Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Dış mihrakların beslendiği tek bir yer var düşünme yetisini kaybetmiş , fanatik sözde dindarlar ve onlara inanan halk ne yazık ki... RTE yi bu ülkenin başına o dış mihrak dediğiniz güçler bela etmiştir. Dua edilsin ki bu ülke de hala düşünebilen , gerçekten vatanını seven insanlar var ve var olacak.... Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi geldikleri gibi giderler !!!

+1000000
Resmen kafir denilen , dinsiz denilen bizlere yapılan hakaret ve aşağılanmalar hiç göz önüne alınmıyor... İmanın kimde olduğunu hiç kimse bilemez.... Saçımın görünen teli ile dinden çıkmam , kafir olmam , cehenneme gitmem ama kul hakkı yersem hiç kurtuluşum yoktur... Yüce Allah bile insanı onurlandırmış , kuluma karşı işlenen günahı ancak kulum af eder demişken insanlarda ki bu kendini üstün görme nedir hiç anlayabilmiş değilim.....

5 milyon insan pensilvanyada bir meydanda bekleyip tamam mesajimi atti Allah askina nasil inaniyorsunuz buna gercekten cok komik :))) ben zamaninda sizin onunuzu iliklediginiz hocaniza sarlatan dedigimde carpilacagimi dusunen kesinsiniz sizde emin ol onlar ordan gelmistir dolarida onlar yukseltir hatta benzine bile zam yapmistir

Bazı insanlara göre yenilen hak onların olmadığı sürece sorun yok.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı.

Hani haksızlık karşısında susulmazdı?
İşlerine gelince herkes dut yemiş bülbül.

Kiz ne dini cikar iliskisi hepsi o kadar en fakiri komurun pesini en zengini villalarinin ne akpsi bunlar babalarini satar para icin

Beğenmediğiniz bizler gün gelecek sizin kurtuluşunuz olacağız. Bu vatan evlatları içinden yine Mustafa Kemal Atatürk gibi liderler çıkacak , biz yüce Türk Milletiyiz tabelalardan T.C. kaldırmakla insanların yüreğinde ki vatan sevdasını kimse silemez... Vatanın kurtarıcılarına iki ayyaş diyen insan sözde darbede Ulu Önderimiz Mustafa Kemal dedi azıcık edep , utanma , yüz olmaz mı insanda... Bu ne dine ne de insanlığa sığmaz... Bu Çanakkale de dökülen kanı ayaklar altına almaktır... Bu onca şehitin kemiklerini sızlatmaktır... Bu nankörlüktür... Ciddi rahat batmasıdır... Mune gel banla beni şimdi

Ya cidden detaylı satır satır yazacağım ama evet hepimizi sizin ağlama imamınız kontrol ediyor tıpkı sizi kontrol ettiği gibi di mi, çünküz bizler sadece lider peşinden koşan, getieline sistemin ne getirecegını düşünmeyen bır açıp az eğitimli köylüyüz. Siz sşysal islamcısınız kardeşim, Amerika solcuları değil, kapitalist siyasal islamcıları sever, ikinci dünya savaşından beri ve özellikle seksenlerden beri siyasal iskamcılara yatırım yapar. Bunu. Bir ayağı fetödür diğer ayağı da oy verdıgınız parti. Ama sizin ne yeşil kuşak projesinden, ne marshall yardımlarından, ne kapitalizm ve neoliralizmden ne de liberalizm ç konunızm gibi akımlardan haberiniz var... bilmediğiniz o kadar belli ki, ama bilmem sorun değil, bilmediği bilmemek, erkin gösterdiği yere bakıyor o düşman derse düşman belliyor, dost derse dost bellşyorsunuz... asla neden niçin nasıl oldu diye sormuyor, öğrenmek istenmiyorsunuz, asla başka okuma yapmıyorsunuz...

Tamam diyoruz zorunuza gidiyorsa gitsin, bıktık iktidarınızdan, siyasi düşüncenizden, ülkeyi düşürdüğünüz beka sorunundan.... allahtan çocuklarınız benzemeyecek size, yanı kuşak oy vermiyor, onlara bir gelecek vadetmiyor sizin siyasi düşünceleriniz, seçtiğiniz iktidar....siz de yaşayıp göreceksiniz ama olan bize olacak...

