- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
+1000000Ben bu işe dini açıdan da bakıyorum.. Ogretmen oldugum icin ben egitimden ornek verebiliyorum Daha bir suru alanda neler dönüyor kimbilir.. Bunlarin acik net hak yemek oldugunu bu forumda bir kisi bile inkar edemez sanirim
Peki Akp.yi dindar,dine sahip cikan,Erdoğan'ı muslumanlarin umudu kurtaricisi vs..olarak gorup gosterip, bu iktidar giderse din gider iman gider demek, iktidara karsi cikan herkesi dinsiz, ajan, terorist vs.. gostermek cok buyuk bir ikiyuzluluk olmuyor mu? Sen din elden gider diyorsun ama zaten ulkenin her yerinde devlet kurumlarinda her sekilde hak yeniyor Bu nasil dindarlik bu nasil dindar diye oy vermek?
Eskiden de boyleydi diyecek olanlara soruyorum o zaman hak yenen düzeni degistirmeye niyetiniz yok..
5 milyon insan pensilvanyada bir meydanda bekleyip tamam mesajimi atti Allah askina nasil inaniyorsunuz buna gercekten cok komik :))) ben zamaninda sizin onunuzu iliklediginiz hocaniza sarlatan dedigimde carpilacagimi dusunen kesinsiniz sizde emin ol onlar ordan gelmistir dolarida onlar yukseltir hatta benzine bile zam yapmistirsizinle polemiğe girmeyecektim ama serbestmis ....Amerikalilar aradi beni usulüne uygun polemik serbestmisneyse Sizi bunaltmış olabilir ancak magduruyetimiz ve edebiyatımız devam ediyor onca hayatı kararan mesleğini yapamayan belli bir yasa gelincede atama umudu biten onlarca kadın! Hadi geriye döndürün zamanı.. .sorularım demişsiniz bendem alıntı yaptığınız bu soruyu mu diyorsunuz
yazılarıniza baktım şimdi de orada düşman algilarina mi inanacaksiniz diyen sizsiniz ve bende aynı düşmana hayranlık besliyorsunuz ya demişim....birde tamam nidalarına neden kızıyorsunuz demissiniz yurdumda olursa bu tamam nidaları neden kizayim çoğunluğu pensilvanyadan... ya bu tayyip Erdoğan çok çok çok akıllı hakikaten bu söylemleri dahi kontrol edebiliyor...hatta tamam twitlerini bile Türkiye tam tersini söylesin istiyor ya da ikinci seçenek Erdoğanı gitmesini Türkiyede cok Abd ve ısrail istiyor neden ? yada bu amerikalılar ince'den önce erdogan'i aradılar tamam twitlerini usulüne uygun atacağız diye :) Başka sorunuz var mı? Ben başka göremedim
Bazı insanlara göre yenilen hak onların olmadığı sürece sorun yok.Ben bu işe dini açıdan da bakıyorum.. Ogretmen oldugum icin ben egitimden ornek verebiliyorum Daha bir suru alanda neler dönüyor kimbilir.. Bunlarin acik net hak yemek oldugunu bu forumda bir kisi bile inkar edemez sanirim
Peki Akp.yi dindar,dine sahip cikan,Erdoğan'ı muslumanlarin umudu kurtaricisi vs..olarak gorup gosterip, bu iktidar giderse din gider iman gider demek, iktidara karsi cikan herkesi dinsiz, ajan, terorist vs.. gostermek cok buyuk bir ikiyuzluluk olmuyor mu? Sen din elden gider diyorsun ama zaten ulkenin her yerinde devlet kurumlarinda her sekilde hak yeniyor Bu nasil dindarlik bu nasil dindar diye oy vermek?
Eskiden de boyleydi diyecek olanlara soruyorum o zaman hak yenen düzeni degistirmeye niyetiniz yok..
