Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Valla sayın Bakan söylemiş, ben de medyada yansıyanı koydum buraya, demedim derse bilemem, bu gece annemle konuşuyoruz, kadıncağız markete girmiş kiraz 15.90 tl :KK57:
Kirazlarda çok güzeldi ama 15.90 el insaf, mevsim kiraz mevsimi, ben bu mevsimde kirazı 15.90'dan yiyeceksem vay halime, sizin oralarda kaç para diye sordu, dedim taş çatlasın 3 lira, vallahi bunların insafı kalmadı dedi, kiraz 15.90 olur mu? Oluyor işte, e orası İstanbul ne de olsa, kirazı 15.90'sa eti kaç paradır acep, anne dedim size satılan kirazları altın suyuna mı batırıyorlar :KK70:
Onlar her gün bol bol et yiyor meyve bile yiyemiyorsak bu bizim Suçumuz çünkü açıklaması da vardı fakir çalmayı bilmediği için fakirdir....

Edep bir taç imiş, nuru hüda'dan, Giy ol tacı emin ol her beladan!...

Gülay, ille beni bu siyaset sayfasının içine çekeceksin yani degil mi? Ben kaçtıkça, sen çekiyorsun:KK70:
Soruna gelince, Gülay sende biliyorsun ki, ilk önce sulh yoluna gidersin.Baktın olmadı,sonra savaşırsın. Bak ne güzel demişler "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bu ülke, 80 yıllardan 2000 yıllara kadar,pkk savaşarak ne kazandı? pkk savaşırken kullandığımız tüm mühimmat ve araçlar hep dışarıdan alınıyordu.
Erdoğan ne yaptı peki? Sulh yoluna giderek ''Zaman ve Para'' Kazandı!. (Savaşırken sadece Canlarımızı kaybetmiyorduk. Parada kaybediyorduk) O kazanılan Para ve Zaman ile ne yaptı dersin? Yerli savunma silahlarımızı ve araçlarımızı ürettik.pkk ile de, o yerli savunma araçlarımızla mücadele ederek, dışa bağımlılıktan kurtulduk Elhamdülillah.
Savaş her daim cephede kazanılmaz. Bazen kıvrak bir zeka ile,Masada kazanılırHoppa

Siz, hiç ''Dil sürtmesi'' yaşamadınız sanırım.
Oradaki kadının yaptığı ''Edepsizlikten''dolayı,sinirden dil sürtmesi yaşayan yaşlı bir adamla, dalga geçmekte ne büyür ''Erdem'' doğrusu:işsiz:

Oyunun büyüklüğünü görmek için, referandumda ''Hayırı'' Destekleyen,Almanyanın liderliğini yaptıgı Avrupa ülkelerini görmeniz yeterlidir sanırım!..
Bu Seçimin trendi olan ''Tamam'' Sloganını destekleyen dış güçleri göremememiz için, kör olmak lazım .
Ya en başta Afrine bakmak lazım. ypg destekleyen ve silah ve mühimmat tedarik eden ülkeleri görmemiş olamazsınız!..
Tam teşekküllü hastaneler ve tıbbi malzemelerin tedarik eden ülkeleri görmedim, diyemezsiniz sanırım.

Benim panzerdeki amcaoğullarının ellerine sağlık. Bi zaman benim amcaoğullarınını engellediniz.
Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet edenler; ekmeğini yediği elden kurşunu yer. Darısı diğer ihanet edenlerin başına. Ne mutlu Türküm diyene!

Bu ülkeyi bölmeye çalışanlara inat,
Senin adını teleffuz etmeye bile imtina edenlere inat,
Bize armağan ettiğin zaferleri kutlamamazı engelleyenlere inat
Her yıl daha büyük coşkuyla kutluyoruz.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Screenshot_20180519-074232.jpg

Geçenlerde bu marşı engellemeye çalışan bir okul müdürü vardı, son ses müzik açmıştı.
Ne oldu? Gençler hep bir ağızdan bağıra bağıra söylediler.

Unutturamayacaksınız. Silemeyeceksiniz izlerini.

Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Umutsuzluğa düştüğümüz her anda 19 Mayıs günü Bandırma vapurundaki Mustafa Kemal'in umudu bize örnek olsun.

Teşekkürler ATAM
Bir Başka Seviyorum İşte
29 Ekimleri
23 Nisanları
19 Mayısları
Bir Başka Seviyorum İşte
Seni Bana Hatırlatan Günleri
Çocukluğumsun
Gençliğimsin
Özgürlüğümsün
Aydınlığımsın
Samsun'dan kalbimize doğan güneşsin
Edirne'den Ardahan'a sönmeyen bir ateşsin
Dünyanın görüp görebileceği en büyük lidersin
Bir Başka Seviyorum İşte
Altın saçlı mavi gözlü devsin
Sen Mustafa Kemalsin
Murat Bozoglu