Arkadaşım seni takdirle izliyorum ve tebrik ediyorum. Sabrına hayranım... Uzak durayım diyorum ama gelip okuyorum , okudukça kahroluyorum

Bunları kandırıyorlar.Kafirin malı helal, bu müslümanlığın kurtuluş savaşı her yol mübah diye.

Adamlar pankart asıyor ezan için diye yaaa.Sanki bu memlekette 16 yıl önce ezan okunmuyordu.

O sıfırladıkları paralarında yardım parası olduğunu savunuyorlar ama sonra oğulu gemicikler

alıyor.Sorsan o gemiler müslümanların yararı için alındı derler.

Kendi iki oğlunu alevere dalevereyle askere göndermeyen adam utanmadan şehit babası azarlıyor,

şehitliğin ne kadar büyük nimet olduğunu anlatıyor.

Hala bu insanlarda bu adamı savunuyor.

Evet twitler miting alanından atılıyor aaa bilmiyor muydunuz :)yalnız o şahıs benim hocam olmadı Erdoganinda olmadı ancak şimdi onada teori dersiniz dimi siyaset öyle birşeyki demişti biri :)

Gençler akıllı.Teknolojiye ulaşmaları kolay, kullanmayı biliyor, araştırıyor, öğreniyor.

Aç da bir Malezya başkanının yaptıklarını oku.Aynı terane din din diye diye Malezyanın önünü

kesti.Kendi çuvalla götürmüş.Şimdi yargılanıyor.Ama senelerce geri götürdü ülkeyi

Üretimde Çinle yarışır durumdaydılar.Önlerini kesti yıllarca.En sonunda çekti biri altındaki

tahtı.Ama olan ülkeye oldu yıllar kaybettiler.

Evet twitler miting alanından atılıyor aaa bilmiyor muydunuz :)yalnız o şahıs benim hocam olmadı Erdoganinda olmadı ancak şimdi onada teori dersiniz dimi siyaset öyle birşeyki demişti biri :)
O şahsın önünde diz çöküp ellerini ellerimin arasına alan da bendim zaten !!!

Son düzenleme:
Erdoganindami hocasi olmadi biraz once Allahtan bahsediyorsunuz islamin en buyuk ozelligi durus olmaktir hanimefendi hoca efendi ozluyor diye agliyordu noldu peki ? Ben sizin gibi teoriye filan inanmam bile isteye o adamin kolesi oldu sonrada ulkeyi paylasamadi yalandan darbe pesine dustu bu kadar basit ama adami olmadi demeyin su guzel gunlerde kul.unutur ama Allah unutmaz

Ben et hakkında konuşan bakan ile ilgili yazacaktim alinti geldi video bulamadım,ama söylediğini varsayarak yazacağım yok artık: )29 degil ama 70 te degil sanırım bakan tavuk etinden,karşı görüş kuzu etinden bahsediyor :) belli marketlerde olabilir ben hiç almadım ancak kvde yedim daha doğrusu yiyemedim bi farklıydı....ancak hemen bir kaç market ilerisinde kıyma 38 ila 43 arasi degisiyor buda yağlı ,az ,orta ... kendileri kesiyorlar et balık kurumlarında var oralarda 35/38 arası deniyor ankarada yaşıyorum kirazı mayısın başı tam zamanı degildi 9 liradan gördüm en üst fiyat hangi marketlere gidiyorsunuz: ) bu arada 9 lirayı makul gördüğümden değil ha ona göre...5 gün öncede 6 ya düşmüştü...ve haziran başı en en çok 5 liradan alırsınız zamanı hazırandir gerçi buda siyasi bu söylem gibi oldu kılıçdaroğlu dediydi dimi : /b

Gel burada semt pazarında 20-TL kiraz siz hangi uzayda yaşıyorsunuz biz de gelelim !!! 5 lt sıvı yağ 50-TL olmuş neyin kafasındasınız Allah aşkına .... İnsanlar çöpten ekmek topluyor hava kararınca.... Yazıklar olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…