Kiz ne dini cikar iliskisi hepsi o kadar en fakiri komurun pesini en zengini villalarinin ne akpsi bunlar babalarini satar para icinDış mihrakların beslendiği tek bir yer var düşünme yetisini kaybetmiş , fanatik sözde dindarlar ve onlara inanan halk ne yazık ki... RTE yi bu ülkenin başına o dış mihrak dediğiniz güçler bela etmiştir. Dua edilsin ki bu ülke de hala düşünebilen , gerçekten vatanını seven insanlar var ve var olacak.... Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi geldikleri gibi giderler !!!
sizinle polemiğe girmeyecektim ama serbestmis ....Amerikalilar aradi beni usulüne uygun polemik serbestmisneyse Sizi bunaltmış olabilir ancak magduruyetimiz ve edebiyatımız devam ediyor onca hayatı kararan mesleğini yapamayan belli bir yasa gelincede atama umudu biten onlarca kadın! Hadi geriye döndürün zamanı.. .sorularım demişsiniz bendem alıntı yaptığınız bu soruyu mu diyorsunuz
yazılarıniza baktım şimdi de orada düşman algilarina mi inanacaksiniz diyen sizsiniz ve bende aynı düşmana hayranlık besliyorsunuz ya demişim....birde tamam nidalarına neden kızıyorsunuz demissiniz yurdumda olursa bu tamam nidaları neden kizayim çoğunluğu pensilvanyadan... ya bu tayyip Erdoğan çok çok çok akıllı hakikaten bu söylemleri dahi kontrol edebiliyor...hatta tamam twitlerini bile Türkiye tam tersini söylesin istiyor ya da ikinci seçenek Erdoğanı gitmesini Türkiyede cok Abd ve ısrail istiyor neden ? yada bu amerikalılar ince'den önce erdogan'i aradılar tamam twitlerini usulüne uygun atacağız diye :) Başka sorunuz var mı? Ben başka göremedim
Arkadaşım seni takdirle izliyorum ve tebrik ediyorum. Sabrına hayranım... Uzak durayım diyorum ama gelip okuyorum , okudukça kahroluyorumYa cidden detaylı satır satır yazacağım ama evet hepimizi sizin ağlama imamınız kontrol ediyor tıpkı sizi kontrol ettiği gibi di mi, çünküz bizler sadece lider peşinden koşan, getieline sistemin ne getirecegını düşünmeyen bır açıp az eğitimli köylüyüz. Siz sşysal islamcısınız kardeşim, Amerika solcuları değil, kapitalist siyasal islamcıları sever, ikinci dünya savaşından beri ve özellikle seksenlerden beri siyasal iskamcılara yatırım yapar. Bunu. Bir ayağı fetödür diğer ayağı da oy verdıgınız parti. Ama sizin ne yeşil kuşak projesinden, ne marshall yardımlarından, ne kapitalizm ve neoliralizmden ne de liberalizm ç konunızm gibi akımlardan haberiniz var... bilmediğiniz o kadar belli ki, ama bilmem sorun değil, bilmediği bilmemek, erkin gösterdiği yere bakıyor o düşman derse düşman belliyor, dost derse dost bellşyorsunuz... asla neden niçin nasıl oldu diye sormuyor, öğrenmek istenmiyorsunuz, asla başka okuma yapmıyorsunuz...
Tamam diyoruz zorunuza gidiyorsa gitsin, bıktık iktidarınızdan, siyasi düşüncenizden, ülkeyi düşürdüğünüz beka sorunundan.... allahtan çocuklarınız benzemeyecek size, yanı kuşak oy vermiyor, onlara bir gelecek vadetmiyor sizin siyasi düşünceleriniz, seçtiğiniz iktidar....siz de yaşayıp göreceksiniz ama olan bize olacak...
Evet twitler miting alanından atılıyor aaa bilmiyor muydunuz :)yalnız o şahıs benim hocam olmadı Erdoganinda olmadı ancak şimdi onada teori dersiniz dimi siyaset öyle birşeyki demişti biri :)5 milyon insan pensilvanyada bir meydanda bekleyip tamam mesajimi atti Allah askina nasil inaniyorsunuz buna gercekten cok komik :))) ben zamaninda sizin onunuzu iliklediginiz hocaniza sarlatan dedigimde carpilacagimi dusunen kesinsiniz sizde emin ol onlar ordan gelmistir dolarida onlar yukseltir hatta benzine bile zam yapmistir
Ya cidden detaylı satır satır yazacağım ama evet hepimizi sizin ağlama imamınız kontrol ediyor tıpkı sizi kontrol ettiği gibi di mi, çünküz bizler sadece lider peşinden koşan, getieline sistemin ne getirecegını düşünmeyen bır açıp az eğitimli köylüyüz. Siz sşysal islamcısınız kardeşim, Amerika solcuları değil, kapitalist siyasal islamcıları sever, ikinci dünya savaşından beri ve özellikle seksenlerden beri siyasal iskamcılara yatırım yapar. Bunu. Bir ayağı fetödür diğer ayağı da oy verdıgınız parti. Ama sizin ne yeşil kuşak projesinden, ne marshall yardımlarından, ne kapitalizm ve neoliralizmden ne de liberalizm ç konunızm gibi akımlardan haberiniz var... bilmediğiniz o kadar belli ki, ama bilmem sorun değil, bilmediği bilmemek, erkin gösterdiği yere bakıyor o düşman derse düşman belliyor, dost derse dost bellşyorsunuz... asla neden niçin nasıl oldu diye sormuyor, öğrenmek istenmiyorsunuz, asla başka okuma yapmıyorsunuz...
