- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Evet öğretmenim neden sordunuz ?sözcüye inanmak daha mantıklı tabi !! Düşman dediklerimize hayranlığı ne yapacağız ...tamam nidalarını ne yapacağızBu postaladığınız çıkarımlara ve saçma düşman algılarına cidden inanıyor musunuz ? Ve gerçekten öğretmen misiniz?
Evet öğretmenim neden sordunuz ?sözcüye inanmak daha mantıklı tabi !! Düşman dediklerimize hayranlığı ne yapacağız ...tamam nidalarını ne yapacağız
Evet öğretmenim neden sordunuz ?sözcüye inanmak daha mantıklı tabi !! Düşman dediklerimize hayranlığı ne yapacağız ...tamam nidalarını ne yapacağız
Bilerek abidik gubidik sorular soruyorlar! Dış mihrakların yaptığı sınava güvenmem!Öğretmenim,
Bu bizim memleketin pisada ve oecd ki fena düşüşü hakkında ne düşünüyorsunuz acabaa!
Ben onun yerine cevap veriyim o kendisini yormasın. Cevap dış mihraklarÖğretmenim,
Bu bizim memleketin pisada ve oecd ki fena düşüşü hakkında ne düşünüyorsunuz acabaa!
Bir onceki mesajimda da yazdim okul mudurlerinin tamami torpille geldigi icin okullarda idare diye bir sey kalmadi Ogretmen atamalarina da mulakat getirdiler resmen parayi basan ataniyor Düşün kpss.den 60 almis ama atanmayi garantilemis Bu adam tabi ki ölümüne hukumeti savunurÖğretmenim,
Ben de öğretmenim. Bir öğretmen eleştirel düşünme becerisi kazanamamışken çocuklara kazandırması imkansıza yakın. Ben üzüldüm açıkcasıBir onceki mesajimda da yazdim okul mudurlerinin tamami torpille geldigi icin okullarda idare diye bir sey kalmadi Ogretmen atamalarina da mulakat getirdiler resmen parayi basan ataniyor Düşün kpss.den 60 almis ama atanmayi garantilemis Bu adam tabi ki ölümüne hukumeti savunur
Ben de ogretmenim bu arada
Öğretmenim,Bir onceki mesajimda da yazdim okul mudurlerinin tamami torpille geldigi icin okullarda idare diye bir sey kalmadi Ogretmen atamalarina da mulakat getirdiler resmen parayi basan ataniyor Düşün kpss.den 60 almis ama atanmayi garantilemis Bu adam tabi ki ölümüne hukumeti savunur
Ben de ogretmenim bu arada
Sizin kime ne zaman ne diyeceğiniz belli olmuyor ki.
Dolar isterse 10 lira olsun diyen biri olarak mantık topuna hiç girme istersen.
Hayranlığa devam.
+10000000İşimiz bu öğretmenlere kaldıysa vay halimize
Bilgimimi sorgulayacaksiniz evet öğretmenim ve mesleğimle gurur duyuyorum...çocuklarıma mental olmalarına rağmen öncelikle SAYGIYI öğretiyorum ..sükür ki kalbleri degil ♡Evet pisa ve oecd başarısız çocuklarimız bu durumun sebebide öğretmenler mi şimdi ...öğretileni pratiğe dökmeyen ve çocuğuna değer vermeyen öğretileni
pratiğe dokmeyen aileler degil oyle mi...gerçi potansiyele bakıyorum da bu kadar saygıdan yoksun bir toplumda çocuklar genel olarak ne kadar başarılı olabilir...arti egitim sistemiyle ilgili her seferinde serzenişte bulunuyorum ...benim dolar konusunda anlatmak istediğim TIRNAK içinde yazıyorum anlayın diye "oyuna gelmeyecek" olduğumuzdur. Artı burası sosyal bir alan istediğim görüşe sahip olabilirtim ama son olarak size bir not (saygı her zaman değer görür hakaret aşağılama yargılama kendisine saygısı olmayanın davranışlaridir )unutmayın ...He bide geçmiş mesajlarından alıntı yapacak muhtemelen bir uyanık arkadaş ,yanlışlıkla olduğunu ve üzüldüğümü yazdım artı özür de diledim...(erdem olduğunu bilerek :) )ha şimdi gözünden açtıysa kurcalayıp beni ugrastirir o bakımdan.. .. neyse şimdi sırada şikayet et butonu var hoşça kalın yani insallah
Cidden soruyorum bunu mu anladınızYazdıklarınızda, ne anlatmak istediğinizi tam olarak anlayamasamda, Bir öğretmen olarak fikrinizi almak istemiştim, oda görüyorumki pek yok ama suçlu varmış, Aman Allahim suclu VELİ ler
Dünyanın en akıllı cocuklarını yetiştiren Finlandiya’da, veliler cocuklarına, ev ödevi yaparken yada okul döneminde iken en az zaman harcıyan ülkeyken,
Türkiyedeki veliler nerdeyse cocukları ile birlikte yeniden okula gidip ev ödevi yapıyorlar, ama yinede yaranamıyorlar.
https://m.dunya.com/amp/egitim/ev-o...ikiye-katliyoruz-basarida-degil-haberi-306925
Hanımefendi madem bu işi veliler halledecek, ozaman okullar kapansında herkes evinde kendi öğretsin, deeeilmii
Hocam arkadaş size en başından soruyu sorarken öğretmenleri suçlamadı zaten direkt eğitim sistemini kastetti.Cidden soruyorum bunu mu anladınız