13241365_818796058255024_5077741492866177028_n-jpg.2147976

Eklentiler

• 13241365_818796058255024_5077741492866177028_n.jpg
    13241365_818796058255024_5077741492866177028_n.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 198
Hoş görmek lazım 2 Çeşit insan vardır ; 1 olmak istediği insanı taktir eden, 2 haset eden.
Kendisi bir hiçken çok şey olmayı başaran insanları kıskanır insanlar ki gayet doğallardır....
Hoşta Adam vesselam
Ruhuna yine Rahmet her yıl Rahmet her defasında Rahmet...
Yaptıklarını yapmaya gücünüz yetmiyorsa sadece taktir etmek kalır geriye ama seve seve amma! seve seve...19 mayıs gençlik Bayram'ımız kutlu olsun.Teşekkürler ATA'm sen bu ülkenin başına gelmiş en hayırlı komutanısın En Büyük TÜRKİYE

Hanımlar,
karşılıklı görüş bildirimi serbest tabii üsluplara dikkat edildiği sürece.
Siz onu bunu bırakın da Tarım ve Hayvancılık bakanı Fakıbaba'nın yaptığı şu açıklamaya ne diyorsunuz?
Fakıbaba: Eşim Kırmızı Eti 29 TL’den Alıyor, 70 Liraya Alıyorsan O Senin Problemin
http://www.tarimpusulasi.com/hayvan...r-70-liraya-aliyorsan-o-senin-problemin/23010

Böyle talihsiz bir açıklamayı nasıl yapabildi acaba?
Evet bazı zincir marketlerde kıymanın kilosu 29 lira, yarım kilo kıyma 14,50 TL'ye satılıyor ama satılan kıyma Sırbistan ve Polonya'dan getirtilen ithal Karkas eti.

O zincir marketlerde bakliyatlarda ithal hatta yeşil mercimek, barbunya gibi bakliyatların paketlerinin arkasındaki menşei kısmına bakın Kanada vb ülkeler yazar demiştim bir yazımda, aşure kaynattığımız, çorba kaynattığımız buğdayı da İsrail'den getiriyorlar, bunu da bakanlığın sitesinden teyit edebilirler.

Neyse onca "yerli ve milli" vurgusu yapılırken hayvancılıkla tarımla uğraşan köylümüzü daha çok üretmeye teşvik etmek varken, diğer ülkelere kıyasla bizim çiftçimize destek %2-3'lerdeyken, Tarım bakanı bu desteği daha üst seviyelere en azından AB ülkelerindeki çiftçilerle aynı seviyeye getirmek için çabalamak varken, köylünün mazot desteği, teşvik kredileri yetmiyor, zor durumdayız feveranlarını duymazken, ithal ettiği etlerin fiyatıyla neden gurur duyar ve marifetmiş gibi söyler?

Tarım bakanı farkında mıdır ki köylü yeterli üretimi yapamadığından büyükbaş ve küçükbaş hayvan talepleri karşılayamadığından daha geçen seneye kadar neredeyse sudan ucuza satılan dana-koç yumurtalarının bile kilosu 20 tl, kokoreç aldı başını gitti, ciğer yanına yaklaşılmaz halde, sakatat bunlar yahu sakatat, bir zamanlar et yiyemiyoruz en azından sakatat yerim diyen insanların alabileceği fiyatlardan uzaklaşan bildiğiniz dalak, böbrek, ciğer, yumurtalık.
Hangi bakan abla bakamayan diyelim milletle dalga geciyor iste aklimizla dalga geciyorlar

Ahh umudumuz gencler ben inaniyorum bu son zaten tum kose yazarlari kap yandaslari herkes durumun vahimliginin farkinda dolar 4.t oldu alti zaten aldi yurudu insallah kurtulusumuzu da kutlariz ben hala Allahin turkleri sevdigini ve ulke icin bir umut gonderecegini dusunuyorum en azindan sonraki nesiller icin cahiller arasinda buyumesin bedava komurun pesine degil isinin pesine dusen nesil istiyorum insallah Allah bana yetistirme firsatida verir ..

19 Mayis Geçlik ve Spor Bayramimiz kutlu olsun ..
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Hanımlar,
karşılıklı görüş bildirimi serbest tabii üsluplara dikkat edildiği sürece.
Siz onu bunu bırakın da Tarım ve Hayvancılık bakanı Fakıbaba'nın yaptığı şu açıklamaya ne diyorsunuz?
Fakıbaba: Eşim Kırmızı Eti 29 TL’den Alıyor, 70 Liraya Alıyorsan O Senin Problemin
http://www.tarimpusulasi.com/hayvan...r-70-liraya-aliyorsan-o-senin-problemin/23010

Böyle talihsiz bir açıklamayı nasıl yapabildi acaba?
Evet bazı zincir marketlerde kıymanın kilosu 29 lira, yarım kilo kıyma 14,50 TL'ye satılıyor ama satılan kıyma Sırbistan ve Polonya'dan getirtilen ithal Karkas eti.