Tamam diyoruz zorunuza gidiyorsa gitsin, bıktık iktidarınızdan, siyasi düşüncenizden, ülkeyi düşürdüğünüz beka sorunundan.... allahtan çocuklarınız benzemeyecek size, yanı kuşak oy vermiyor, onlara bir gelecek vadetmiyor sizin siyasi düşünceleriniz, seçtiğiniz iktidar....siz de yaşayıp göreceksiniz ama olan bize olacak...
O şahsın önünde diz çöküp ellerini ellerimin arasına alan da bendim zaten !!!Evet twitler miting alanından atılıyor aaa bilmiyor muydunuz :)yalnız o şahıs benim hocam olmadı Erdoganinda olmadı ancak şimdi onada teori dersiniz dimi siyaset öyle birşeyki demişti biri :)
Evet twitler miting alanından atılıyor aaa bilmiyor muydunuz :)yalnız o şahıs benim hocam olmadı Erdoganinda olmadı ancak şimdi onada teori dersiniz dimi siyaset öyle birşeyki demişti biri :)
Erdoganindami hocasi olmadi biraz once Allahtan bahsediyorsunuz islamin en buyuk ozelligi durus olmaktir hanimefendi hoca efendi ozluyor diye agliyordu noldu peki ? Ben sizin gibi teoriye filan inanmam bile isteye o adamin kolesi oldu sonrada ulkeyi paylasamadi yalandan darbe pesine dustu bu kadar basit ama adami olmadi demeyin su guzel gunlerde kul.unutur ama Allah unutmazEvet twitler miting alanından atılıyor aaa bilmiyor muydunuz :)yalnız o şahıs benim hocam olmadı Erdoganinda olmadı ancak şimdi onada teori dersiniz dimi siyaset öyle birşeyki demişti biri :)
Montaj fotoğrafları ayırt ederek paylaşırsanızEki Görüntüle 2148007 Eki Görüntüle 2148008 Eki Görüntüle 2148009 Eki Görüntüle 2148010
O şahsın önünde diz çöküp ellerini ellerimin arasına alan da bendim zaten !!!
Gel burada semt pazarında 20-TL kiraz siz hangi uzayda yaşıyorsunuz biz de gelelim !!! 5 lt sıvı yağ 50-TL olmuş neyin kafasındasınız Allah aşkına .... İnsanlar çöpten ekmek topluyor hava kararınca.... Yazıklar olsun...Ben et hakkında konuşan bakan ile ilgili yazacaktim alinti geldi video bulamadım,ama söylediğini varsayarak yazacağım yok artık: )29 degil ama 70 te degil sanırım bakan tavuk etinden,karşı görüş kuzu etinden bahsediyor :) belli marketlerde olabilir ben hiç almadım ancak kvde yedim daha doğrusu yiyemedim bi farklıydı....ancak hemen bir kaç market ilerisinde kıyma 38 ila 43 arasi degisiyor buda yağlı ,az ,orta ... kendileri kesiyorlar et balık kurumlarında var oralarda 35/38 arası deniyor ankarada yaşıyorum kirazı mayısın başı tam zamanı degildi 9 liradan gördüm en üst fiyat hangi marketlere gidiyorsunuz: ) bu arada 9 lirayı makul gördüğümden değil ha ona göre...5 gün öncede 6 ya düşmüştü...ve haziran başı en en çok 5 liradan alırsınız zamanı hazırandir gerçi buda siyasi bu söylem gibi oldu kılıçdaroğlu dediydi dimi : /b
Şantaj , montaj , yalan , dolan , çalma , çırpma bizim işimiz değil.... Doğru ya kişi kendi gibi görür karşındakini...Montaj fotoğrafları ayırt ederek paylaşırsanız
HıhıŞantaj , montaj , yalan , dolan , çalma , çırpma bizim işimiz değil.... Doğru ya kişi kendi gibi görür karşındakini...