Perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi bir insanımSertim ama minnoş kadrolarım var demek istemiş olabilir
Eskisi daha minnoşdu sanki..Sertim ama minnoş kadrolarım var demek istemiş olabilir
Uzak durmayın . Sen olmasan ben kiminle uğraşacam?Gülay canımsın bunlara en güzel cevabı ben sana,ALLAH RESÜLÜNÜN Hayatından örnek vererek anlatırdım ama,sende biliyorsun ki,''Dini Paylaşım Yasak!..''
Devlet yönetmek, evde aile reisi gibi çocuk ve eş yönetmeye benzemez. Bunu sende biliyorsun.
Önce Sulh, sonra Savaş
Yani bizler, önce barış yani sulh yoluna gittik ve baktık ki,olmuyor sonra savaşdık...
Siyasi polemikten uzak durmaya çalışıyorum, beni kışkırtma kız
Siyaset sayfasından uzak durmaya karar verdim. (Bu kararımda ne kadar etki olabilirsem artık)
Şu anda kim aklını kullanarak hareket ediyor ki? Aziz Nesin'i haklı çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Aklı çalışan da menfaati için oy kullanmıyor mu? Mesela aman oğlum işe girsin kızım da çişe girsin gibi saiklerle oy kullanmıyor mu? Hakediyorsa girsin, haketmeyen haketmediği mevkilere makamlara gelirse isterse benim çocuğum da Allah cezalandırsın diyebiliyor muyuz.Herkes düşüncesinde sabit aslında boşa birbirimizle polemik içindeyiz. Herkes aklını kullanarak oy veriyor ben buna inanıyorum. Aklının nasıl çalıştığını da en iyi kişi kendisi bilir.
Dip not: bazı yorumlar beni hayretler içinde bıraktı. Kendi ve çevresinde sorun görmeyenler sizden olmayanların hakkını da arayıp savunsanız bu hale gelmezdi ülke. Bu ülkede memurun makyajına bile karışan bir yönetim anlyışı var! Çünkü kendinde bunu hak görüyor! Neyse ya
Güne Norm Ender’ in Çıktık yine yollara rap i başlamak istiyorum. Bence durumu gayet iyi anlatmış tabi anlayana.
Şu anda kim aklını kullanarak hareket ediyor ki? Aziz Nesin'i haklı çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Aklı çalışan da menfaati için oy kullanmıyor mu? Mesela aman oğlum işe girsin kızım da çişe girsin gibi saiklerle oy kullanmıyor mu? Hakediyorsa girsin, haketmeyen haketmediği mevkilere makamlara gelirse isterse benim çocuğum da Allah cezalandırsın diyebiliyor muyuz.
Daha konuşmasını bilmiyor, gelmiş röportaj yapıyorlar pardon kürtajjjjjjRüyaya gelse insan korkar bundan
Daha konuşmasını bilmiyor, gelmiş röportaj yapıyorlar pardon kürtajjjjjj
Tarih böyle ikiyüzlülük görmedi
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/bekir-coskun/turkiye-israili-tivit-ile-vurdu-2414212/
Ama bu sözcünün haberi akit değil kiTarih böyle ikiyüzlülük görmedi
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/bekir-coskun/turkiye-israili-tivit-ile-vurdu-2414212/
Bence 10 az 20 olsunBatık durumdaki yunanistana yatırım yapılabilir notu.... türkiyeme dolar oyunu he Eki Görüntüle 2147610
Ben akşenerin fetoyla baglantısı falan oldugunu sanmıyorum söylentilerin dayanak noktası olan 15 temmuz falan bahsettiği kasetin montaj olduğunu söyledi kendisi ve bence haklı böyle bir gizli plan varsa neden çıkıp bağırsın bunlar çok ucuz şeyler
yalnız Türkiyede siyaset gündemi siyah ve beyaz kadar net olamıyor bazen puslu havada önünü görmek zor Türkiye zor ve kritik bir dönemden geçiyor
Akşener neden fetocu oldu aynı eleştiriyi beraber çalıştığımız daha önce mhp nin yönetiminde olan bir abiye sordum neden böyle iddaa ediyorsunuz bence saçmalık diyede direk söyledim bana dedigi şu eskiden beri yasadıgımız yerde herkes birbirini tanır Akşener partiden ayrıldıgında en büyük destekcisi gülenciler olmuş parti konvoylarında hep gördükleri adamların hepsi eski cemaat adamları belli ki hala Türkiyede bir oy potansiyeli vardır fetonun tercih edecekleri parti o diye konuşuluyor. Bilemiyorum burada Akşenerin suçu nedir bu siyasettir sonuçta adamlar destekliyorsa hayır desteklemeyin mi desin birde şu açıdan bakarsak sonuçta Türkiyede siyasette tuhaf oyunlar dönüyor he rzaman... belki oda onların mevcut bir gücü hala varsa kullanmak istiyor olabilir niyet okuyamıyor insan ama ben Akşenerin direk fetoyla baglantısı falan olduguna inanmıyorum
Sanki hala yok içlerinde onları tutuklayamazlar herşeyi konuşurlar her olaylarını anlatırlarAcikcasi fetö veya pkk.lilar herhangi bir konuda benimle ayni fikirde olabilirler bunda bir ssakinca yok ki Mesela egitim sisteminin içini çürüttüler okullardaki idarecilerin tamami torpille yerlesti cogu a yonetici vasfı olmayan insanlar O da yetmedi ogretmenlik mulakati diye bi sey getirdiler sirf bizim koydekilerden bile üç kisi ismi verebilirim cocuklari bu mulakati gecsin diye 50 bin 60 bin tl paralar yedirildi bazi yerlere
Hal boyleyken fetöcü veya pkk.lı birisi cikip bu egitim sistemi tikandi boyle olmaz derse ben vay ben bu teroristlerle ayni fikirde olamam diye egitim sistemini mi savunacagim?
Fetoculer su saatten sonra kime oy verirse versin bana ne? Dune kadar hepsi akp.nin icinde yuvalandi dunyanin yolsuzlugu hirsizligi yapildi bu ülkenin yarisi onlarla ayni partiye oy verdi..