O zincir marketlerde bakliyatlarda ithal hatta yeşil mercimek, barbunya gibi bakliyatların paketlerinin arkasındaki menşei kısmına bakın Kanada vb ülkeler yazar demiştim bir yazımda, aşure kaynattığımız, çorba kaynattığımız buğdayı da İsrail'den getiriyorlar, bunu da bakanlığın sitesinden teyit edebilirler.

Neyse onca "yerli ve milli" vurgusu yapılırken hayvancılıkla tarımla uğraşan köylümüzü daha çok üretmeye teşvik etmek varken, diğer ülkelere kıyasla bizim çiftçimize destek %2-3'lerdeyken, Tarım bakanı bu desteği daha üst seviyelere en azından AB ülkelerindeki çiftçilerle aynı seviyeye getirmek için çabalamak varken, köylünün mazot desteği, teşvik kredileri yetmiyor, zor durumdayız feveranlarını duymazken, ithal ettiği etlerin fiyatıyla neden gurur duyar ve marifetmiş gibi söyler?

Tarım bakanı farkında mıdır ki köylü yeterli üretimi yapamadığından büyükbaş ve küçükbaş hayvan talepleri karşılayamadığından daha geçen seneye kadar neredeyse sudan ucuza satılan dana-koç yumurtalarının bile kilosu 20 tl, kokoreç aldı başını gitti, ciğer yanına yaklaşılmaz halde, sakatat bunlar yahu sakatat, bir zamanlar et yiyemiyoruz en azından sakatat yerim diyen insanların alabileceği fiyatlardan uzaklaşan bildiğiniz dalak, böbrek, ciğer, yumurtalık.

Bir de su var o tohumlari aliyoruz da bakalim nasil tohumlar??
Biyolojik Savas denilen bir sey var sagligimizi bozmak icin tohumlara ne mudahala yapip bize yolluyorlar??

Kendileri alirken bin tane test istiyorlar.
Biz direk aliyoruz vatandasa etkisi ne bilmiyoruz.

sizinle polemiğe girmeyecektim ama serbestmis ....Amerikalilar aradi beni usulüne uygun polemik serbestmis :mapus:neyse Sizi bunaltmış olabilir ancak magduruyetimiz ve edebiyatımız devam ediyor onca hayatı kararan mesleğini yapamayan belli bir yasa gelincede atama umudu biten onlarca kadın! Hadi geriye döndürün zamanı.. .sorularım demişsiniz bendem alıntı yaptığınız bu soruyu mu diyorsunuz
Bu postaladığınız çıkarımlara ve saçma düşman algılarına cidden inanıyor musunuz ? Ve gerçekten öğretmen misiniz?
yazılarıniza baktım şimdi de orada düşman algilarina mi inanacaksiniz diyen sizsiniz ve bende aynı düşmana hayranlık besliyorsunuz ya demişim....birde tamam nidalarına neden kızıyorsunuz demissiniz yurdumda olursa bu tamam nidaları neden kizayim çoğunluğu pensilvanyadan... ya bu tayyip Erdoğan çok çok çok akıllı hakikaten bu söylemleri dahi kontrol edebiliyor...hatta tamam twitlerini bile Türkiye tam tersini söylesin istiyor ya da ikinci seçenek Erdoğanı gitmesini Türkiyede cok Abd ve ısrail istiyor neden ? yada bu amerikalılar ince'den önce erdogan'i aradılar tamam twitlerini usulüne uygun atacağız diye :) Başka sorunuz var mı? Ben başka göremedim

Turkiyenin kaderini kadınlar belirliyor
seçmenlerin yani oy kulananlarin
%51 52 si kadın
%48 49 erkek
ben değişiklik zamanin geldiği erkekler tarafından dağıtılan ortalığın bir kadın tarafından da toparlanması gerektiğini düşünüyorum.
kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz.

Aynen öyle geçen seneki atamada 65 KPSS puanına 90, 74 KPSS puanına 95 , 86 KPSS puanına 70 mülakat puanı verildiğini gördüm. Bir de seksenli doksanlı puan alıp mülakatta 50 puan altı verilerek baraj altı kalmış öğretmenlerimiz var.

Adalet bir gün herkese lazım olacak ama o zaman çok geç olacak maalesef.

Ben bu işe dini açıdan da bakıyorum.. Ogretmen oldugum icin ben egitimden ornek verebiliyorum Daha bir suru alanda neler dönüyor kimbilir.. Bunlarin acik net hak yemek oldugunu bu forumda bir kisi bile inkar edemez sanirim

Peki Akp.yi dindar,dine sahip cikan,Erdoğan'ı muslumanlarin umudu kurtaricisi vs..olarak gorup gosterip, bu iktidar giderse din gider iman gider demek, iktidara karsi cikan herkesi dinsiz, ajan, terorist vs.. gostermek cok buyuk bir ikiyuzluluk olmuyor mu? Sen din elden gider diyorsun ama zaten ulkenin her yerinde devlet kurumlarinda her sekilde hak yeniyor Bu nasil dindarlik bu nasil dindar diye oy vermek?
Eskiden de boyleydi diyecek olanlara soruyorum o zaman hak yenen düzeni degistirmeye niyetiniz yok..

X