapamadığından büyükbaş ve küçükbaş hayvan talepleri karşılayamadığından daha geçen seneye kadar neredeyse sudan ucuza satılan dana-koç yumurtalarının bile kilosu 20 tl, kokoreç aldı başını gitti, ciğer yanına yaklaşılmaz halde, sakatat bunlar yahu sakatat, bir zamanlar et yiyemiyoruz en azından sakakat yerim diyen insanların alabileceği fiyatlardan uzaklaşan bildiğiniz dalak, böbrek, ciğer, yumurtalık.
Valla sayın Bakan söylemiş, ben de medyada yansıyanı koydum buraya, demedim derse bilemem, bu gece annemle konuşuyoruz, kadıncağız markete girmiş kiraz 15.90 tlYarın çıkıp ben öyle bir şey demedim derse yorumum boşa gider.
Demezse yorum yapacağım :))))
Ypg'ye yardım konusunda size hak veriyorum, e tabi ki Almanya vs iyiliğimizi istemeyecek.Oyunun büyüklüğünü görmek için, referandumda ''Hayırı'' Destekleyen,Almanyanın liderliğini yaptıgı Avrupa ülkelerini görmeniz yeterlidir sanırım!..
Bu Seçimin trendi olan ''Tamam'' Sloganını destekleyen dış güçleri göremememiz için, kör olmak lazım .
Ya en başta Afrine bakmak lazım. ypg destekleyen ve silah ve mühimmat tedarik eden ülkeleri görmemiş olamazsınız!..
Tam teşekküllü hastaneler ve tıbbi malzemelerin tedarik eden ülkeleri görmedim, diyemezsiniz sanırım.
Antidepresan denilen ucube ne ki; kanıuni uyuşturucu değil mi?Olmadığı için ithal edilmiyor ki servis almanın karşılığı olarak ; "bak samani da sizden alırız" diyorlar. Bizim mallar dökülüyor, hayvanlar çiftçiden yok paraya alınıp halka çeyrek altın fiyatına kitleniyor...
kriz yok şükür. Borç yüzünden geçen ay medyaya yansıyan 6 intihar okudum 2 kişiyi kaybettim. Uyusturucu kullanımı altın cağında! Kafası azıcık çalışan insan anti-depresan a sığınıyor böyle yaşamak insan onuruna büyük bir hakaret üstelik imkan var. Halkın potansiyeli bu değil haliyle kaos var.
Çok seviliyorsunBugün 19 Mayıs, gençlik ve spor bayramı kısmını bir kenara koyalım, 99 yıl önce bugün Atatürk Bandırma vapuruyla Samsun'a çıktı, Kurtuluş Savaşı için, bizim için, topraklarımız için.
Bugün 19 Mayıs, Atatürk'ün Samsun'a çıktığı Kurtuluş için adım attığı gün.
Annesinin dualarıyla, batar dedikleri Bandırma vapurunun cevval göz kara kaptanı İsmail Hakkı Durusu'nun usta kaptanlığıyla Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 99. yılı.
19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun.
Başta Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarının, bizim için canını hiçe sayan kaptan İsmail Hakkı Durusu'nun ve Kurtuluş savaşı için malıyla, canıyla, varıyla yokuyla, kundaktaki bebesiyle cephede savaşan analarımız, atalarımız, ecdadımızın ruhu şad olsun, kabirleri nurla dolsun, Allah onlardan razı olsun.
Eki Görüntüle 2147972