- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Ben de genel olarak yazdım zaten Truman Show, velisi öğretmeni sistemi hepsi..odeve gelince en sevmediğim en baştan savma şey.. .ödev dediğin oyundur.. .birlikte vakit geçirmektir vs. Benim yazım bana ithamda bulunan herkeseydi bunlara kaldıysak vb. yazanlara Yani kişisel yazmadim hepsini okudum ona göre genelleme yaptım...... iyi akşamlar malum iftar hazırlıkları♡Hocam arkadaş size en başından soruyu sorarken öğretmenleri suçlamadı zaten direkt eğitim sistemini kastetti.
Eğitim sisteminin çarpıklığı ortada.
Siz işi tutup velilere getirdiniz olay iyice kısır döngüye girdi.
Evet maalesef böyle anladım.Cidden soruyorum bunu mu anladınız
Evet öğretmenim neden sordunuz ?sözcüye inanmak daha mantıklı tabi !! Düşman dediklerimize hayranlığı ne yapacağız ...tamam nidalarını ne yapacağız
Valla ben evde eğitmek taraftarıyım artıkYazdıklarınızda, ne anlatmak istediğinizi tam olarak anlayamasamda, Bir öğretmen olarak fikrinizi almak istemiştim, oda görüyorumki pek yok ama suçlu varmış, Aman Allahim suclu VELİ ler
Dünyanın en akıllı cocuklarını yetiştiren Finlandiya’da, veliler cocuklarına, ev ödevi yaparken yada okul döneminde iken en az zaman harcıyan ülkeyken,
Türkiyedeki veliler nerdeyse cocukları ile birlikte yeniden okula gidip ev ödevi yapıyorlar, ama yinede yaranamıyorlar.
https://m.dunya.com/amp/egitim/ev-o...ikiye-katliyoruz-basarida-degil-haberi-306925
Hanımefendi madem bu işi veliler halledecek, ozaman okullar kapansında herkes evinde kendi öğretsin, deeeilmii
Kesinlikle katiliyorum size. Ben de boyle dusunuyorum aynen. Yanit vermek zorunda degilsiniz elbet ama kucucuk bir sorum var. Samimi olarak Erdogan`in kadinlara saygi duyan bir lider oldugunu mu dusunuyorsunuz?***saygı her zaman değer görür hakaret aşağılama yargılama kendisine saygısı olmayanın davranışlaridir ***
Öğretmenim,
Kimin nasıl geldiğini aslında hepimiz çok iyi biliyoruz. Çalınan sorular, mülakat, parayı basanlar ve diğerleri...
Sonuç; başarı ortalaması.
Tabiki herkesde aynı değil. Alnının hakkıyla, kul hakkı yemeden, kendi emeğiyle öğretmen olanların hepsinin önünde de saygıyla eğiliyoruz efendim...
Aynen öyle geçen seneki atamada 65 KPSS puanına 90, 74 KPSS puanına 95 , 86 KPSS puanına 70 mülakat puanı verildiğini gördüm. Bir de seksenli doksanlı puan alıp mülakatta 50 puan altı verilerek baraj altı kalmış öğretmenlerimiz var.Iyi de bitmedi iste hala devam ediyor
Benim ogretmenlikte 5.senem Annem babam iyi ki o zaman calisip atanmissim kizim diyorlar simdi mulakata girmis olsam hayatta gecemezdim Ne torpil icin kapi calacak bir akp.li bulabilirdik ne de basacak para
Uygulamada açmadıysanız, internet adres çubuğundaki linki kopyalayıp buraya yapıştırmanız yeterli.Arkadaşlar YouTube dan video buraya Nasıl yükleyebilirim
Uslubunuza bakıyorum da hakikaten sizin üslubunuzla konuşamayacağımı düşünüyor olmalısınız ancak istediginizi vermeyeceğim ,sizin fikrinizle aynı olmayan herkese öyle düşmansınız ki diktatör olan ve özgür olmadığınız ülkede !! Benim öğretmenliğimi ve görüşümü sorgulamak haddinize değil !! Burasi sosyal bir platform belli çerçeveler içerisinde istediğimi yazarım Allah sizin ve ideolojinizin eline düşürmesin ...bir arkadaş da Erdoğanın kadınlara saygısını sormuştu 98 senesi ve sonrasında ortalığı ateş yerine çevirenlerin saygısını bi izleyin internetten okuma çalışma hakkı elinden alınan kadınları,meclisten kovulan kadınları....Mune abla hakkaten fazla oluyorlar artık bu kadar saygısızlık kendinden olmayana bu öfke çok çok fazla....
Bende sıkıldım cidden..Sorularıma yanıt verirseniz sevinirim. Ve lütfen yeter türban olayı, cidden sıktı yani.
Seçenekler:Şuraya da şöyle bir soru bırakayım ;
Herkes tüm samimiyetiyle kendine sorsun ve isteyen cevap versin.
Fırıncı 2 kere bayat ekmek verince ekmek yemekten mi vazgecersiniz ?
Ekmek aldığınız fırını mi degiştirirsinjz ?