Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Hanımefendiler,
bazı şeyler net anlaşılmadı sanırım, siz burada tarikatları gündem yaparsanız diğer insanlara da aynı yolu açarsınız, sonra onlar din konuşunca dini yorum yasak deyip kötü içerik yapılıyor, yasaklar herkese yasak.

Uzak durmayın . Sen olmasan ben kiminle uğraşacam?
Buradaki oyunu görebiliyor musun? Önce anneler ağlamsın, neneler üzülmesin, dedeler sevinsin gibi sloganlarla oy artırılmaya çalışıldı. Ama oy artmayıp tersine azalınca, tek başına hükümet kuracak çoğunluğu sağlayamayınca ise; anneler ağlarsa ağlasın hatta daha çok ağlasın denilip havaşin ve zap kampları vuruldu.

Şu anda kim aklını kullanarak hareket ediyor ki? Aziz Nesin'i haklı çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Aklı çalışan da menfaati için oy kullanmıyor mu? Mesela aman oğlum işe girsin kızım da çişe girsin gibi saiklerle oy kullanmıyor mu? Hakediyorsa girsin, haketmeyen haketmediği mevkilere makamlara gelirse isterse benim çocuğum da Allah cezalandırsın diyebiliyor muyuz.

Ayrıntıya girmedim ama zaten söylemek istediğim o yönde, ben ülkenin çoğunun vicdanını geri plana attığını düşünüyorum. Her zaman dediğim gibi bu ülke de insanlar “ben” demekten vazgeçip “biz” derse o zaman düzen değişir.

Ben seçmenin çoğunluğunun yine akp ye oy vereceğini düşünüyorum. Ancak ittifakların olması ve oy kullanmayan muhalif insanların etkili olacağından (. Bence hdp etkisini atlamamak gerek barajı geçerse tüm dengeler değişir) milletvekili sayısını değiştire bilir.

Bir de seçmen sayısı ile Türkiye nüfusunu eşit görüp sanki ülkenin yarısı oy vermiş algısı beni rahatsız ediyor. Seçmen sayısının çoğunluğu oy bermiş olabilir o partiye ama barajı geçemeyen ve geçersiz oyların pay oranında dağıtılması beni sinir ediyor.
O yüzden baraj kalkmalı ve her parti her hür kişi seçime adilce girmeli. Ve her vatandaşı temsil eden bir temsilci mecliste olmalı. İşte o zaman belki vicdanını kapatmış insanların vicdanında ki tozları silerek işleve geçirebilir.

Kısaca adalet için, hak ve hukuk için vicdan şart. Vicdanı olmayan insanın ne düşündüğü, neye inandığı önemli değildir, bana göre!!!

Batık durumdaki yunanistana yatırım yapılabilir notu.... türkiyeme dolar oyunu he

Mesajı anlamak var...anlamak var ...isin garibi tam tersi olursa (Allah korusun) bizde sizle yanacağız ...karşısındaki duran adaylar hangi icraatları yapacaklar ..sarayi satmakmi...yatirimlari durdurmak mi ...3.köprü gereksiz deyip 4. Yapacak olmak mı...ki keske dediğinin arkasında dursa ...ya da abdülhamid gitsinde ne olursa olsuncular gibi ,tek amaç erdoğan gitsinciler mi....düşman 4 taraftan sarınca.. .sen chplisin...sen ak partilisin.. sen şu sun busun demeyecek

Acikcasi fetö veya pkk.lilar herhangi bir konuda benimle ayni fikirde olabilirler bunda bir ssakinca yok ki Mesela egitim sisteminin içini çürüttüler okullardaki idarecilerin tamami torpille yerlesti cogu a yonetici vasfı olmayan insanlar O da yetmedi ogretmenlik mulakati diye bi sey getirdiler sirf bizim koydekilerden bile üç kisi ismi verebilirim cocuklari bu mulakati gecsin diye 50 bin 60 bin tl paralar yedirildi bazi yerlere
Hal boyleyken fetöcü veya pkk.lı birisi cikip bu egitim sistemi tikandi boyle olmaz derse ben vay ben bu teroristlerle ayni fikirde olamam diye egitim sistemini mi savunacagim?
Fetoculer su saatten sonra kime oy verirse versin bana ne? Dune kadar hepsi akp.nin icinde yuvalandi dunyanin yolsuzlugu hirsizligi yapildi bu ülkenin yarisi onlarla ayni partiye oy verdi..

Sanki hala yok içlerinde onları tutuklayamazlar herşeyi konuşurlar her olaylarını anlatırlar anca gider pazarcı teyzeyi göz altına alırlar 20 kişiyle valla bu kadar kör olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…