Sorularıma yanıt verirseniz sevinirim. Ve lütfen yeter türban olayı, cidden sıktı yani.
Bende sıkıldım cidden..
Birinin geçmişte yaşadığı mağduriyet onu mazlum yapmaz. Çünkü sistem fanatiklestirecegi, kullanacağı, tetikçilik yaptıracağı kitleyi önden mağdur eder...
Kimsenin geçmişteki mağduriyeti bugünün zulmünün haklı sebebi değildir. Üstelik hedefi de kendiniz belirlememisseniz..
Gücü eline geçiren kendinden olmayanı eziyor.
Öncesine dönün bakın. O dönemin mağdurları asılanları işkence görenleri kimlerdi ? Kimin zulmüne uğradılar ?
Yönetim el değiştirdi...
Mağdurlar yer değiştirdi.. Ama bu süreçte dünya değişti. Biz de kafa hep aynı sırası gelen kaybedeni bitirecek...
Herkesi kendi gibi sanma kafası.
Biz intikam aldık ya onlarda alırsa..
Bu sistem çürüdü artık.
İnançlı ve mümkün mertebe ibadetini yerine getiren biriyim ama din benim için olmazsa olmaz değil. Yaradana bakarım zira onunla aramda ara yok ki aracı olsun.
Mağduriyet sanki şimdi yok..
Örnek ; teyzenin biri düştü bugün tam caminin yan sokağında.. can havliyle ile yüzünü yıkayacak bir çeşme musluk bir gölgelik bulurum diye caminin kapısından içeri adım attım. Atmaz olaydım. Bir başım açık bir kolu dirsekte biten tsirt..
3 tane sakallı adam. Ne kafirligim kaldı ne dinsizligim.. aman Allahım.. niyetliyim takatim yok kadın kaldırımda yatıyor..
Allah sabır verdi sustum.. musluktan şişeye su doldurup çıktım..
20 sene bunun için mi ağlayayım ? Camiye giden herkesten nefret mi edeyim ? Kendime mi acıyayım?
İnancımdan mi vazgeçeyim.. bana ne yahu..
Oh ne günahim gitti dedim geçtim evime geldim. Bakış açısı ne diyeyim...
Telden kırık dökük yazdım yine..
Yanlışım varsa düzeltin. .